Amúgy ma már volt a rádióban
Adam Lambert birtokot háborít
2012. október 04. 17:42
Imádom <3 Szerintem az egyik legjobb száma. Remélem lesz klip is. 
2012. október 04. 17:48
|
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline
|
Edemlembört a kis szünetével egyébként is lehúzta a karrierjét a wc-n, többet már soha nem lesz olyan sikeres, mint monjuk az If I Had You idején volt..
2012. október 04. 18:02
|
|
Genie137visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 375 Csatolások: 5 Azonosító: 180101 offline
|
NAGYON JÓ LETT!!! na de mondjatok egy számot Adamtől, ami nem jó... =)
Glamster, ne hagyd magad, nem az a fontos, hogy a sok kis hülye mit gondol, hanem hogy mit gondolunk mi, Glambertök! (némelyek tényleg bunkók...személyeskedésre ott az üziküldés...)
Glamster, ne hagyd magad, nem az a fontos, hogy a sok kis hülye mit gondol, hanem hogy mit gondolunk mi, Glambertök! (némelyek tényleg bunkók...személyeskedésre ott az üziküldés...)
2012. október 04. 18:28
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Borzasztó o.o"""
2012. október 04. 19:13
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Nekem a Trespassing a 2. kedvenc dalom az albumról (az 1. a Cuckoo). Nagyon örülök, hogy végre egy saját dalt választott.
Ömm olvasom ezeket a kis összetűzéseket... Zséciivel egyet értek, Glamster szerintem sem éri meg ilyenekkel, itt: vele foglalkozni... Röhögni sokkal jobb.
Nagyon kétségbeesett lehet...
Ömm olvasom ezeket a kis összetűzéseket... Zséciivel egyet értek, Glamster szerintem sem éri meg ilyenekkel, itt: vele foglalkozni... Röhögni sokkal jobb.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. október 04. 19:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Eléggé érdekes szám lett szerintem...
2012. október 05. 01:00
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
Az egyik legjobb szám az albumról. De, van még pár jó szám az albumról, amik eléggé slágergyanúsak mint pl: Cuckoo, Pop That Lock, Shady. És a sorok között felfedezem a következő kislemezt is, mert már remix változatban is kiadják és az nem más mint a Pop That Lock.
2012. október 05. 09:00
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Adam tehetségesmakárki akármit is mond.Mondhatjátok,hogy ez vagy más dala nem tetszik,de az kétségtelen,hogy nagyon tud.Nem tudok még egy férfi énekest az ismert előadók között,akinek ilyen hangja lenne.A szerethető személyiségéről és a stílusáról nem is beszélve.Azt meg nem értem,hogy most miért kell zaklatni Glamster-r..nem mindegy nektek,hogy hány barátja van,meg ilyenek?Ennek semmi köze a cikkhez.Nem itt kellen utálkozni.ItsMilan meg ne gondolja,hogy ő a nagy megmondó.Mi ez,hogy szerencsétlenek a glambertek?Inkább a saját(többnyire színvonalon aluli) kedvenceivel foglalkozzon!
2012. október 05. 19:49
Az album egyik legroszabb dala.. 
Ennél szarabb választás már nem igen lehetett volna..
Ennél szarabb választás már nem igen lehetett volna..
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.