Ahogy észrevettem a sorozat mellet a könyvek népszerűsége eltörpül, ebben a témában beszélgethetünk a könyvsorozat mind a 6 részéről, tudtok kedvencet választani? olvastátok már a 6.? szerintetek miről fog szólni a 7.?
Illetve itt beszélgettünk Jeff Lindsay-ról is, Dexter megteremtőjéről.
Dexter könyv sorozat
2012. október 09. 13:17
Én most fogom befejezni a 5. részét és nagyon tetszik. Igazság szerint örülök neki, hogy a sorozat és a könyv nem egy és ugyanaz, mert így sokkal érdekesebb. Debet itt is nagyon jófejnek tartom, Rita viszont számomra még idegesítőbb, mint a sorozatban. Ott sem voltam oda érte sosem, de itt már néha a falat kaparom tőle.
A 7. rész nem tudom, hogy még mi mindent tartogathat nekünk, de kíváncsi vagyok. Eddig mindig tudott valami újat nyújtani, valami új fordulatot hozni, amitől minden a feje tetejére állt és ez nagyon tetszik, szóval már alig várom. Bár előtte még ugyebár a 6. is hátravan, de ahogy magamat ismerem azon is hamar át fogom rágni magam.
A 7. rész nem tudom, hogy még mi mindent tartogathat nekünk, de kíváncsi vagyok. Eddig mindig tudott valami újat nyújtani, valami új fordulatot hozni, amitől minden a feje tetejére állt és ez nagyon tetszik, szóval már alig várom. Bár előtte még ugyebár a 6. is hátravan, de ahogy magamat ismerem azon is hamar át fogom rágni magam.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. december 04. 19:49
Idézet (Darkness @ 2013.11.29. 19:25)
Így, az utolsó kötet után csalódnom kellett, nem ilyen befejezést vártam...
Hát én se. Továbbra is él bennem a remény egy halovány kis szikrája, hogy esetleg lesz még folytatás, mert ez hihetetlenül csapnivalóra sikeredett.
Darkness
2013. december 08. 18:05
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Mizi @ 2013.12.04. 19:49)
Hát én se. Továbbra is él bennem a remény egy halovány kis szikrája, hogy esetleg lesz még folytatás, mert ez hihetetlenül csapnivalóra sikeredett.
Bennem már nem... :/
Végig arra vártam, hogy legyen valami Codyval, de nem hogy az nem történt meg...
2013. december 09. 16:51
Idézet (Darkness @ 2013.12.08. 18:05)
Bennem már nem... :/
Végig arra vártam, hogy legyen valami Codyval, de nem hogy az nem történt meg...
Én annak bevallom örültem, hogy Rita végre eltűnt a képből, engem kissé idegesített, de annak nagyon nem örülök, hogy ilyen lezárást kaptunk. Igazából ezt nem is tudom lezárásnak nevezni, mert nem tudtuk meg, hogy Dexterrel történt-e valami, vagy hogy hogyan fognak élni ezután...
Darkness
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Kim Kardashian kicsit beégette magát
Kim Kardashian kicsit beégette magát
Összekevert két ismert színészt.