Csobot Adél: nem a külső számít
2012. október 10. 16:00
megnyerni tuti nem fogja, de figyeljétek meg hogy egyenesen a döntőig fog mentelni. az rtlnek kell a reklám, adélkánál idegesítőbb, mármint jobb személyt pedig nem is találhattak volna. személy szerint engem nem zavar a hölgyike, csupán azzal nem értek egyet hogy egy erős mezőnyben olyanokat ejtettek ki vele szemben mint jáger kinga, d. dóra sőt még a 16 éves pál loretta is jobban megérdemelte volna a továbbjutást.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 10. 16:01
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az a második kép valami iszonyúan borzasztó lett olyan rajta mint egy kacsa aminek eltörött a szárnya XDDD amúgy nemnéztem volna ki belőle hogy szépségversenyeket nyer, nemmondom h szebb vagyok mert nem de szerintem nem nagy vagy jelentős szépségversenyeket nyert...
és amúgyis az első "bemutatkozásával" a x faktorban amikor ilyet osztott h "hát erdélyben miklós!" akkor már fél magyarországnál elásta magát és nem is a "szépségét" veszik észre hanem azt h milyen egy idióta -.-
és amúgyis az első "bemutatkozásával" a x faktorban amikor ilyet osztott h "hát erdélyben miklós!" akkor már fél magyarországnál elásta magát és nem is a "szépségét" veszik észre hanem azt h milyen egy idióta -.-
2012. október 10. 16:02
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Szerintem szép csaj
2012. október 10. 16:05
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Ezt a csajt úgy rühellem ahogy van. -.-" és nem is a személyisége miatt (mondjuk azért is:')) hanem inkább azért, h mit keres az X-faktorba?! -.- Több lány is kiesett, akiknek rohadt jó hangjuk volt, és ez nem?oO bunda az egész.. xd és még h "nem a külső számít" haggyuk mááááááár, mikor jelentkezett arról ábrándozott h milyen fontos a küldő és a megjelenés. -.- És azt azért csodálom h több szépségversenyt is nyert...
szegény többi csaj h nézhettek ki? :'D
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
szerintem szép:)
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Bagoly mondja verébnek.
2012. október 10. 16:06
|
|
Timicsxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 186555 offline
|
Hűű, nagyon tetszik a cikk cinikus szövege *-* Hasonló a véleményem, affektáló és nagyképű, ráadásul szerintem nem szép(bocs, rajongók). Olyan kis turcsi orra van, meg nem tudom, nagyon irritál. Na, de ha legalább szép(olyan tényleg szép!) hangja lenne(mert hát volt/van egy csomó nem szép/helyes/divatos énekes, mégis milyen jó hangjuk van! És a végére mindig kikupálják a külsejüket) De nem, tök átlagos, és folyton elhibázza. Szerintem nem tehetséges, és egyáltalán nem hiteles, ahogy Malek mondja. De mit várunk Mo.-tól?...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. október 10. 16:09
Többszörös szépségversen-győztes?
Szerintem ahhoz túlontúl átlagos az arca, millió ilyen lány mászkál az utcán. (Nem az énekhangjára gondolok, mert az van neki) A média útjai kifürkészhetetlenek...
2012. október 10. 16:17
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Csak engem emlékeztet ez a lány egy lóra?
2012. október 10. 16:22
Elég nagy az orra mit ne mondjak.
Amikor először megláttam és halottam az első produkcióját akkor még viszonylag szimpatikus volt,de már akkor is észrevettem a nagyképűségét.Sokak szerint inkább pimasz mintsem beképzelt de szerintem inkább mind a kettő van benne.A hangja szerintem nem vészes sőt mondhatni egész jó de azért néha hamis egy kicsikét.
2012. október 10. 16:28
én sztem rémisztő :SSS nem tartozik a kedvenceim közé...egyáltalán :$
2012. október 10. 16:32
én nem vagyok rajongója.....
....az első körben nagyon nagyon jó volt, de a középdöntőben a Hot n clod (katy Perry) dallal nem volt valami ,,jóban"....nekem nem tetszett az előadása, és nem is értem annyira, hogy miért jutott tovább...nekem egyértelműen (a lányok közül) Andi és Timi a kedvencem
2012. október 10. 16:36
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
PinkPoison: egyáltalán nem!
2012. október 10. 16:39
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Én nagyon birom ezt a csajt!! Mondjuk én nem jutattam volna tovább mert sztem énekelnek nála jobban is de örültem és meglepődtem mikor továbbjutot!!
2012. október 10. 16:46
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
PinkPoison szetm egyáltalán nincs ló feje!! Nem értem mi bajatok van vele..lehet h kicsit butácska de sztem pont ezért szerethető!!!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.