Egymást tapossák a társasjátékok megfilmesítésének jogaiért a nagyobb filmstúdiók.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkeznek a társasjáték-filmek
2012. október 06. 18:03
Szerintem ez nem olyan rossz ötlet, bár ilyen típusú sztoriknál könnyen lehet elfuserált filmet készíteni. Remélem a készülő filmek rendezői és szereplői odateszik majd magukat és élvezhető lesz a végeredmény.
2012. október 06. 18:21
omg, ennyire nincs semmi eredeti ötletük? xD de azért kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ezekből
2012. október 06. 18:21
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Nem tudom elképzelni a sztorit. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
2012. október 06. 18:28
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Én nem tudom abba hagyni a röhögést. Lassan már majd nem marad semmi, amire tudnának építeni. Akkor mi lesz majd? Kénytelenek lesznek használni a kreativitásukat és elméjüket? Jó lesz az nekünk?
2012. október 06. 18:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Kedves Universal, Disney, 20th Fox, Warner Bros és társai, jó áron eladnám a Kő, papír, olló nevű játék megfilmesítési jogait, melyet kizárólag 3D-ben szeretnék viszontlátni a mozivásznon, 7 számjegy alá igérő komolytalan filmstudiók ne keressenek és ne lopják az időmet.
ToTo
ToTo
2012. október 06. 18:35
Idézet (ophely88 @ 2012.10.06. 18:28)
Én nem tudom abba hagyni a röhögést. Lassan már majd nem marad semmi, amire tudnának építeni. Akkor mi lesz majd? Kénytelenek lesznek használni a kreativitásukat és elméjüket? Jó lesz az nekünk?
Kreativitás? Szerintem ezt a szót Hollyweirdben már csak a szótárból ismerik. Ha elfogynak a társasjátékok, jöhetnek a gabonapelyhes dobozok és az örök kedvenc, a telefonkönyv.
2012. október 06. 18:36
Idézet (_ToTo_ @ 2012.10.06. 18:34)
Kedves Universal, Disney, 20th Fox, Warner Bros és társai, jó áron eladnám a Kő, papír, olló nevű játék megfilmesítési jogait, melyet kizárólag 3D-ben szeretnék viszontlátni a mozivásznon, 7 számjegy alé igérő komolytalan filmstudiók ne keressenek és ne lopják az időmet.
ToTo
ToTo
Én az orosz rulettel házaltam, de senki nem akarta meghúzni...izé, megvenni.
2012. október 06. 18:39
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Én a Monopoly-ra nagyon kíváncsi vagyok
2012. október 06. 18:42
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Amúgy ez a társasjáték-téma már nem el lett lőve a Jumanjinál? Persze, érdekesen hangzik, csak nagyon könnyen el lehet rontani. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle
1 felhasználónak tetszik:
susurrus
2012. október 06. 18:52
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.10.06. 18:34)
Kedves Universal, Disney, 20th Fox, Warner Bros és társai, jó áron eladnám a Kő, papír, olló nevű játék megfilmesítési jogait, melyet kizárólag 3D-ben szeretnék viszontlátni a mozivásznon, 7 számjegy alá igérő komolytalan filmstudiók ne keressenek és ne lopják az időmet.
ToTo
ToTo
És milyen film legyen? Gyerek mese rákokkal, kövekkel és A/3-as papír lapokkal vagy családi vígjáték amiben a gazdag szülők unatkozó gyerekei kő papír ollóznak?
Én a Big Bnag Theory féle Rock, paper, scissors, lizard, Spock társasjátékot ajánlom eladásra, ugyan nem az enyém de Hulladékwoodban eddig sem jelentett problémát mástól nyúlni. Szeretném még látni a torpedót, ecc pecc kimehetsz, székfoglaló és a tamagotchi projektet is, a székfoglalóhoz ragaszkodom, vagy a szaladjunk kezünkben egy kanál tojással játék is megfelelő lenne, mit nem adnék azért ha Robert Pattinson és Mila Kunis szaladgálna a kamera előtt másfél óra hosszán keresztül, óvatosan, nehogy a tojás kiessen a kanálból. A 2013-as év filmje lenne. A székfoglalóba pedig mehetne Matt Damon, Emily Blunt, Jeremy Renner, Emma Stone, Rowan Atkinson és Jennifer Aniston.
2012. október 06. 18:57
Idézet (ophely88 @ 2012.10.06. 18:52)
És milyen film legyen? Gyerek mese rákokkal, kövekkel és A/3-as papír lapokkal vagy családi vígjáték amiben a gazdag szülők unatkozó gyerekei kő papír ollóznak?
Én a Big Bnag Theory féle Rock, paper, scissors, lizard, Spock társasjátékot ajánlom eladásra, ugyan nem az enyém de Hulladékwoodban eddig sem jelentett problémát mástól nyúlni. Szeretném még látni a torpedót, ecc pecc kimehetsz, székfoglaló és a tamagotchi projektet is, a székfoglalóhoz ragaszkodom, vagy a szaladjunk kezünkben egy kanál tojással játék is megfelelő lenne, mit nem adnék azért ha Robert Pattinson és Mila Kunis szaladgálna a kamera előtt másfél óra hosszán keresztül, óvatosan, nehogy a tojás kiessen a kanálból. A 2013-as év filmje lenne. A székfoglalóba pedig mehetne Matt Damon, Emily Blunt, Jeremy Renner, Emma Stone, Rowan Atkinson és Jennifer Aniston.
Körben áll egy kislányka Fassbender, MacAvoy, Garfield és Jessica Chastain főszereplésével? Oscar-gyanús.
2012. október 06. 19:08
ophely88time lady |
Idézet (Siistra @ 2012.10.06. 18:57)
Körben áll egy kislányka Fassbender, MacAvoy, Garfield és Jessica Chastain főszereplésével? Oscar-gyanús.
Erről most eszembe jutott a Lánc, lánc, eszter lánc Egyik körben Fassy, McAvoy, Rowan Atkinson, Garfield, Jesse Eisenberg, másikban pedig Keira Knightley, Carey Mulligan, Meryl Streep, Julie Walters és Susan Sarandon.
2012. október 06. 19:09
Idézet (ophely88 @ 2012.10.06. 19:08)
Erről most eszembe jutott a Lánc, lánc, eszter lánc Egyik körben Fassy, McAvoy, Rowan Atkinson, Garfield, Jesse Eisenberg, másikban pedig Keira Knightley, Carey Mulligan, Meryl Streep, Julie Walters és Susan Sarandon.
Ezt szerintem védesd le, mielőtt lecsapnak rá.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.