Taylor Swifttel hozták szóba a One Direction énekesét
2012. október 21. 12:29
Harry és Taylor? Nem illenek össze!!! Harry már annyi csajjal volt, hogy már ez csak kitaláció!! Legközelebb Selena Gomezzel hozzák össze!!! Vagy Pixie Lottal!!! Már nagyon elegem van!!! Tudom, hogy Harry ilyen csajozós típus, de ez már túl sok(k)!!!! Pont Taylor Swifttel? Na ne röhögtess!! Ha felsorolnám, hogy Harry egy hónapban hány csajjal hozták össze, az túllépné a százat!!! Miért kell mindenkivel összehozni? Max legyen 1 csaja!
2012. október 21. 12:30
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Jó párosítás. Mindkettőt utálom. Mondjuk nem hiszem h igaz lenne, hiszen Harry-be minden 2. lány bele van zúgva, és hát nem hiszem h ő pont Taylorral járna. :') (szegény lány nagyon csúnya x) már bocsánat:'D)
2012. október 21. 12:33
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (An_d_a @ 2012.10.21. 12:14)
Olyasmiről nem hallott senki sem ezek közül az újságírók közül,h fiú-lány barátság,ugye?
Ennek a valósághoz annyi köze van,minthogy én holnap Amerikába költözöm:nulla.Már bocsánat
Látom minden lapfirkász unatkozik,és sorra gyártja a hülyébbnél hülyébb elméleteket
Ennek a valósághoz annyi köze van,minthogy én holnap Amerikába költözöm:nulla.Már bocsánat
Látom minden lapfirkász unatkozik,és sorra gyártja a hülyébbnél hülyébb elméleteket
Ne is menj Amerikába jól vagy ott Kanadában. Na jó viccet félre téve:
1. Taylor nem bukik az alacsony fiúcskákra (vajon miért?)
2. Egyszer beszélgettek (backstage) ott volt Tay meg még egy csomó ember aki gratulált a srácoknak.
3. Tay a Kennedy gyerekkel kavar most (bár az se fog sokáig tartani) de akkor is jelenleg mondhatni kapcsolatban van.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. október 21. 12:50
Mint mindig, most is valószerűtlennek tartom az ilyen szerelmeket. A sajtó állandóan ehhez hasonlókat ír, és az esetek nagyobb részében semmi köze a valósághoz...
2012. október 21. 13:16
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
mennyi csaja volt! szerintem Taylorral nem bakizott.
2012. október 21. 13:22
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Ha jártak ha nem én mind kettejüket nagyon szeretem és most nem fogom csak azért meg gyűlölni Taylort mert Harryvel jár sőt talán még egy kicsit boldog is lennék mert tudnám hogy ő is az vele♥
2012. október 21. 13:46
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Ilyen nagy baromságot! -.-" Nem kellene találgatni! -.-@ Utálom Taylor Swiftet nem illenek össze. Nem is találkoztak!
2012. október 21. 13:52
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Na jól van, nem unják már, hogy valamelyik 1D-s srácot folyton össze akarják hozni valakivel? Tényleg nincs már nyugtuk. Különben is, hol van már április?! Totál nem aktuális és kit érdekel mi volt akkor... Amúgy sem tartom valószínűnek ezt az egészet.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.