Starity

Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül

32 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 16. 18:48 #201
Hyuna
Hyuna
új tag

StátuszGangnam Style
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 187277
Ennyire nem kell komolyan venni a dolgot hogy megöllyük magunkat.
2012. október 16. 18:50 #202
Phannie
Phannie
visszatérő vendég

StátuszIm only human after all.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 31
Azonosító: 141911
borzaszt.mind a két történet. Amandáét láttam is youtube-on. rip. : (
2012. október 16. 18:51 #203
Beaa13
Beaa13
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 186355
Borzalmas ami velük történt. Csak két átlagos lány volt, erre ez...Nyugodjanak békében, R.I.P.♥
2012. október 16. 18:53 #204
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Háát, Oliviát őszintén sajnálom, de -és ezért most csúnyán meg leszek kövezve, de ez a véleményem- Amandát nem tudom sajnálni, hogy lehetett annyire ostoba, hogy megmutatja a melleit? Erre szokták mondani, hogy amit főztél edd is meg.
2012. október 16. 18:58 #205
flox87
flox87
Kém
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 19
Azonosító: 128211
Borzasztó mindkettő eset, nem értem az emberek, hogy lehetnek ennyire kegyetlenek másokkal, mert még a jó pofa lenne ahogy ők gondolják, de nem.
2012. október 16. 19:06 #206
s.sofi
s.sofi
új tag

StátuszSzuperül érzem magam
Hozzászólás: 46
Azonosító: 187694
úr isten ez nagyon durva mingyárt sírok á de hogy is de nem értem az embereket miért bántjuk egymást?
2012. október 16. 19:07 #207
stelly28
stelly28
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
Hihetetlen ,hogy az emberek már eddig el tudnak fajulni ,hogy "halálra szekálják " egyes gyengébb embereket.Nyugodjanak békében !!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. október 16. 19:08 #208
LoveMileyCyrus
LoveMileyCyrus
új tag

StátuszMiley Cyrus nem csak a kedvenc sztárom, hanem a példaképem is!
Hozzászólás: 24
Azonosító: 187801
Szánalmas az ilyen dolog -.- Nyugodjanak békében ♥
2012. október 16. 19:14 #209
BieneMaja
BieneMaja
visszatérő vendég

Státuszúgy hívják Twitter......ide nem írogatok
Hozzászólás: 121
Csatolások: 1
Azonosító: 184028
tudjátok bárki, bármit írogat ide , ez a kettő lány akkor is meghalt. és nem,azért mert felelőtlenül, gyerekesen használták az internetet (bár ez is egy ok...) , hanem azért, mert törékenyek és lehetnek családi háttérben is problémák. egy élettel teli lány nem kezdi el magát vágdosni.
aki ezt olvassa gondolja végig kiket bántott 'csak úgy', 'kedvtelésből', 'unatkozásból'. nem biztos, hogy mindenki képes félvárról venni a dolgokat és megmondani magának: "ez egy senki.és nincs köze hozzám. nem foglalkozom vele."
vannak olyanok, akik mindent a szívükre vesznek. legyen az veszekedés, egy csípős megjegyzés xy-tól, sőt még egy olyat is , mit például: csúnyán néznek rá az utcán. szörnyű, tragikus, borzalmas és még sorolhatnám a jelzőket az ilyen sorsú lányokra.
ti pedig....! semmi videó szex, semmi mutogatás, még egy idegenhez sem szólunk csupán azért, mert 'helyes'! tudom ezt így olvasva mindenki magában azt gondolja: én nem vagyok ilyen. soha nem szólnék idegenhez, sem egyéb más dolgok. de egy pillanat alatt csinálhatsz hülyeséget és egyetlen egy pillanat alatt elrontod az életed, főleg ha nem vagy elég erős a mai világhoz.
6 felhasználónak tetszik: ophely88, MadHatter, itsjustme, Blaze, Meoww, Luckie
2012. október 16. 19:16 #210
FashionLady
FashionLady

Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
Rest in Peace. Amikor láttam a videót Amandáról, a könny is kicsordult a szememből, pedig nem vagyok egy érzékeny típus..
2012. október 16. 19:17 #211
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
És ilyenkor hol vannak a szülők? Lehet, hogy nem leszek népszerű, de szerintem nem az internetes kommentelők hibája. Normális ember nem lesz öngyilkos, csak mert azt mondják neki, hogy kövér, vagy hogy ronda. Ilyet mindenkire mondtak már, és szerintem egyikünk sem ment rögtön fejjel a kútnak. Ha meg folyamatosan írogatják neki, és neki ez rosszul esik (mert kinek nem esne?), akkor mi az istenért megy fel arra az oldalra? Törli magát, hagyja a fenébe, kikapcsolja a gépet, és ennyi! Nem kell kínoznod magad, és minden nap lesned, hogy ki milyen szörnyűségeket írogat rólad.
Az első lány már eleve depressziós volt, hiszen 10 éves korától vagdosta magát. Na most kérdem én, hogy egy 10 éves kislányon nem lehet észre venni, hogy rosszkedvű, hogy vágások vannak rajta, hogy furcsán viselkedik, stb.? Hamvában kell elfojtani a problémát, nem akkor, mikor már minden lángra kapott. Plusz egy blogra írta, hogy milyen depressziós, nem igaz, hogy senkinek nem tűnt fel!
A második lány pedig valljuk be, magának okozta a problémát. Ki az a józan ésszel rendelkező ember, aki webcamerán megmutatja a mellét egy idegen csávónak? Én nem értem, mit gondolt? Hogy miért kéri, hogy mutassa meg? Persze, hogy ez a lépése senkinek sem lesz szimpatikus, megértem, ha emiatt csúfolták. Viszont itt megint képbe jönnek a szülők. Elvileg többször is iskolát kellett váltania. Az anyjának nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben? Nem kérdezte meg, hogy "na kislányom, miért akarsz új suliba menni?". És rögtön fény derült volna a problémára, és el tudott volna vele beszélgetni. Viszont ami már tényleg nem igaz, hogy nem volt egyértelmű jel senki számára, az az öngyilkossági kísérlet. Mit gondoltak, hogy kislány csak megkívánta a fehérítőt? És még egy segítségkérő üzenetet is hagyott, nem igaz, hogy senki nem kapta fel a fejét!
Szóval szerintem nyilván hibásak a gyűlölködők is, de egy magabiztos, értelmes, stabil családi háttérrel rendelkező valaki sosem lenne öngyilkos ennyitől (meg semmitől sem igazán).
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, MadHatter, Meoww, Luckie
2012. október 16. 19:18 #212
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Nem tartom jogosnak azt, hogy a nem társadalom, az emberek, akik durva dolgokat mondtak róla/csináltak vele a hibásak, hiszen miattuk lett öngyilkos. Hiába mutogatta volna magát a neten (ami igen, hülyeség volt), hiába tették volna közzé a képet, ha az emberek nem bántják érte... És EZEK ellen a szülők nem sok mindent tudnak tenni, tapasztalatból mondom.
2012. október 16. 19:22 #213
Lovas csajszi
Lovas csajszi
visszatérő vendég

StátuszElfoglalt vagyok, veletek ellentétben!
Hozzászólás: 108
Azonosító: 187041
Ez teljesen igaz. És az is igaz, hogy ha még élnénk, talán mi magunk is szidnánk, és bántanánk őket. Mire képes az ember...
2012. október 16. 19:26 #214
- törölt felhasználó -    
Amanda tegnap hunyt el Lovas Csajszi sad.gif vagy tegnap előtt
2012. október 16. 19:27 #215
- törölt felhasználó -    
am meg ezért a szülők a hibásak .
2012. október 16. 19:38 #216
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6816
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Az iskolában is vannak olyan lányok, akiket bántanak szavakkal.. Amennyire tudjuk segítünk nekik, ahol csak tudunk.. Nagyon sajnálom h meghaltak.. RIP sad.gif
2012. október 16. 19:40 #217
Alishon.
Alishon.

Státusz♥♥
Hozzászólás: 653
Csatolások: 537
Azonosító: 163409
Bár csak tudtam volna rajtuk segíteni ! Annyira fiatalok voltak, szerintem azt se tudták, hogy amit tesznek milyen következményekkel járhatnak. Csak szomorúak voltak, és szeretetre vágytak, de nagyon. És nem tudom elképzelni, ilyenkor hol volt egy biztos anyai és apai kéz aki letörli a könnyeket, és átölel, és azt mondja, hogy:' Hé, gyönyörű vagy, és én szeretlek'. Szerintem még ennyit sem kaptak. Annyira sajnálom őket, nálam is fiatalabbak voltak, és el sem tudom hinni, még most sem. Én ma hallottam ezt, de engem nagyon megviselt. :'S És igen, az emberek tényleg a fejükhöz kaphatnának, vagy esetleg átélhetnék azt, amit ők. És akkor is ekkora pofájuk, és arcuk lenne?! Kétlem. Ezek egy senkik, akik azt hiszik attól menőbbek, ha a többiekkel vannak, és bántják az embereket a tetteikért,-amiket bizonyára nagyon megbántak... Mindenkinek jár egy második lehetőség. És kik vagyunk mi, hogy megmondjuk ki-mit tegyen? Vagy, hogy mi a helyes, és elítéljünk másokat? Úgy kell elfogadnunk mindenkit, ahogy van. És nem hiszem el, hogy az akkori barátai csak úgy elmentek mellette, hogy látták, hogy sír és nem segítettek neki. Vagy nem ölelték meg...
Rest in Peace. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: hana001
2012. október 16. 19:42 #218
- törölt felhasználó -    
Engem rengeteget cikiztek az elmúlt években, de azon kívül hogy leszívták az összes önbizalmam, sosem ártottam és sosem tudnék ártani magamnak. Persze, vannak rosszabb napok, mikor az embernek megfordul ez-az a fejében, családi gondok vagy akármi miatt, de hála' istennek nekem nem lenne hozzá erőm. Tegnap láttam Amanda videóját, meg is viselt lelkileg, mert tényleg nem érdemelte meg ami vele történt, egyszer elkövetett egy hibát, és ki nem követ el? Akik meg a halálát kívánták, meg tippeket adtak neki, hogy hogyan ölje meg magát, azoknak meg komoly bajuk van, szerintem. Lelkileg ép ember sosem kívánja más ember halálát, és sosem ártana magának. Én így gondolom. A másik meg az, hogy nem lehet minden egyes gondnál, rossz szónál az önbántalmazáshoz folyamodni, akiket sosem ér bántás, azok az életben elhullanak pár nap alatt. Meg kell erősödni lelkileg, máshogy nem megy.
2012. október 16. 19:44 #219
ShinSeung
ShinSeung
új tag

Státusz♥♡▂ ▃ ▅ ▆ █ Oppa Gangnam Style █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡
Hozzászólás: 5
Azonosító: 187367
az emberek kegyetlenek, pláne a gyerekek...
2012. október 16. 19:48 #220
- törölt felhasználó -    
Idézet (HápsziCsajszi @ 2012.10.16. 19:42)
Engem rengeteget cikiztek az elmúlt években, de azon kívül hogy leszívták az összes önbizalmam, sosem ártottam és sosem tudnék ártani magamnak. Persze, vannak rosszabb napok, mikor az embernek megfordul ez-az a fejében, családi gondok vagy akármi miatt, de hál' istennek nekem nem lenne hozzá erőm. Tegnap láttam Amanda videóját, meg is viselt lelkileg, mert tényleg nem érdemelte meg ami vele történt, egyszer elkövetett egy hibát, és ki nem követ el? Akik meg a halálát kívánták, meg tippeket adtak neki, hogy hogyan ölje meg magát, azoknak meg komoly bajuk van, szerintem. Lelkileg ép ember sosem kívánja más ember halálát, és sosem ártana magának. Én így gondolom. A másik meg az, hogy nem lehet minden egyes gondnál, rossz szónál az önbántalmazáshoz folyamodni, akiket sosem ér bántás, azok az életben elhullanak pár nap alatt. Meg kell erősödni lelkileg, máshogy nem megy.
32 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!