A 2011-es brit X Factor győztesei a mai napon hozták nyilvánosságra második videoklipjüket, mely a DNA című számukhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Little Mix — DNA
2012. október 19. 13:38
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
A Wings sokkal jobb lett, sokkal természetesebb. Ehhez a dalhoz én kicsit más klippet képzeltem el. És az a rész sem tetszik amikor az autóban énekelnek. :S De Jade része nagyon tetszik és a haja....*.*
2012. október 19. 13:42
Egész jó lett, bár szerintem a Wings jobb, de a szám nagyon király!
2012. október 19. 13:48
Bevallom őszintén, amikor először hallottam a dalt egyáltalán nem tetszett, de mióta egyre többet hallottam megszerettem és a klip csak ráadás volt. Nagyon tetszik az egész klip hangulata, nagyon el lett találva, bár egyet kell értsek Sugarbabes a futós részek valóban nem annyira jók. Jade és Leigh-Anne része volt az ami nagyon megfogott, teljesen jó mindkettő.
2012. október 19. 13:59
Tulajdonképpen a klip témája nem rossz, de a szám eléggé langyi lett. Átlagos popdal. Semmi megfogó vagy épp extra nincs benne, amire azt mondanám hogy na ez igen.
2012. október 19. 14:06
lineafittnes99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 171402 offline |
Nagyon jó lett !!!!!!!!
2012. október 19. 14:08
fanni01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 186690 offline |
a száma nagyon tetszik télleg..de hát már bocsánat de a Perrie milyen undorító benne azt szavakkal nemlehet kifejezni szeretem Perriet de ebbe undorító..amugy meg ehhez a számhoz eléggé semmi ötletem nemvolt hogy milyen klipet lehet csinálni de ők jól megoldották bár nagyon hasonlít a Pretty little Liars-os szobára mer ott is ilyen képek vannak a falon meg az a piros cérna vagy mi az az is van benne de nekem tetszik:)
2012. október 19. 14:11
A dal az nagyon jó meg minden,de nem ilyen sz_r klippet kellett volna csinálni.
2012. október 19. 14:11
A fenti képen nagyon jó a rucijuk, de a zenéjükről ezt már nem mondhatnám el.
2012. október 19. 14:14
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
A klip nekem nagyon tetszik, mind hangulatvilágára, mind történetére, a dal már kevésbé. Az eleje ígéretes volt, de a refrén belerondított... áh, sehogy sem jó ez...
2012. október 19. 14:17
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
OMO !! +.+ hát mit ne mondjak, a klip jobb lett mint a zene .. o.o nem hittem volna .. valami rohadt jó lett .. ^.^
2012. október 19. 14:22
Frideevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165099 offline |
Mikor már a dalt meghallottam először nagyon megtetszett...a klip csak ráadás..Imádom!Nem tudtam,hogy ehhez milyen klipet lehetne csinálni de nagyon tetszik!Az eleje nekem olyan horror film szerűs xd de attól függetlenül imádom!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.