Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül
2012. október 20. 22:45
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
R.I.P. Amanda & Olivia és mindenki más!! ♥
2012. október 20. 22:48
Sajnálom őket, de állítólag megtalálták Amanda gyilkosát hála a jó Istennek!
2012. október 20. 22:55
Aida_Dikusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159389 offline |
Istenem szegények :'(
2012. október 21. 01:22
Hát elég szomorú dolog az ilyen, nyugodjanak békében és rajtuk kívül mások is. :\
2012. október 21. 11:08
A mai fiatalok, tinédzserek szörnyetegek, gusztustalan lények, akik mind azt hiszik bármitől menők lesznek! Felnőttnek akarnak tűnni, de nem fogják fel, hogy az élet, a felnőtt lét nem csak arról szól, hogy büntetlenül vehetsz cigit és piát. Nem az az élet, nem egy kicseszett szappanopera, ahol másokat a halálba kergetünk a "vicces" utálatunkkal. Miért? Miért kell lenézni őt, mert megmutatta a mellét? Más 12-13 éves meztelenre vetkőzik szerte a világon, több tíz évvel idősebb pasinak mutogatva magát, sőőőt...! Szánalmas a fiatalok társadalma, lenézni való!! (Tisztelet a kivételnek, de belőlük vajmi kevés van!) Az én időmben örültünk annak, ha 15 évesen rám nézett az a srác, aki tetszett nekem, ma meg már hardcoreba nyomják! Kívánom az ilyen kis sunyi nyomorékoknak, hogy duplán kapják vissza, nem a halálra gondolok, a fájdalomra!
2012. október 21. 11:23
CsillámFiúúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185615 offline |
Hát nem tudok már szavakhoz jutni sem Szegény Amanda és Olivia (Oliviáról nem hallottam csak most , de Amandáról tudtam)...Annyira sajnálom őket de ténleg :'( :'( :'(.....Tudjátok legjobban azt csinálnám azokkal az emberekkel akik ilyet tesznek 2 ártatlan lánnyal énis bántanám azokat és piszkálnám és minden csak hogy tudja meg milyen érzés hogy ők mit éltek át....Nem baj én hiszek Istenben és tudom hogy megtalálja ezeket az embereket és megbünteti őket...De Amanda és Olivia nyugodjatok békében:)
2012. október 21. 12:06
Minek kell ismeretlenek mutogatni a mellét?Láttam Amanda Todd-ról egy videót,amint szó szerint"sztriptízel" mutogatja magát a kamera előtt...Ő hibája én nem tudom sajnálni,magának csinálta a kis r*banc
2012. október 21. 12:19
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline |
Ez a baj a mai világgal, tinikkel, hogy ha nincsen menő táskád, vagy cipőd, akkor senki vagy! Egy "csicska". CanDee Sweet nagyon igazad van.Egy-két szülő is büszke lehet magára hogy az 5.-es fia vagy lánya cigizik, és tényleg elég kevés mai fiatal van aki normális, és nem az az élet elképzelése hogy minden nap jól leisszuk magunkat, és kiadják nekünk a cigit 14 évesen.
Nyugodjanak békében.
Nyugodjanak békében.
2012. október 21. 12:40
Acacia Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 187189 offline |
nem érdemli meg senki azt a sorsot nagyon sajnálom őket hova fog jutni ez a világ
2012. október 21. 12:45
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline |
Nyugodjanak Békében! Olyan gyönyörűek voltak mind a ketten Ráadásul Amandának gyönyörű hangja volt :/
R.I.P
egyszerűen undorító a mai társadalom -.- 1 hiba és tönkreteszik teljesen a másikat -.- Azért ez milyen h ilyeneket mondok/irunk a másiknak amiben a halálát kívánjuk?!! -.-
R.I.P
egyszerűen undorító a mai társadalom -.- 1 hiba és tönkreteszik teljesen a másikat -.- Azért ez milyen h ilyeneket mondok/irunk a másiknak amiben a halálát kívánjuk?!! -.-
2012. október 21. 12:48
Sajnálatos és borzasztó hogy ilyen a mai világ,de ha belegondolunk nemcsak az utálkozóik hibásak a halál miatt hanem a szüleik és bizony önmaguk is.Amanda esetében főleg.Amanda naív volt, mert mellét mutogatta egy idegen férfinak,pedig elkerülhette volna a tömeg gyűlölést ha nem mutatja meg.Tudom,hogy fiatal volt és a fiatalok többsége hiszékeny,tudatlan de annyit igazán tudhatott volna hogy az idegen férfi felfogja tölteni az internetre.Olivia esetében pedig csak annyit tudok mondani,hogy igazán kérhetett volna segítséget,még ha ciki akkor is,ha nem a barátaitól akkor a szüleitől kérhetett volna.A szülők nem figyeltek oda a gyerekeikre,pedig megakadályozhatták volna hogy ez a két haláleset megtörténjen.
2012. október 21. 13:50
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
Nyugodjatok békében!
2012. október 21. 14:06
Láttam nem rég Amanda videóját és nagyon elszomorított hogy ilyenek vannak,igaz nem újdonság hogy valaki öngyilkosságot kísérel meg de akkor is,miért kell erre a pontra juttatni embereket hogy ilyet tegyenek???
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.