Ami a külsőmet illeti: a profilomon, a képemen látszik, én se vagyok egy nádszál, engem is gúnyoltak ezzel, de mindig mondogattam magamnak, hogy "Sz*rd le, sz*rd le, túléled, ezek a barmok meg forduljanak fel". A szülőknek fogalmuk sincs, milyen ez, mert amikor még ők voltak tinédzserek, az emberek sokkal kevésbé voltak szűklátókörű idióták, így aztán nehezebb megérteniük, miken is megyünk mi keresztül ebben a korban, köszönhetően drága osztály-, és iskolatársainknak.
Stréberezés...Csak ismételni tudom magam: nem vagy egyedül, jómagam is kaptam emiatt eleget. Tanulnod kell, mert el akarsz érni valamit, ezt azok az emberkék, akiknek mindent a fenekük alá tolnak, nem bírják elviselni - hát még akkor szúrod a szemüket igazán, ha jobb leszel náluk! Amit ők anyucival meg apucival nem tudnak elérni, te simán megoldod az eszeddel Gondolj erre, ha szekálnak,talán bejön.
Étkezés: Semmiképp se hagyd, hogy elvegyék az önbizalmad! Ne! Ha te jól érzed magad a bőrödben (ha elvették a kedved, hozd vissza, nevess sokat!), akkor ezt sugárzod majd kifelé is, és akkor - remélhetőleg - leszállnak rólad. Ha azt látják, hogy törődsz a hülyeségeikkel, csak még jobban szekálnak, tapasztalatból mondom. Épp ezért, nézd az élet pozitív oldalát (ha nincs, keress), és mutasd meg azoknak az idiótáknak, hogy szarsz rájuk
MÉG VALAMI (EXTRAFONTOS!): HA a suliban nem is, akkor esetleg családi ismerősök között (szövevényes ki-ismer-kit-kapcsolatok segítségével), de ismerkedj! Keress új embereket, csinálj olyan dolgokat, amik felvidítanak! Ha ez a rajzolás, akkor rajzolj! A jobbakat akár a netre is felteheted, és ha megdicsérik, talán elkezdtek beszélgetni egy-két emberrel, és nem leszel csalódott.
Ezeknek a tanácsoknak a nagy részét egy korábbi tagnak (Baylee, ismertebb nevén Holly Keller) köszönhetem. Ő segített, hogy elfogadjam magam, és ne foglalkozzak azokkal, akiknek nincs jobb dolguk, mint engem piszkálni. Remélem, sikerült hasznos tanácsokat adnom (ezúton is köszönöm Holly-nak)
Idézet (Izzy.Demon. @ 2012.10.21. 21:22)
Látszik hogy tinédzserekre hat a legjobban a társadalom...erre a legegyszerűbb példa én és az osztálytársaim...azért mert tanulnom kell és mert tanulok is már elsőtől kezdve ki lettem közösítve...pedig akkor még mit kellett tanulni...az abc-t nagycucc mert nem akarok analfabéta lenni?...és még a rajzolás...azért mert nincs kedvem állandóan tv-t nézni mert engem ez nyugtat meg (a rajzolás) máris stréber lettem...most meg nincs 100.000 Ft-os telefonod,nincs 15.000-res nadrágod, 20.000res niked, 15.000res EdHardy pólód megha nem vagy segg hülye,meg nem iszol nem cigizel nem drogozol akkor már a szarnak se kellesz...meg a facebook...attól már hányingerem van...de ők nem fogják megérteni hogy nekem a tanulás az egyetlen esélyem ha nem akarom halálra gürcölni magam egész életembe...nem fogadják el hogy nem vagyok eleresztve lóvéval mert nem gazdag családba születtem bele...könnyen beszélnek hogy dédijeimnek van pénze...de minket nem a dédi tart el...ha muszáj lesz se fogunk kéregetni senkitől sem...de ha ők nem érzik a gerincüket azért ne én legyek már a hibás ...és persze hogy nem vagyok egy nàdszál és rögtön jött a tehénezés és had ne soroljam...pedig nincs 100 kiló a súlyom csak max 60 de nem értik hogy az az én magasságomnak kell...és persze könnyü a szüleimnek is azt mondani hogy szarjak le mindent amikor nem őket piszkálják...nem őket bántják a semmiért hanem engem és most akkor én kire hallgassak? De most komolyan...amúgy se eszem sokat hogy felszedjek 2 plusz kilot jó az a kettő túlsúly de ez nem is lenne feltűnő ha nem én lennék a közkdvenc...és persze a szüleim meg le se szarják pedig azt mondták ha bármi gond van szóljak...na és persze semmilyen tanácsot nem adtak úgyhogy a gúnyolódást veszem figyelembe...és a szüleim persze meglepődnek ha a kis gyerekük elájul azért mert nem eszik...könnyű azt mondani hogy szardle amit mondanak amikor ők se segítenek...aztán meg a tanulás miatt szemüveges lettem ...na az is jólesett mondhatom...na és mi ennek az eredménye?
Elbújás a szobádba hogy senki se lásson...a suli óta egy fénykép se készült rólam miattuk és már tükörbe nézni is utálok miattuk...az evést is megutáltam...már csak kényszerből eszem mert kell nem azért mert akarok
Csalódtam mindenkiben...a szüleimben ès mindenkiben..
Elbújás a szobádba hogy senki se lásson...a suli óta egy fénykép se készült rólam miattuk és már tükörbe nézni is utálok miattuk...az evést is megutáltam...már csak kényszerből eszem mert kell nem azért mert akarok
Csalódtam mindenkiben...a szüleimben ès mindenkiben..