Gubik Petra
2012. október 16. 18:45
Petrának még nem volt ilyen topic. Én most csináltam egyet. Szerintem Petra egy nagyon szép, és nagyon tehetséges lány. A csapatával a Like-vel esélyes megnyerni az X-Factort!
2012. október 17. 14:00
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Én imádom Petrát. Szerintem gyönyörű hangja van, bár a Like-ban még Szulita hangja jó, de veronika szerintem borzalmas, lehúzza az egészet. Petra a legjobb.*
2012. október 17. 14:40
Idézet (Évike12 @ 2012.10.17. 14:00)
Én imádom Petrát. Szerintem gyönyörű hangja van, bár a Like-ban még Szulita hangja jó, de veronika szerintem borzalmas, lehúzza az egészet. Petra a legjobb.* 
Hát, én szeretem benne Veronikát is,de az igaz,hogy Petra legjobb!
2012. október 17. 15:07
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A harmadik csaj neve nem Valéria..?
Én amúgy nem szeretem őket. Petra nem szimpatikus, bár a hangja jó. Szulival nincs semmi bajom, a vörös csaj pedig nem igazán tud énekelni.
Én amúgy nem szeretem őket. Petra nem szimpatikus, bár a hangja jó. Szulival nincs semmi bajom, a vörös csaj pedig nem igazán tud énekelni.
2012. október 17. 15:31
Idézet (Kyra99 @ 2012.10.17. 15:07)
De, csak hasonló a Veronikával, és összekevertük. Ez a Te véleményed
2012. október 18. 07:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.10.17. 15:07)
bocsika, tényleg az a neve, ott a pont
2012. október 18. 16:54
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Évike12 @ 2012.10.18. 07:00)
bocsika, tényleg az a neve, ott a pont 
No Problem.
Kicsit kiegészítem az előző hozzászólásomat; Vali szimpatikus, de a hangja annyira nem jó, hogy X döntős legyen. Petra és Szuli hangja mellé nem igazán illik az övé, és a múlt hét szombati produkciójukat eléggé lehúzta - szerintem. Persze lehet, hogy csak én vagyok hülye (
2012. október 20. 13:16
|
|
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.10.18. 16:54)
No Problem.
Kicsit kiegészítem az előző hozzászólásomat; Vali szimpatikus, de a hangja annyira nem jó, hogy X döntős legyen. Petra és Szuli hangja mellé nem igazán illik az övé, és a múlt hét szombati produkciójukat eléggé lehúzta - szerintem. Persze lehet, hogy csak én vagyok hülye (
), de nagyon nem tetszett amit szombaton csináltak.
Nem csináltak, hanem csinált. Valéria nélkül sokkal erősebbek és jobbak lennének, szerintem.
2012. október 21. 12:06
Idézet (Évike12 @ 2012.10.20. 13:16)
Nem csináltak, hanem csinált. Valéria nélkül sokkal erősebbek és jobbak lennének, szerintem. 
Szerintem Valéria is beleillik a csapatba,és jók együtt:)
De ízlések és pofonok
1 felhasználónak tetszik:
Kováts Vera Fan
2012. október 25. 16:53
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Lényegében az egyik nagy reménye az idei x faktornak
Nórii. SelFan.
2012. október 25. 18:59
|
|
amikkkkkaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 56 Csatolások: 145 Azonosító: 176875 offline
|
én birom petrát de a vöröske minek van benne lehúzza az egészet szerintem csak elég lett volna ha petra és szuli nem sokkal több esély lett volna a kettőnek
2012. november 11. 14:11
Tegnap a kiesés határán voltak. Nagy megkönnyebülés volt,hogy továbbmentek! Petra is gyönyörű volt,mint mindig..
Esztii. SellyFan
2012. november 11. 17:20
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Hát engem az agyvérzés kerülgetett amikor az utolsó háromban Petráék ott voltak na de megúszták a párbajt szerencsére bár ott helyt álltak volna ha arra került volna a sor ,de annál jobb minél később párbajoznak és ez a ruha kollekció a rajtuk volt a műsor alatt az nem colt semmi főleg Petráé ő nagyon csini volt.
HAJRÁ LIKE
HAJRÁ LIKE
2012. november 18. 02:13
|
|
Esztii. SellyFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 189457 offline
|
A múlt heti produkcíójuk,egyszerűen fantasztikus volt!NEM ÉRTEM MIÉR'KERÜLTEK A KIESÉS SZÉLÉRE???TI ÉRTITEK??
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 10:09
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Egyáltalán nem számítottam arra hogy kiesnek..szerintem ők mindig nagyon jók voltak, sosem csalódtam bennük. Simán megnyerhetnék a versenyt ha ez nem Magyarország lenne, mivel itt nem nyerhet csapat vagy lány. De akkor mért nem úgy reklámozzák hogy csak férfiak jelentkezzenek? -.-
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 10:35
Még most sem tudom elhinni, hogy kiestek.. Ledöbbentem.
Zámbó már egész nyugodtan elhúzhatná már onnan azt a nagy arcát.
De Adélka is nyugodtan!
Anya tegnap délután hozzátette:. Ha ma Zámbó nem esik ki felrúgom a tévét.
De miért pont a Like?!
Nagyszerűen énekelték a párbajdalt. Nincsen igazság.
Zámbó már egész nyugodtan elhúzhatná már onnan azt a nagy arcát.
Anya tegnap délután hozzátette:. Ha ma Zámbó nem esik ki felrúgom a tévét.
De miért pont a Like?!
Nagyszerűen énekelték a párbajdalt. Nincsen igazság.
2012. november 18. 18:19
Idézet (Ria1997 @ 2012.11.18. 10:09)
Egyáltalán nem számítottam arra hogy kiesnek..szerintem ők mindig nagyon jók voltak, sosem csalódtam bennük. Simán megnyerhetnék a versenyt ha ez nem Magyarország lenne, mivel itt nem nyerhet csapat vagy lány. De akkor mért nem úgy reklámozzák hogy csak férfiak jelentkezzenek? -.-
Így van!
Esztii. SelenaFan
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.