Starity

Laura_hehe_1D profilja

Laura_hehe_1D white  
  • Csatlakozott
  • 2012. szeptember 30.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1999. január 09.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Írás, olvasás, tumblizás
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

Néha a sebhelyek tesznek minket azzá, akik vagyunk.

Laura_hehe_1D
Utoljára aktív: 2015.04.18. 22:10Státusz módosítva: 2014.08.06. 21:09

Bemutatkozás


Mindig rengeteget töprengek azon, hogy mit is kéne ide írni!? Egy idézet elég-e, csak pár mondat vagy egy kész regény. Be kell vallanom fogalmam sincs. Bármennyire is szeretek írni, sajnos a bemutatkozásom -esetleg saját életem - megírása nem megy annyira. De most megpróbálom! :)

Laura vagyok, '99 január 9-én születtem. Mióta az eszemet tudom Kisvárdán élek, bár minden vágyam, hogy elmehessek innen. Hatalmas álmaim vannak. Életem nagy vonalakban el van tervezve (magamban) már csak megkéne valósítani. Próbálok tenni értük és minden nap a szemem előtt lebeg az álomképem. Talán ez a legjobb tulajdonságom. Nem érdekel, hogy ki nevetnek vagy, hogy valaki szerint hülyeség merek nagyokat álmodni és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezek az állmok egyszer valóra váljanak. "If you can dream it, you can do it!"


Az álmodozás mellett egy másik hatalmas nagy szenvedélyem az írás. Előszőr verseket írtam, de meguntam/abba hagytam már magam sem tudom, aztán rátaláltam egy blogra. Nagyon megtetszett az, hogy lehet ilyet csinálni és úgy az - akkor újnak számító - műfaj amivel megismerkedtem. Ez volt a Fanfiction. Azóta én is írok és sose fogyok ki az ötletekből. Bőven van oda bent a fejemben olyan gondolat ami csak arra vár, hogy megírják. "Az írónak hinnie kell benne, hogy amit csinál, a legfontosabb dolog a világon. És kapaszkodnia kell ebbe az illúzióba még úgy is, hogy tudja, nem igaz."

Mint minden normális ember én is imádom a filmeket. Egy film lehet romantikus, dráma, vigjáték, akció vagy akár milyen más műfajú én megnézem. Néhány kedvenc filmem: Gyakornokok, Bosszúállók, Amerika kapitány, Thor, Sherlock Holmes, Star Wars, Jégkorszak, Öt legenda, Tökéletes hang, Gru, Könnyű nőcske, Vasember, Jack&Jill, Apa ég, Nagy fiúk, Feláldozhatók, Kedves John, Hallgass a szívedre, Fogadom. Most más nem jut eszembe. Szóval térjünk át a színészekre: Robert Downey Jr., Channing Tatum, Dylan O'Brien. :$ Kedvenc színésznőm az nincs. Szóval filmek. :$
"Azt gondolom, a megrázó, villámcsapásszerű pillanatok, amelyek fenekestül felforgatják az életünket, azok mutatják meg végül, kik vagyunk valójában." /Fogadom/

Úgy gondoltam áttérek a zenére... Szóval, a zene. Szerinzem nincs olyan ember aki ne szeretné a zenét. Mindenkinek meg van a saját stílusa, valaki a rap-ért rajong valaki inkább szereti a pop-ot. Úgy gondolom tiszteletben kell tartanunk a másik véleményét, mármint nem az utálkozásra gondolok. Attól mert valakinek JB a kedvence még nem kell leszólni. Minden énekesben/bandában van valami jó. Persze olykor az a jó dolog olyan mélyen van, hogy csak a rajongók láthatják. Így hát kérek mindenkit, hogy NE CIKKIZÉTEK A KEDVENCEIMET MERT ÉN SEM TESZEM AZT A TIEITEKKEL!! Köszönöm!
Ezek után térjünk át arra, hogy milyen zenét szeretek. Az igazság az, hogy nem vagyok válogatós, meghallgatok mindent, de nem biztos, hogy valaha is letöltöm.
Kedvenc előadóim / akiknek az összes zenéjét szeretem: Adam Lambert, Demi Lovato, Enrique Iglesias, Conor Maynard, Olly Murs, Bruno Mars, Ariana Grande, The Wanted, MacklemoreTaylor Swift, Ed Sheeran, Avril Lavinge One Direction. "A zene hatalmas dolog. Egy dal megváltoztatja a kedved, emléket teremt, megváltoztatja az életedet."

One Direction: Mindenkinek van kedvenc előadója/énekese/bandája nekem ők. Az az öt srác megváltoztatta az életem és megmutatták, hogy nem szabad feladni az álmaimat. Tudom, hogy sokan utálják őket de engem nem érdekel. Számomra nagyon fontosak és elég sokszor adtak már ikhletet a történeteimhez. Soha senkiért nem rajongtam még ennyire. Egyszer találkozom velük, ha addig élek is!! "Directionernek lenni nem egy átmeneti dolog, egész életre szól..." #ForeverDirectioner

Demi Lovato: ha mondhatom az akkor ő a példaképem. Hogy miért? Miért pont ő? Miért őt választottam példaképnek? Azért Demi, mert ő tényleg egy harcos. Segít az embereken, mosolyog még ha belül fáj is és olyan dolgokon ment keresztül amik bár megviselték belül nem adta fel és széles mosollyal az arcán állt az emberek elé. Igazán példaértékű amit csinál. Ő az aki annak ellenére, hogy disney mesékben szerepelt és most 'felnőtt' nem szállt el magától, nem viselkedik úgy, mint egy retardált fóka, nem rázza magát és nem temeti el a régi énjét. A 21. születésnapját Afrikában töltötte, hogy segítsen a szegényeken. Egyszerűen tökéletes minden téren. Ő egy igazi hercegnő,♥ a mi hercegnőnk "Our inspiration, our idol, our warrior, our skyscaper, our princess" #ForeverLovatis

Jack and Finn Harries: Jacksgap. Mit is mondhatnék róluk? Örülök, hogy rátaláltam a videóikra. Eszméletlenül viccesek, és nem sok mindent tudok róluk mondani, mert nem igazán ismerem őket. De a Youtube tele van olyan vloggerekkel akik inkább csinálnának valami mást, de ők nem ilyenek. Jól megy nekik ez az egész amit csinálnak. Aranyosak, kedvesek, közvetlenek, hülyék, őrültek és viccesek. "Jacksgap, Jacksgap five minutes of your life that you won't get back"


Ha egyáltalán eljutottál idáig akkor remélem tetszett az oldalam!! :)) Nem akarok egy utálkozó üzenetet se látni!!

Puszii xx