Csobot Adél
2012. október 08. 16:57
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Gondoltam, indítok neki egy témát, ahol mindenki elmondhatja róla a véleményét, illetve beszélgethetünk a hozzá kapcsolódó hírekről is.
2 felhasználónak tetszik:
Vegas,
Törpemókus
2012. október 08. 17:10
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Szerintem roppant tehetséges lány, attól eltekintve, hogy bakizott a táborba. Valljuk be, hogy amit ott énekelt, az nem ő volt, nem az a stílusa (ettől eltekintve nekem még így is tetszett az előadás, mert nagyon talpraesetten viselkedett). Megfontolt, nem jön zavarba semmitől, és a színpadra termett. Oda született, és kész. Viszont sajnálom, hogy annyian bántják - még az idősebbek is, pedig egy kis toleranciával mindenkinek kéne rendelkeznie, hiszen nekem is van pár személy, akit nem kedvelek annyira, de mégsem szidom ennyire, ahogy másik teszik. Megosztó személyiség, valaki kedveli, valaki nem - de rá mindenki emlékszik. Nagyon szurkolok neki, aranyos, szerethető lány.
Azokat nagyon szépen megkérem, akik nem kedvelik őt, hogy nyújtsanak egy kis tiszteletet iránta - mint embertársunk iránt. Ki lehet fejezni a negatív kritikát úgy, hogy építő kritika legyen belőle, de ne mocskolódás, és utálkozás, mert ez nem vezet sehová. Adél egy 18 éves lány, teli érzelmekkel. Nem beképzelt, öntelt és nagyképű, mert a képernyőn egy teljesen más oldalát mutatja. Akit eddig láttunk, az "nem az igazi Adél". De majd az élő műsoroktól az lesz, és megmutatja ténylegesen, hogy mit tud, és hogy nem hiába választotta be Malek az élő show-ba a legjobb 12 versenyző közé.
Aki szereti: Csobot Adél Rajongói Oldal
Azokat nagyon szépen megkérem, akik nem kedvelik őt, hogy nyújtsanak egy kis tiszteletet iránta - mint embertársunk iránt. Ki lehet fejezni a negatív kritikát úgy, hogy építő kritika legyen belőle, de ne mocskolódás, és utálkozás, mert ez nem vezet sehová. Adél egy 18 éves lány, teli érzelmekkel. Nem beképzelt, öntelt és nagyképű, mert a képernyőn egy teljesen más oldalát mutatja. Akit eddig láttunk, az "nem az igazi Adél". De majd az élő műsoroktól az lesz, és megmutatja ténylegesen, hogy mit tud, és hogy nem hiába választotta be Malek az élő show-ba a legjobb 12 versenyző közé.
2012. október 08. 17:26
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Idézet (Vegas @ 2012.10.08. 17:10)
Szerintem roppant tehetséges lány, attól eltekintve, hogy bakizott a táborba. Valljuk be, hogy amit ott énekelt, az nem ő volt, nem az a stílusa (ettől eltekintve nekem még így is tetszett az előadás, mert nagyon talpraesetten viselkedett). Megfontolt, nem jön zavarba semmitől, és a színpadra termett. Oda született, és kész. Viszont sajnálom, hogy annyian bántják - még az idősebbek is, pedig egy kis toleranciával mindenkinek kéne rendelkeznie, hiszen nekem is van pár személy, akit nem kedvelek annyira, de mégsem szidom ennyire, ahogy másik teszik. Megosztó személyiség, valaki kedveli, valaki nem - de rá mindenki emlékszik. Nagyon szurkolok neki, aranyos, szerethető lány.
Én is tehetségesnek tartom attól eltekintve, hogy bakizott. A hangja iszonyat jó, és ige - rá mindenki emlékszik.
2012. október 08. 17:30
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Szerintem kicsit visszavehetne az arcából, de ha a jó oldalát nézzük, akkor Ő egy nagy egyéniség, a maga módján.
2012. október 08. 17:59
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
kis hülye utálatos. annyit bénázott a táborban, a Katy Perry dal az vmi szörnyű volt!!!
2012. október 13. 21:48
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Egy hisztis lány szerintem akinek túl sok mindent kapott meg, és elszállt messzire a földtől. A hangja nem rossz, most az első adásban nem énekelt rosszul. De a véleményem nem változik meg róla.
2012. október 15. 13:19
Ma megnéztem Youtubeon hogy mit produkált az első élő showban ha már ennyire fel lett kapva, de a fejem kb ehhez a smileyhoz hasonlított: Konkrétan Caro Emerald és a nagyszerű dala, a Back It Up megszégyenítése volt Elhiszem hogy szereti, de szakadjon le róla, mert annyira azért nincs jó hangja hogy azokat a dalokat énekelgesse.
Amúgy azt hiszem az első szériában volt valami Fanni, na ahhoz tudnám hasonlítani: idegesítő és nyávogós hangja van. Amúgy szép nő, de a külsejét ne az X Faktorban kamatoztassa. Menjen szépségversenyre, ott úgysem kell kinyitnia a száját, mindenki jobban jár...
Amúgy azt hiszem az első szériában volt valami Fanni, na ahhoz tudnám hasonlítani: idegesítő és nyávogós hangja van. Amúgy szép nő, de a külsejét ne az X Faktorban kamatoztassa. Menjen szépségversenyre, ott úgysem kell kinyitnia a száját, mindenki jobban jár...
1 felhasználónak tetszik:
nines
2012. október 15. 17:34
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Adélról csak annyit, hogy nagyon tetszett a válogatáson, mert, aki egy Charleston dallal ekkora bulit tud csinálni, na az már tud valamit. A táborban viszont már csalódtam benne, aztán az első élő adásban újra megmutatta igazán van benne tehetség. Mondjuk szerintem csak ez a Charleston- féle dalok mennek neki. (mert a Kary Perry dal nagyon nem feküdt neki.)
Igazán szeretem a hangját, de maga az egyénisége nekem egy kicsit sok! Hát ego az van rendesen, néha több is, mint kellene, de ez néha nem rossz. Azonban nekem nem szimpatikusak az ilyen emberek. Nem tudom, kettős érzelmeket ébreszt bennem, Adél. Nem tudom ...
Igazán szeretem a hangját, de maga az egyénisége nekem egy kicsit sok! Hát ego az van rendesen, néha több is, mint kellene, de ez néha nem rossz. Azonban nekem nem szimpatikusak az ilyen emberek. Nem tudom, kettős érzelmeket ébreszt bennem, Adél. Nem tudom ...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.