Starity

Olivia Penpraze és Amanda Todd — csak két áldozat a sok közül

32 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 22. 20:14 #501
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 278
Csatolások: 0
Azonosító: 165135
Egyetértek: a társadalom hat ránk a legjobban. Ismerős érzés, a kirekesztés, csak én máshogy tapasztaltam, közönyösségként. Velem szerencsére képesek voltak a normális kommunikációra (igaz, csak tavaly, nyolcadikban), de igazából, ha körülöttem beszélgettek valami közös sztoriról, le se szartak. Nem mondták el, hogy mi volt, letudtak annyival, hogy semmi. Persze, aztán úgy csináltak, mintha mi sem történt volna, még volt képük kihasználni is (tanulási szempontból). Hál' Istennek, már csak három embert látok abból az osztályból, ők azon kevesek közé tartoznak,akiket érdekelt, ki vagyok, és nem csak a házijaim miatt álltak velem szóba.
Ami a külsőmet illeti: a profilomon, a képemen látszik, én se vagyok egy nádszál, engem is gúnyoltak ezzel, de mindig mondogattam magamnak, hogy "Sz*rd le, sz*rd le, túléled, ezek a barmok meg forduljanak fel". A szülőknek fogalmuk sincs, milyen ez, mert amikor még ők voltak tinédzserek, az emberek sokkal kevésbé voltak szűklátókörű idióták, így aztán nehezebb megérteniük, miken is megyünk mi keresztül ebben a korban, köszönhetően drága osztály-, és iskolatársainknak.
Stréberezés...Csak ismételni tudom magam: nem vagy egyedül, jómagam is kaptam emiatt eleget. Tanulnod kell, mert el akarsz érni valamit, ezt azok az emberkék, akiknek mindent a fenekük alá tolnak, nem bírják elviselni - hát még akkor szúrod a szemüket igazán, ha jobb leszel náluk! rohog.gif Amit ők anyucival meg apucival nem tudnak elérni, te simán megoldod az eszeddel wink.gif Gondolj erre, ha szekálnak,talán bejön. smileeee.gif
Étkezés: Semmiképp se hagyd, hogy elvegyék az önbizalmad! Ne! Ha te jól érzed magad a bőrödben (ha elvették a kedved, hozd vissza, nevess sokat!), akkor ezt sugárzod majd kifelé is, és akkor - remélhetőleg - leszállnak rólad. Ha azt látják, hogy törődsz a hülyeségeikkel, csak még jobban szekálnak, tapasztalatból mondom. Épp ezért, nézd az élet pozitív oldalát (ha nincs, keress), és mutasd meg azoknak az idiótáknak, hogy szarsz rájuk wink.gif
MÉG VALAMI (EXTRAFONTOS!): HA a suliban nem is, akkor esetleg családi ismerősök között (szövevényes ki-ismer-kit-kapcsolatok segítségével), de ismerkedj! Keress új embereket, csinálj olyan dolgokat, amik felvidítanak! Ha ez a rajzolás, akkor rajzolj! A jobbakat akár a netre is felteheted, és ha megdicsérik, talán elkezdtek beszélgetni egy-két emberrel, és nem leszel csalódott. smileeee.gif
Ezeknek a tanácsoknak a nagy részét egy korábbi tagnak (Baylee, ismertebb nevén Holly Keller) köszönhetem. Ő segített, hogy elfogadjam magam, és ne foglalkozzak azokkal, akiknek nincs jobb dolguk, mint engem piszkálni. Remélem, sikerült hasznos tanácsokat adnom (ezúton is köszönöm Holly-nak) smileeee.gif
Idézet (Izzy.Demon. @ 2012.10.21. 21:22)
Látszik hogy tinédzserekre hat a legjobban a társadalom...erre a legegyszerűbb példa én és az osztálytársaim...azért mert tanulnom kell és mert tanulok is már elsőtől kezdve ki lettem közösítve...pedig akkor még mit kellett tanulni...az abc-t nagycucc mert nem akarok analfabéta lenni?...és még a rajzolás...azért mert nincs kedvem állandóan tv-t nézni mert engem ez nyugtat meg (a rajzolás) máris stréber lettem...most meg nincs 100.000 Ft-os telefonod,nincs 15.000-res nadrágod, 20.000res niked, 15.000res EdHardy pólód megha nem vagy segg hülye,meg nem iszol nem cigizel nem drogozol akkor már a szarnak se kellesz...meg a facebook...attól már hányingerem van...de ők nem fogják megérteni hogy nekem a tanulás az egyetlen esélyem ha nem akarom halálra gürcölni magam egész  életembe...nem fogadják el hogy nem vagyok eleresztve lóvéval mert nem gazdag családba születtem bele...könnyen beszélnek hogy dédijeimnek van pénze...de minket nem a dédi tart el...ha muszáj lesz se fogunk kéregetni senkitől sem...de ha ők nem érzik a gerincüket azért ne én legyek már a hibás ...és persze hogy nem vagyok egy nàdszál és rögtön jött a tehénezés és had ne soroljam...pedig nincs 100 kiló a súlyom csak max 60 de nem értik hogy az az én magasságomnak kell...és persze könnyü a szüleimnek is azt mondani hogy szarjak le mindent amikor nem őket piszkálják...nem őket bántják a semmiért hanem engem és most akkor én kire hallgassak? De most komolyan...amúgy se eszem sokat hogy felszedjek 2 plusz kilot jó az a kettő túlsúly de ez nem is lenne feltűnő ha nem én lennék a közkdvenc...és persze a szüleim meg le se szarják pedig azt mondták ha bármi gond van szóljak...na és persze semmilyen tanácsot nem adtak úgyhogy a gúnyolódást veszem figyelembe...és a szüleim persze meglepődnek ha a kis gyerekük elájul azért mert nem eszik...könnyű azt mondani hogy szardle amit mondanak amikor ők se segítenek...aztán meg a tanulás miatt szemüveges lettem ...na az is jólesett mondhatom...na és mi ennek az eredménye?
Elbújás a szobádba hogy senki se lásson...a suli óta egy fénykép se készült rólam miattuk és már tükörbe nézni is utálok miattuk...az evést is megutáltam...már csak kényszerből eszem mert kell nem azért mert akarok
Csalódtam mindenkiben...a szüleimben ès mindenkiben..
2012. október 22. 21:02 #502
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Teljesen egyetértek. Az emberek nem tisztelik és nem értik meg egymást. A szülők pedig nem értik és nem is értenék, nekem is csak azt mondják, hogy sz-rjam le őket, de egyszerűen nem megy. Szinte alig várom, hogy középiskolába menjek. Nagyon szívbemarkoló a két lány története. Nyugodjanak békében. És azt kívánom, hogy minden egyes ilyen k-cs-g ny-lj- k-.
2012. október 22. 21:11 #503
- törölt felhasználó -    
Az a baj,hogy akár mennyire is sajnáljuk őket,szebesülünk azzal,hogy mi is szoktuk a másikat piszkálni... pardon.gif
Nyugodjanak Békében! unsure.gif

Velem a múlt héten kezdődött el a "dolog"...
Bekerűltem a gimibe,és elkezdtem barátkozni és így két hónap után rengeteg emberrel jóba vagyok,de ennyi... rolleyes.gif
Múlt héten az egyik srác elkezdett b*zizni.Hogy milyen okból nem tudom. mellow.gif Azért mert a lányokkal is jóba vagyok? Vagy csak szimplán féltékeny? rolleyes.gif vagy miért? és egyszerűen nem értem miért kell ez a folyamatos b*zizás az életemet végig kísérje.És hiába mondom azt,hogy lesz*rom magasról,mert nem igaz...mert ott..valahol...valahol mélyen...fáj... mellow.gif
2012. október 23. 12:40 #504
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Ez a cikk még mindig ilyen népszerű? rossz ránézni annyira szomorú unsure.gif
2012. október 23. 14:19 #505
Mustache
Mustache
új tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 2
Azonosító: 186864
Szörnyű...de igaz, és ahogy a cikkben le is van írva erről CSAK az emberek tehetnek, igen, lehet hogy Amanda meggondolatlan volt annál a bizonyos "beszélgetésnél", de akkor se kellett volna ilyen súlyos szavakkal büntetni.Az utálkozók nagy része, mikor megtudta, hogy mi történt ezekkel a lányokkal biztosan azt gondolta: Nem kellett volna ezt tennie akkor most nem lenne ott ahol van.De amúgy is, nem csak az én hibám más ugyanúgy utálkozott.
Ez a baj, hogy rengetegen nem fogják fel,hogy mi történt és hogy kik miatt.
És meg vagyok róla győződve hogy ha ez a cikk más stílusban íródik (ilyenkor arra gondolok, hogy a két lányt szidják a meggondolatlanságuk miatt)akkor a kommentek nagyja is utálkozó lenne (már bocsánat a kivételnek)
És ezzel arra akarok utalni hogy mennyire befolyásolhatók az emberek. Az egyik paraszt elkezdi hogy "ez de hülye" akkor a következőnek sem lesz valószínűleg más a véleménye.
És ha ilyen cikket olvasunk próbáljunk meg elgondolkodni a történeten és ne csak odaírni hogy: "R.I.P Amanda és Olivia"
Ez a véleményem.
2012. október 23. 16:47 #506
MrsMalik
MrsMalik
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 188183
Mindenki azt hangoztatja,hogy mindenkinek jár egy 2. esély.Jó,Amanda (lássuk be) hibázott,és ő? Ő nem kap második esélyt? Ennyit az egyenlőségről.Az emberekben nincs annyi,hogy megtanulják,másnak is vannak érzései?
2012. október 23. 19:26 #507
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
sad.gif én eddig csak Amandáról tudtam (persze gondoltam, h nem ő az első ilyen áldozat...)
2012. október 23. 20:54 #508
- törölt felhasználó -    
AmyTurner...hát nézd meg a profilképem ès a kedvenceim...egyik se disney csillag se X-Factoros ez is közre játszik...de nem tom a rajzolásba...és köszi
2012. október 23. 20:59 #509
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Izzy.Demon. @ 2012.10.23. 20:54)
AmyTurner...hát nézd meg a profilképem ès a kedvenceim...egyik se disney csillag se X-Factoros ez is közre játszik...de nem tom a rajzolásba...és köszi

Te semmit nem veszítesz, ha nem állsz be a csordába. Rossz magányosnak lenni, de ha megjátszanád magadat, akkor meg azért éreznéd rosszul éreznéd, mert tudnád, hogy az nem te vagy és ha kiderülne, még azért is szivatnának. AmyTurnernek van igaza: új barátokat, új társaságot kell keresni. Sok sikert smileeee.gif
2012. október 24. 21:45 #510
Scarlet
Scarlet
visszatérő vendég

Státusz" replacing who i am with who i’d rather be "
Hozzászólás: 406
Csatolások: 403
Azonosító: 171706
Nagyon sajnálom őket ,biztos rettenetes volt ezen keresztülmenni...Nyugodjanak békében!
2012. október 24. 23:12 #511
GreggMNT
GreggMNT
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 188269
Enyhe időzavar.. Amanda Todd sztorija kicsit érdekes. A videót nem október 10-én készítette, mert aznap lett öngyilkos (vagy aznap találták meg), a videót pedig szeptember 7-én töltötte fel a youtube csatornájára..
Én is nagyon sajnálom őket, de ők csak kettő a több 1000 tini közül, akiket nap mint nap hasonló sérelmek érnek! Csak kettő, azok köszül, akiknek a történetük így végződött..
Mindannyian nyugodjanak békében!!!
2012. október 25. 14:43 #512
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Itt van az egész videó magyar felirattal
2012. október 25. 15:18 #513
antonia12
antonia12
brooklyn baby.

StátuszLet The Flames Begin
Hozzászólás: 2177
Csatolások: 73
Azonosító: 171293
Mustache teljesen igazad van!
Nagyon sajnálom mind a 2 lányt és akik bántották őket: aki(k) képest volt Amandát megverni,aki(k) elhagyta őt egy botlásért("barátai"),aki(k) a halálát kívánta vagy éppen akik tudtak volna nekik segíteni de nem tették meg vagy akik Oliviát zaklatták és az internetes utálói remélem,hogy most olyan lelkiismeret furdalásuk van amilyen még sohasem volt.Vagy ha ők megtapasztalhatnák azt amit ők akkor biztosan nem tennének ilyet soha többe.Megbánhatják mindannyian amit tettek de Amandát és Lizzie-t már vissza nem hozhatják!
R.I.P Amanda Todd!
R.I.P. Olivia Penpraze
2012. október 25. 18:31 #514
Smilegirl777
Smilegirl777
visszatérő vendég

StátuszSi tienes que explicar quien eres,entonces no eres nadie!
Hozzászólás: 131
Azonosító: 165422
Amanda történetét hallottam. Nagyon sajnálom, hogy senki nem állt mellette egy ilyen helyzetben. sad.gif Attól, hogy még egyszer megmutatta a mellét, nem volt k*rva! Minden ember hibázik. Nem szegény lányt kellett volna támadni, hanem az ilyen pedofil, perverz barmot, aki egy fiatal lányt zaklat!
2012. október 25. 18:39 #515
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
jó, már a csapból is ez folyik. Sajnálom őket, de miért kell ennyire felverni ezeket a történeteket? Mások is meghalnak, róluk meg senki se hall semmit
2012. október 26. 16:08 #516
AngelBones
AngelBones
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 188237
Nagyon sokan megfogadhatnák ezt a tanácsot,talán ha magamba nézek,még én is.Köszönöm ezt a cikket,sok mindenre ráébresztett velem és mésokkal kapcsolatban.Remélem nem csak én vagyok így vele.Szörnyű,hogy az emberi faj mire képes!
2012. október 26. 19:46 #517
xo.Lona.xo
xo.Lona.xo

StátuszI hate all people.
Hozzászólás: 695
Csatolások: 348
Azonosító: 171167
Lambika drága itt nem azon van a hangsúly, hogy kik haltak meg és kik nem, (jó azon is) hanem azon, hogy az emberek milyen szörnyűségekre képesek, nem gondolnak bele, hogy mások szekálása milyen tragédiákhoz vezethet. Jó lenne, ha mindegyikőnk aki ezt a cikket elolvasta elgondolkodna ezen, ugyanis fogadni mernék, hogy legtöbbünk (Ha nem mindannyiónk) szekálta már egy ismerősét, és nem gondolt bele, hogy ez neki hogy eshet. Én nem mondom magam szentnek, aki nem gondol rosszat másokról vagy nem szeretné mások pofájába belemondani, hogy: "Héé te! Akkora egy r*banc vagy!" -de előtte gondolkozom, mert engem is szekáltak már ilyennek és nem volt egy kellemes érzés! Igen, volt hogy én is meg akartam halni, de mindig volt aki segített. az olyan emberek mellett pedig akik eljutottak odáig, hogy végezzenek is magukkal, senki sem állt. Szóval..gondolkozzatok el, és le az utálkozással..
2012. október 26. 19:57 #518
Viki4
Viki4
új tag

Státusz*___*Cute without the "e" * ____*
Hozzászólás: 63
Csatolások: 21
Azonosító: 139259
szegények:( szerintem ők egyáltalán nem ezt érdemelték volna :'( nem igaz h manapság milyen emberek vannak -.-'
2012. október 26. 21:29 #519
Nira26
Nira26
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 188349
R.I.P Amanda Todd és Olivia Penpraze.Nyugogyatok békében!
2012. október 26. 21:44 #520
CrazyRockGirl
CrazyRockGirl
új tag

Státusz"Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek....."
Hozzászólás: 33
Azonosító: 146600
R.I.P.
Ennek nem így kellett volna lennie, szegények sad.gif Sajnálom mindkettőjüket, ezekre jobban oda kell figyelni! Nyugodjatok békében!!!
32 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!