Az írónő The Casual Vacancy című, ezúttal felnőttekhez íródott regényéből közel 125 ezer példányt adtak el a kiadást követő héten. Ezzel a mű Dan Brown 2009-ben megjelent, Az elveszett szimbóluma című kötete óta a leggyorsabban fogyó keményfedeles könyv lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
J. K. Rowling új könyve vezeti az eladási listákat
2012. október 04. 16:23
Felnőtteknek szól,de biztosan nem fogom tudni megállni,hogy ne olvassam el... Amit Rowling ír,az csak jó lehet. Legyen már december
2012. október 04. 16:26
Ez egy csöppet sem lep meg. Rowling szerintem a világ legjobb írója. Kinek mi, nekem ő. Természetes volt, hogy lehurrogják, ahogy az is, hogy sokan már csak azért is megvették/megveszik, mert Rowling keze alól került ki.
2012. október 04. 17:06
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
nemtudom mit akar itt sok mindenki h "jaj ő biztos elolvassa majd" FELNŐTTEKNEK írta.. az nem azt jelenti h ez a korosztály akik itt irogatnak nem érthetik meg, csak nem hiszem h mindenkinek ez lenne a kedvence... amúgy meg gratula megérdemli a sikerét, a harry potter után lehetett rá számítani h sokan veszik majd meg, énis kíváncsi vagyok milyen lehet : PPPPPP
2012. október 04. 17:41
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Olvastam már csomó felnőtteknek szóló könyvet ( 13 évesen xD ) lehet, hogy majd ezt is
2012. október 04. 18:15
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Nekem is kell egy olyan könyv!*w*
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.