Starity

Csobot Adél

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 08. 16:57 #1
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5218
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Gondoltam, indítok neki egy témát, ahol mindenki elmondhatja róla a véleményét, illetve beszélgethetünk a hozzá kapcsolódó hírekről is. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vegas, Törpemókus
2012. október 08. 17:10 #2
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Szerintem roppant tehetséges lány, attól eltekintve, hogy bakizott a táborba. Valljuk be, hogy amit ott énekelt, az nem ő volt, nem az a stílusa (ettől eltekintve nekem még így is tetszett az előadás, mert nagyon talpraesetten viselkedett). Megfontolt, nem jön zavarba semmitől, és a színpadra termett. Oda született, és kész. Viszont sajnálom, hogy annyian bántják - még az idősebbek is, pedig egy kis toleranciával mindenkinek kéne rendelkeznie, hiszen nekem is van pár személy, akit nem kedvelek annyira, de mégsem szidom ennyire, ahogy másik teszik. Megosztó személyiség, valaki kedveli, valaki nem - de rá mindenki emlékszik. Nagyon szurkolok neki, aranyos, szerethető lány.

Azokat nagyon szépen megkérem, akik nem kedvelik őt, hogy nyújtsanak egy kis tiszteletet iránta - mint embertársunk iránt. Ki lehet fejezni a negatív kritikát úgy, hogy építő kritika legyen belőle, de ne mocskolódás, és utálkozás, mert ez nem vezet sehová. Adél egy 18 éves lány, teli érzelmekkel. Nem beképzelt, öntelt és nagyképű, mert a képernyőn egy teljesen más oldalát mutatja. Akit eddig láttunk, az "nem az igazi Adél". De majd az élő műsoroktól az lesz, és megmutatja ténylegesen, hogy mit tud, és hogy nem hiába választotta be Malek az élő show-ba a legjobb 12 versenyző közé.

Aki szereti: Csobot Adél Rajongói Oldal
3 felhasználónak tetszik: Alizgirl98, Ashleys., l9l9l
2012. október 08. 17:26 #3
Alizgirl98
Alizgirl98
lydia.

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt.
Hozzászólás: 5218
Csatolások: 4353
Azonosító: 133490
Idézet (Vegas @ 2012.10.08. 17:10)
Szerintem roppant tehetséges lány, attól eltekintve, hogy bakizott a táborba. Valljuk be, hogy amit ott énekelt, az nem ő volt, nem az a stílusa (ettől eltekintve nekem még így is tetszett az előadás, mert nagyon talpraesetten viselkedett). Megfontolt, nem jön zavarba semmitől, és a színpadra termett. Oda született, és kész. Viszont sajnálom, hogy annyian bántják - még az idősebbek is, pedig egy kis toleranciával mindenkinek kéne rendelkeznie, hiszen nekem is van pár személy, akit nem kedvelek annyira, de mégsem szidom ennyire, ahogy másik teszik. Megosztó személyiség, valaki kedveli, valaki nem - de rá mindenki emlékszik. Nagyon szurkolok neki, aranyos, szerethető lány. 
Azokat nagyon szépen megkérem, akik nem kedvelik őt, hogy nyújtsanak egy kis tiszteletet iránta - mint embertársunk iránt. Ki lehet fejezni a negatív kritikát úgy, hogy építő kritika legyen belőle, de ne mocskolódás, és utálkozás, mert ez nem vezet sehová. Adél egy 18 éves lány, teli érzelmekkel. Nem beképzelt, öntelt és nagyképű, mert a képernyőn egy teljesen más oldalát mutatja. Akit eddig láttunk, az "nem az igazi Adél". De majd az élő műsoroktól az lesz, és megmutatja ténylegesen, hogy mit tud, és hogy nem hiába választotta be Malek az élő show-ba a legjobb 12 versenyző közé.
Aki szereti: Csobot Adél Rajongói Oldal

Én is tehetségesnek tartom attól eltekintve, hogy bakizott. A hangja iszonyat jó, és ige - rá mindenki emlékszik. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Vegas, Ashleys.
2012. október 08. 17:30 #4
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Szerintem kicsit visszavehetne az arcából, de ha a jó oldalát nézzük, akkor Ő egy nagy egyéniség, a maga módján. smileeee.gif
2012. október 08. 17:59 #5
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
kis hülye utálatos. annyit bénázott a táborban, a Katy Perry dal az vmi szörnyű volt!!!
2012. október 08. 18:05 #6
Ritushh
Ritushh
új tag

Státusz1D <33
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 172082
Egoista..annyira irritál,már azzal is hogy levegőt vesz! Remélem az első showban kiesik!
1 felhasználónak tetszik: Tapo
2012. október 08. 18:11 #7
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3653
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Engem is nagyon idegesít, viszont a hangja tényleg jó, attól függetlenül is, hogy egyik produkciója sem tetszett igazán. A hangja tényleg nagyon tetszik.. wink.gif
2012. október 13. 21:48 #8
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Egy hisztis lány szerintem akinek túl sok mindent kapott meg, és elszállt messzire a földtől. A hangja nem rossz, most az első adásban nem énekelt rosszul. De a véleményem nem változik meg róla.
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, Tapo
2012. október 15. 13:19 #9
- törölt felhasználó -    
Ma megnéztem Youtubeon hogy mit produkált az első élő showban ha már ennyire fel lett kapva, de a fejem kb ehhez a smileyhoz hasonlított: mellow.gif Konkrétan Caro Emerald és a nagyszerű dala, a Back It Up megszégyenítése volt reklamalo.gif Elhiszem hogy szereti, de szakadjon le róla, mert annyira azért nincs jó hangja hogy azokat a dalokat énekelgesse.
Amúgy azt hiszem az első szériában volt valami Fanni, na ahhoz tudnám hasonlítani: idegesítő és nyávogós hangja van. Amúgy szép nő, de a külsejét ne az X Faktorban kamatoztassa. Menjen szépségversenyre, ott úgysem kell kinyitnia a száját, mindenki jobban jár...
1 felhasználónak tetszik: nines
2012. október 15. 17:34 #10
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Adélról csak annyit, hogy nagyon tetszett a válogatáson, mert, aki egy Charleston dallal ekkora bulit tud csinálni, na az már tud valamit. A táborban viszont már csalódtam benne, aztán az első élő adásban újra megmutatta igazán van benne tehetség. Mondjuk szerintem csak ez a Charleston- féle dalok mennek neki. (mert a Kary Perry dal nagyon nem feküdt neki.)
Igazán szeretem a hangját, de maga az egyénisége nekem egy kicsit sok! dry.gif Hát ego az van rendesen, néha több is, mint kellene, de ez néha nem rossz. Azonban nekem nem szimpatikusak az ilyen emberek. Nem tudom, kettős érzelmeket ébreszt bennem, Adél. dry.gif Nem tudom ... unsure.gif
2012. október 20. 17:44 #11
- törölt felhasználó -    
Szerintem beképzelt majom ez a csaj..
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok