Kozsó perelné Lady Gagát
2012. október 19. 16:01
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Mindenki támadja Kozsót, bele sem gondoltok abba, hogy igaza lehet? Igen, valószínűleg nem Lady Gaga hallgatta meg azt a bizonyos számot, hanem egy producere/menedzsere. Ez egyáltalán nem lehetetlen... Gondoljatok bele, Christina Aguilera, hogy találhatott rá Kovács Katira? Márpedig rátalált, és felhasználta a magyar énekesnő slágerét, akinek a nevét ráadásul még a lemezén is feltüntette. Christina törvényesen járt el Kati dalának felhasználásakor, de könnyen megeshet, hogy Gaga inkább a másik utat választotta.
2012. október 19. 16:56
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Sherpa @ 2012.10.19. 15:56)
Szerintem meg ennek nincs értelme tovább.Gaga is lop,illetve nem ő hanem azok akik írják neki a számait.El sem tudjátok képzelni milyen stáb dolgozik az ilyen popzenészek háta mögött egy új slágeren lemezen.NEm gaga írja otthon a konyhában a saját számait! Nőjetek már fel.Nagyon kevés zenész ír saját számot.És nagyon sokan iratnak olyan emberekkel akinek ez a foglalkozása.Úgy hívják őket hogy "dal szerző". és nem össze tévesztendő az "előadóval."Kozsó egy barom,ezt eddig is tudtuk.És erről nincs miről vitázni.Sakkozsó csak a tóle megszokott értelmiszintjének megfelelő viselkedést hozza.Ti meg ugrotok minden hülyeségre egyből."Gugli" a barátod.Mielőtt bárki bármilyen kommentet írna egy cikkhez...érdemes lenne egy kis háttér anyag vizsgálatot csinálni.És úgy hozzászólni a cikkekhez.Én dolgoztam éveki zenekar mellett,és igen sok nevet ismerek a zenei szakmában.Debrecenei lévén Hogy mást ne mondjak a Tankcsapda minden tagját.Nem egyszer buliztam velük, voltam VIP vendég nem egy koncertjükön..és sorolhatnám.Kicsit jobban bele kellene látnotok hogyan is működik a zenie ipar, és úgy véleményt alkotni.
ENNYI! Én is próbáltam már több fórumon ezt beleverni a nagyonokos fiatalság fejébe, de mindig le lettem hurrogva. És nem azért mondom én is ezt Gagáról, mert nem szeretem, hanem azért mert ez az igazság! Habár én nem dolgoztam művészekkel, vagy legalábbis nem úgy, ahogy bele lehetne látni a zeneipar működésébe, de voltak tapasztalataim, ami alapján tudom mi merre hány méter. Ha ő maga írná minden dalát fele ennyire népszerű se lenne, mivel a dalai nem ütnék meg ennyire a szintet. Egy ember nem tudná ezt mind megtenni. Ha belegondoltok, ének- és táncórákra jár(hat), fotózásokon vesz részt, a turnéjára próbál, mellette klipeket forgat, rendezvényeken vesz részt, hol a francba lenne ideje arra, hogy a "mentenmeghalok" érzés mellett évente megírjon egy 12 SLÁGERdalból álló albumot? Kb. sehonnan. Ott van neki a House Of Gaga, akik helyette igazgatják az össze macerát vele kapcsolatban, plusz (mivel név lett a szakmában) azzal a zeneszerzővel és dalszövegíróval dolgozhat, akivel csak akar. És persze, ő is adhat instrukciót, hogy milyen koncepció alapján csinálják az albumot, de nyilván nem ő a fő vezetőszál. És ebből kifolyólag megesik az, hogy egy-egy számukra ismeretlen kis országból jövő előadó egy-egy dallamát lenyúlják. C'est La Vie...
Egyébként én meg Pain Szex vajon mi? c. dalának egyik részét ismertem fel Beyoncé és Jay-Z Bonnie & Clyde-jában... Aztán a Pain mégsem pattogott, mint kecske sz*r a deszkán
2012. október 19. 18:18
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
ne komoly GaGa azzal sincs tisztába,hogy Kozsó létezik
2012. október 19. 19:10
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Hát nem gondoltam, hogy meglehet engem még lepni valamivel.
2012. október 19. 19:31
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Amúgy dll89 a Paparazzi hamarosan 3 és fél éves lesz
2012. október 19. 20:43
Mrs.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 187413 offline |
xdddddddddddddddddddddddddd
na ez a "hír" feldobta az estém szakadtam, amikor megláttam a címet...
most nem azért... de Gaga azt sem tudja, hogy Kozsó létezik >.< ez akkora baromság, mintha én vádolnám meg Gagát ilyennel... biztos tudja is hogy létezek, nem?-.-...
shit...azt hittem mélyebbre már nem lehet lehet süllyedni...de most kiderült: IMPOSSIBLE IS NOTHING
na ez a "hír" feldobta az estém szakadtam, amikor megláttam a címet...
most nem azért... de Gaga azt sem tudja, hogy Kozsó létezik >.< ez akkora baromság, mintha én vádolnám meg Gagát ilyennel... biztos tudja is hogy létezek, nem?-.-...
shit...azt hittem mélyebbre már nem lehet lehet süllyedni...de most kiderült: IMPOSSIBLE IS NOTHING
2012. október 19. 22:23
haha ez megkacagtatott . Ámbár Gaga akkor sem volt egyedi mikor betört ebbe színvonal alá süllyedt iparba, de azért ezt ne xd
2012. október 20. 01:24
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Adrienn21 @ 2012.10.18. 20:07)
_ToTo_
elég szánalmas h neked mindig csak a rosszat kell írnod Gagáról, de oké, nem engem járatsz le :"""D
elég szánalmas h neked mindig csak a rosszat kell írnod Gagáról, de oké, nem engem járatsz le :"""D
Ez egy fórum. Szerintem nyugodtan leírhatja a véleményét. Semmi olyan durva dolgot nem mondott az első hozzászólásában, amitől ennyire be kéne sértődnöd. Olvastam és rejtettem el ettől ezerszer durvábbat a mai nap folyamán is.
Arról nem beszélve, hogy lehetne egy cseppnyi tisztelet felé. Többet tett le ezért az oldalért mint te és én összesen.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Black Hearth2
2012. október 20. 11:45
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Ja, valószínű nem küldik el a náthásba!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.