Egy új amerikai kutatás eredménye szerint a 2012/2013-as évad sorozatai gyalázatos nézettségi mutatókkal szolgálnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem nézünk elég sorozatot
2012. október 14. 16:36
Talán azért mert tényleg gyalázatosak a sorozatok és a fordításaik a haláluk. Meg a legtöbb fiatal akik sorozatokat néznének mind a gép előtt ülnek egész nap. Főleg az amerikaiak. Ez az én véleményem, biztos enm így van, de szerintem csak a netezés veszi el mindenki figyelmét. A 40-en fölüliek meg inkább olvasnak már. Gondolom...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. október 14. 16:39
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (kölyökk87 @ 2012.10.14. 16:36)
Talán azért mert tényleg gyalázatosak a sorozatok és a fordításaik a haláluk. Meg a legtöbb fiatal akik sorozatokat néznének mind a gép előtt ülnek egész nap. Főleg az amerikaiak. Ez az én véleményem, biztos enm így van, de szerintem csak a netezés veszi el mindenki figyelmét. A 40-en fölüliek meg inkább olvasnak már. Gondolom...
A gép előtt ülni téma egy érdekes dolog, mert ha ott ülnek előtte, akkor megnézhetnék a műsorokat a csatornák weblapjain is, ha tévén keresztül nem nézik meg. Már szinte minden csatornának van saját lejátszója a weboldalán de úgy tűnik azt sem használják.
2012. október 14. 16:42
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Szerintem be kéne szüntetni az MTV meg a Nickelodeon összes, agysejtpusztító műsorát, és akkor máris többen néznék a normálisabbakat.
Egyébként ahogy látom, tényleg egyre rosszabbak a sorozatok, ezért kéne találni valami mentő ötletet. Na meg az internet... az is eléggé elvonja az ember figyelmét a televízióról.
Egyébként ahogy látom, tényleg egyre rosszabbak a sorozatok, ezért kéne találni valami mentő ötletet. Na meg az internet... az is eléggé elvonja az ember figyelmét a televízióról.
2012. október 14. 16:43
Na ettől fogtam padlót. XD "szerintük a kellő választék létezik, csak az emberek hozzáállásán kellene változtatni"
Mit kellene változtatni? Nincs értelmük, nincs tartalmuk, csak az időt viszik és butítják az embereket, megy a készülék és fogy az áram. Ez nekik rossz, de azoknak az embereknek, akik kevesebbet néznek ilyen értelmetlen műsorokat azoknak jobb. Ugyan már. Ez az egész egy nagy vicc.
Mit kellene változtatni? Nincs értelmük, nincs tartalmuk, csak az időt viszik és butítják az embereket, megy a készülék és fogy az áram. Ez nekik rossz, de azoknak az embereknek, akik kevesebbet néznek ilyen értelmetlen műsorokat azoknak jobb. Ugyan már. Ez az egész egy nagy vicc.
2012. október 14. 16:49
Igenis, vannak jó sorozatok most is. Én is szeretek egyet kettőt, de valahogy mindig kimegy a fejemből, hogy ezt akkor most néznem kéne, így lemaradok róla. Nem utolsó sorban laptopon egyszerűen nem tudok filmezni, csakis TV-n. A jó sorozatok pedig általában 23:00 után kezdődnek. Lehetetlenség addig fennmaradni. Főleg az óraátállítás után.
ophely88
2012. október 14. 16:51
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Pedig vannak jó sorozatok mint a Teresa, Rubi Bűnös vágyak, Grimm :'DD Ezeket nézem ha nagyon unalom van. Mondjuk akkor mesét is szoktam .__.
2012. október 14. 17:00
Talán nem kéne középkategóriás vagy még annál is gyengébb szitkomokkal elárasztani a népet. Merthogy az új 2012/2013-as sorozatok többsége ilyen. Kivétel a Revolution és az Elementary, de azt is csak Jonny Lee Miller menti meg. A 666 Park Avenue se rossz, de nem egy nagy durranás az se.
ophely88
2012. október 14. 17:04
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Akkor se nézném az MTV-t vagy a Nickelodeont (se a Disney Channelt és társait) ha a, 15 év alatt lennék b, ha fizetnének érte. Agyrém az egész. Matthew Perry új sorozatát itt is mutathatnák, az a pasi még nem okozott nekem csalódást.
ophely88
2012. október 14. 17:05
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (***aiden*** @ 2012.10.14. 17:00)
Talán nem kéne középkategóriás vagy még annál is gyengébb szitkomokkal elárasztani a népet. Merthogy az új 2012/2013-as sorozatok többsége ilyen. Kivétel a Revolution és az Elementary, de azt is csak Jonny Lee Miller menti meg. A 666 Park Avenue se rossz, de nem egy nagy durranás az se.
Az Elementary egy átlagos amcsi krimi sorozat, semmi extra, szerintem néznék Lee nélkül is.
2012. október 14. 17:09
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A gond az, hogy az emberek agykikapcsolásra használják a tévét, nem pedig az agysejtjeik megmozgatására, és elvárják, hogy akkor se maradjanak le semmiről, ha átaludták az előző heti epizódot. Ezért működnek olyan jól a valóság show-k, nem kell gondolkodni, csak bekapcsolod és butítod magad egy hosszú nap után. Ez egy olyan probléma persze, amit nem lehet kezelni.
A másik meg az internet, manapság minden elérhető a neten, Amerikában még legálisan is lehet online nézni bármit és ott van persze a iTunes is. Ezek azok az adatok, amiket valahogy bele kéne venniük a csatornának is a számításaikba, meg persze a DVD eladásokat, a külföldi eladásokat (nyilván utóbbi kettő maghatározásához kell, hogy legalább egy évadot megérjen a műsor), abból is jön a pénz, nem értem, hogy miért ragaszkodnak kizárólagosan a nézettségi adatokhoz, amikor például a cancelokról döntenek.
A Nickelodeon meg az MTV célközönsége meg valószínűleg nem az esti sorozatoktól veszi el a nézőket, ez valószínűleg inkább csak azt mutatja, hogy a fiatalabb generáció (még) többet tévézik az eddigieknél.
A másik meg az internet, manapság minden elérhető a neten, Amerikában még legálisan is lehet online nézni bármit és ott van persze a iTunes is. Ezek azok az adatok, amiket valahogy bele kéne venniük a csatornának is a számításaikba, meg persze a DVD eladásokat, a külföldi eladásokat (nyilván utóbbi kettő maghatározásához kell, hogy legalább egy évadot megérjen a műsor), abból is jön a pénz, nem értem, hogy miért ragaszkodnak kizárólagosan a nézettségi adatokhoz, amikor például a cancelokról döntenek.
A Nickelodeon meg az MTV célközönsége meg valószínűleg nem az esti sorozatoktól veszi el a nézőket, ez valószínűleg inkább csak azt mutatja, hogy a fiatalabb generáció (még) többet tévézik az eddigieknél.
2012. október 14. 17:10
Szeretem a sorozatokat...jó párat nézek, de én bevallom őszintén inkább a neten nézem a kedvenceimet mivel nem bírom kivárni, hogy leszinkronizálják és adásba kerüljön vagy nem is játsszák a magyar tv csatornák. Viszont például a Castlet,NCIS-t vagy Dr. Houset a tv-ben szoktam megnézni. Illetve a Mentalistát is vagy néha-néha belenézek a Gyilkos elmékbe, de persze ezt nem nagy rendszerességgel teszem mivel hétköznap van és elég késői időpontba játsszák a Gyilkos elméket, nekem pedig másnap az iskola padban kell ülnöm és ott kell teljesítenem...
Viszont a valóság show az számomra egy olyan dolog amit nem fogok soha megérteni. Rengeteg gusztustalan, feltűnési viszketegségben szenvedő idiótát (már elnézést a kifejezésért) összezárnak nem tudom mennyi ideig és ott parádéznak ...ami már így önmagában is gyalázatos, de akkor még vannak olyan emberek akik ezt képesek elnézegetni. Borzalom.
Viszont a valóság show az számomra egy olyan dolog amit nem fogok soha megérteni. Rengeteg gusztustalan, feltűnési viszketegségben szenvedő idiótát (már elnézést a kifejezésért) összezárnak nem tudom mennyi ideig és ott parádéznak ...ami már így önmagában is gyalázatos, de akkor még vannak olyan emberek akik ezt képesek elnézegetni. Borzalom.
2012. október 14. 17:24
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Én is szeretem őket.....rengeteget láttam már. Szrintem főleg az időponttal van a baj, és azzal, hogy pl. nálunk nagyon sokára adják le a sorozatot, amit Amerikában már egy éve.
2012. október 14. 17:31
Az anyjukat...Sajnálom,de tanulnom kell,szóval erre kevesebb időt tudok szánni.
2012. október 14. 17:38
Nem ülhetek egész nap a tv előtt és még aludnom is kell ha vmelyik olyan idő pontban van. Valóban egy kettő rossz időben van.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.