Kozsó perelné Lady Gagát
2012. október 18. 17:59
|
|
BRADLEY COOPER4EVERúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 165147 offline
|
áááááááááááááááááááááááááááááááááá meghalok a röhögéstőlXDDDDDDDDDDDDDDD mert biztos hogy egy grammy díjas énekesnő egy "szomorú szamurálytól" fog majd dallamot lopni tényleg!!!!!!!!!!!!!
2012. október 18. 18:01
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Nem szeretem Gagát, de ez azért durva. Ennyi rajongóval, pénzzel és ekkora hírnévvel, szerintem nemhogy a fülébe nem jut az ügy, menedzserei tudta nélkül lerendezik az egészet.
2012. október 18. 18:07
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
ezen behaltam azért ha valaki nem is követi gaga zenei tevékenységét sőt van olyan ismerősöm aki egyenesen utálja gagát de hallott a paparazziról azért ez kicsit tulzás amúgy a bors online on olyant ír hogy szeretne egy duetett is gagával
2012. október 18. 18:11
Ez kicsit nevetséges. Én sem szeretem ezt a nőt, de én más okokból perelném, ha muszáj lenne.
2012. október 18. 18:14
Köszi a viccet! Ez a napom fénypontja. 
Egyébként, képzelem milyen képet vágna Gaga, ha Kozsó tényleg beperelné, és erről valamiféle értesítést szerezne. Kezdjük ott, hogy a nevét sem tudná kiejteni rendesen...
Ezt tényleg komolyan gondolta?
Egyébként, képzelem milyen képet vágna Gaga, ha Kozsó tényleg beperelné, és erről valamiféle értesítést szerezne. Kezdjük ott, hogy a nevét sem tudná kiejteni rendesen...
Ezt tényleg komolyan gondolta?
2012. október 18. 18:15
|
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline
|
szerintem én is beperelek már valakit,mondjuk mert kiskoromban én már eldúdoltam azt a dallamot amire ő egy egész dalt írt és sikeres lett...
kb. annyi esélyem lenne mint Kozsónak...semmi -.-"
2012. október 18. 18:17
AZTA K*RV@ÉLET.
Ez most feldobta a napom. Köszönöm, köszönöm.
Ez most feldobta a napom. Köszönöm, köszönöm.
2012. október 18. 18:19
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
ugye ez csak egy vicc?
)
2012. október 18. 18:21
|
Faith Everydayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 187884 offline
|
Persze ilyen kis senkikről fog majd GaGa másolni..xDD komolyan vicc ez az egész.Úgy fog fizetni Kozsó mint a kutya...csak pattogjon..xDD
2012. október 18. 18:25
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
És most szól? Na ne röhögtessen már..
Csak kell a pénz, mi? Gyorsan kitalált valamit. Ráadásul Lady Gaga mit akarna Kozsótól? Szerintem ha véletlenül is rátalált egy Kozsó számra, gyorsan le is kapcsolta, nem hogy ellopta volna.
2012. október 18. 18:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Copy-gaga
Jót röhögtök, én is azt tettem még reggel amikor olvastam, de a fantáziátok is elég szegényes.
Mindenki úgy képzeli el az ilyen eseteket, jelen esetünkben ezt, hogy gaga ül a hálószobáboan a gugli és a jutubi előtt, hogy mit lehetne ellopni - nos, hát ezt én nem így gondolom.
De azt sem hiszem, hogy szabadidejében Ámokfutók cdket hallgat.
Igen nagy létszámú stáb dolgozik alatta és a hasonló előadók alatt, menedzserek, zenészek, producerek - akik igen is kihasználják az internet adta lehetőségeket, ötletek után kutatva, így koránt sem olyan lehetetlen a dolog, mint amilyen viccesen elsőre hangzik.
És mindez úgy is elképzelhető, hogy nyilván nem is hallotta gaga a kozsó féle számot, odaállt elé a studióban valaki a lemezfelvételnél, lejátsza neki a dallamot, közben megíródik egy szöveg, összerakják a számot, benne a dallammal és mindenki a sajátjának hiszi.
A szamuráJ meg pontos J
Jót röhögtök, én is azt tettem még reggel amikor olvastam, de a fantáziátok is elég szegényes.
Mindenki úgy képzeli el az ilyen eseteket, jelen esetünkben ezt, hogy gaga ül a hálószobáboan a gugli és a jutubi előtt, hogy mit lehetne ellopni - nos, hát ezt én nem így gondolom.
De azt sem hiszem, hogy szabadidejében Ámokfutók cdket hallgat.
Igen nagy létszámú stáb dolgozik alatta és a hasonló előadók alatt, menedzserek, zenészek, producerek - akik igen is kihasználják az internet adta lehetőségeket, ötletek után kutatva, így koránt sem olyan lehetetlen a dolog, mint amilyen viccesen elsőre hangzik.
És mindez úgy is elképzelhető, hogy nyilván nem is hallotta gaga a kozsó féle számot, odaállt elé a studióban valaki a lemezfelvételnél, lejátsza neki a dallamot, közben megíródik egy szöveg, összerakják a számot, benne a dallammal és mindenki a sajátjának hiszi.
A szamuráJ meg pontos J
2012. október 18. 18:32
És ez most úgy 2 év után eszébe jutott , mert tudtommal ez nem egy mostani dal xD
2012. október 18. 18:33
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Persze, majd Gaga és a szerzők pont egy ilyen senkinek a ratyi zenéjét copizzák
2012. október 18. 18:34
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gaga pont róla copizná a dallamot. Hahaha. Jó vicc.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: