Csúcson a Gangnam Style
2012. október 10. 21:13
Ja és még annyit, hogy nem tudom hány változata van, mert láttam már amikor egy cickányhangú ribivel nyekergett, amikor magában erőlködött, most pedig ezt a rajzos megoldást.... Nem elég egyszer végigszenvedni???
2012. október 10. 21:14
xDirectioner, úgy jött neki, hogy megemlítik ezt a kis selyemrambót is a cikkben...
Szánalom az egész....-.-
Szánalom az egész....-.-
2012. október 10. 21:23
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
voltak idők amikor még Michael Jackson volt a csúcson.... dehát..romlik az ízlés
2012. október 10. 21:31
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Amikor elöször néztem nagyon tetszett azután már ahova mentem mindenhol ezt csinálták még a tanáraim is...kezdett egy kicsit unalmas lenni...Most meg már annyira rohadtul unom,hogy el sem tudom mondani mennyire gyűlölöm...-,-"
2012. október 10. 21:35
|
|
Almáspitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 141311 offline
|
Emberek??? mi tetszik ebben nektek tiszta monoton!! ha nem lenne a klipp akkor nem is lenne jó ez semmire...és ez tetszik ??hogy a facebbokon ezt posztolgatja mindenki.. grat..iq az egekben -.-"
2012. október 10. 21:40
Ez a zene szokott menni a suli rádióba.Én szerintem unalmas.Párszor meghallgattam de már nem tudnám.
2012. október 10. 21:49
IMÁDOM!!*_____* és most még totál visszafogtam magam egyszerűen rohadtjó ez a szám:D :$
2012. október 10. 22:11
_ToTo_
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor először láttam a klipet
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor először láttam a klipet
2012. október 10. 22:16
Először poén volt, meg mondogattuk, hogy mekkora hülyeség, de azért vicces meg minden, oké.. De hogy már hetek óta mindenhol ezt hallom
Még jobban idegesít basszus!
2012. október 10. 22:17
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nem szeretem ezt a számot, és tényleg az a baj vele, hogy fülbemászó nem tudod kiverni a fejedből, a dalszöveget nem is tudod csak motyogod mikor hallod, de kb mindenki ismeri és tényleg durva, mindenhol ez megy
2012. október 10. 22:23
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Azt utálom az egészben, hogy az emberek mindig találnak maguknak valami aktuális hóbortot, és addig nyüstölik hogy már hánynom kell tőle
Az elején, még nyáron amikor megjelent tökre szerettem a Gangnam Style-t, de most már kb. ott tartok hogy mindent csak ezt ne... a könyökömön jön ki
Tönkretették a számnak az eredetiségét
De azért kíváncsi vagyok a novemberi szerzeményre is
De azért kíváncsi vagyok a novemberi szerzeményre is
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: