Az a férfi, akit már a világ legszexisebb filmszínészének is kikiáltottak,s akinek a lányok ezrei csodálták egykori izmos kockahasát, drasztikus változásokon ment keresztül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sokkoló! Mi történt Matthew McConaughey-vel?
2012. október 09. 09:18
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Sajnos ez a színészet egyik hátulütője : mindent meg kell tenned ha hitelesen akarod adni a szerepet
Igen, valóban nagy a változás, de szerintem Matthew elképesztő tehetség, és biztos vagyok benne, hogy a forgatás után már a régi önmagát csodálhatjuk
Igen, valóban nagy a változás, de szerintem Matthew elképesztő tehetség, és biztos vagyok benne, hogy a forgatás után már a régi önmagát csodálhatjuk
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. október 09. 09:24
Úgy tűnik, kezd rájönni, hogy mi az igazi színészkedés egyik legfontosabb alapja. (Nem önmagunk lenni!) Biztos vagyok benne, hogy meg fogja tudni oldani, hitelesen fogja alakítani a szerepét, hiszen jó színész lenne. (láttam már tőle klassz alakítást) Ha többnyire nem a kisportolt felsőtestét mutogatta volna rágógumifilmekben, akkor már talán sokkal előrébb járhatna.
2012. október 09. 09:45
A SZINÉSZEK MINDENT MEGTESZNEK EGY SZEREP KEDVÉÉRT
2012. október 09. 11:24
Mi történt? Értelmetlen ember... A színészet mindenek felett ugyebár.
2012. október 09. 13:28
Egyszerű a válasz. Leállt a szteroidokkal és az étrend kiegészítőkkel. Persze lehet, hogy tévedek, de egy ismerősöm is hasonlóan "leeresztett", miután a szereknek köszönhetően kiizmosodott és végül abbahagyta azok szedését. Nem is értem, mire jó ez. -.-"
2012. október 09. 13:49
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
hu hát csak egy szerep miatt ennyira lefogyni nem semmi
2012. október 09. 14:21
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Hát a szinészet ezzel jár...:|
2012. október 09. 14:27
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
hát őrekszik mint bárki más
2012. október 09. 14:46
Idézet (Kaina @ 2012.10.09. 13:28)
Egyszerű a válasz. Leállt a szteroidokkal és az étrend kiegészítőkkel. Persze lehet, hogy tévedek, de egy ismerősöm is hasonlóan "leeresztett", miután a szereknek köszönhetően kiizmosodott és végül abbahagyta azok szedését. Nem is értem, mire jó ez. -.-"
Hááát, nem hiszem hogy McConaughey nagyon használt volna, vagy ha igen nem valami sokat, mert akkoriban mindenki arról beszélt hogy mennyire figyel a testére, minden nap 3x 2-3 órát edz, már már "megszállottan", meg ilyesmiket hallottam a reflektorban. Aztán igaz e vagy sem...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.