A legújabb hírek szerint Jennifer Lopezt eljegyezte fiatal kedvese, Casper Smart. Bár júniusban már egyszer felröppent a hír, hogy eljegyezték egymást, az énekesnő akkor hevesen tagadta az összes róla szóló pletykát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopezt eljegyezték?
2012. október 06. 15:00
2012. október 06. 15:19
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Ha ez igaz akkor sok boldogságot!!! Gratulálok nekik!!! Nagyon szép az a gyűűűűűűűrrrrrűűűűűű!!!!
2012. október 06. 15:21
De jó. Akkor a zsebpénz mellett már a vagyonból is részesül a kis táncos betyár. -.-"
2012. október 06. 15:37
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nagyon remélem h igaz!!!! És ha igaz akkor nagyon gratulálok
2012. október 06. 15:37
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
És sok boldogságot!!!
2012. október 06. 15:39
|
|
Fashion loveeeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187190 offline
|
Jó lenne ha végre megtalálná az igazit! Nagyon jó a ruhája!
2012. október 06. 15:44
A legújabb hírek szerint... Na és milyen alapon születtek azok az új hírek?
2012. október 06. 15:45
|
vámpírn cica forevervisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 187116 offline
|
az a nő mindig férjhez megy de am grat neki
2012. október 06. 16:00
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Ahhoz, hogy férjhez menjen, előbb el kell válnia. Marc Anthony tavasszal ugyan beadta a válókeresetet, de JLo egyéb elfoglaltságai miatt még mindig nincsenek túl a bontóperen. Nem is értem, minek húzzák ilyen sokáig, különösen úgy, hogy mindketten jó ideje együtt élnek már mással.
Amúgy sok boldogságot neki, de tartok tőle, hogy ez a fiú nem túl bölcs választás. Amiket olvastam róla, annak alapján tini kora óta kihasználja az idősebb nőket. Nagy a valószínűsége, hogy szegény Jennifert is hintába ültette.
Egyébként én már külföldi lapokban olvastam a hír cáfolatát is, miszerint mindketten a karrierjükre koncentrálnak, ezért nem gondolkodnak még a házasságon.
Amúgy sok boldogságot neki, de tartok tőle, hogy ez a fiú nem túl bölcs választás. Amiket olvastam róla, annak alapján tini kora óta kihasználja az idősebb nőket. Nagy a valószínűsége, hogy szegény Jennifert is hintába ültette.
Egyébként én már külföldi lapokban olvastam a hír cáfolatát is, miszerint mindketten a karrierjükre koncentrálnak, ezért nem gondolkodnak még a házasságon.
2012. október 06. 16:16
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
jajj... annyira bírom hogy ha valakinek az ujján felfedeznek egy gyűrűt azt már rögtön eljegyezték... az is lehet hogy csak úgy ajándékba kapta.... és az sem biztos hogy attól a gyerektől nem tudom a nevét... na mind1 ha eljegyezték ház sok boldogságot neki!!
2012. október 06. 16:24
Úristen de gyönyörű J.Lo.♥*.* Lehetséges hogy Casperrel tényleg ennyire komoly a dolog viszont nem jelent semmit még egy gyűrű.
2012. október 06. 16:24
Mindíg ez van..ha valakinek meglátnak az ujján egy nagyon szép gyűrűt..az máris biztos el van jegyezve..
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: