A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 13:28
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
én nagyon szeretem őket nem nekik kellett volna kiesniük :/
2012. október 21. 13:34
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
én elejétől fogva követem az X-faktort, a magyart is és az amerikait is. azért durva, hogy ott a mentorházakban már tényleg szinte profik énekesek közül döntöttek, itt meg olyanok jutottak be az élő showba, akik ott még a válogatón se jutottak volna tovább.
ilyen pl. Stone, a Like, a PJZ, vagy a Spirit..
de a tegnapi adásban azért Zámbó Krisztián vagy Szabó Dávid vagy Lass Bea is rettenetesek voltak.
Csobot Adélről inkább nem is mondok semmit. a szám eleje nem is volt hangnemben.. aztán az a kiejtés... a maybe-t mióta ejtik méjbej-nek? jajj...
A többiek jók voltak, de hogy őszinte legyek, egyik sem volt olyan, ami szerintem pl. az amerikai x-faktorban megállná a helyét. talán Antal Timi és Oláh Gergő. és senki más.
bár ez függ a mentoroktól is. sőt. rajtuk alapszik minden. ilyen zenéhez nem értő emberek alapján persze, hogy az egész show egy nagy rakás sz*r.
ilyen pl. Stone, a Like, a PJZ, vagy a Spirit..
de a tegnapi adásban azért Zámbó Krisztián vagy Szabó Dávid vagy Lass Bea is rettenetesek voltak.
Csobot Adélről inkább nem is mondok semmit. a szám eleje nem is volt hangnemben.. aztán az a kiejtés... a maybe-t mióta ejtik méjbej-nek? jajj...
A többiek jók voltak, de hogy őszinte legyek, egyik sem volt olyan, ami szerintem pl. az amerikai x-faktorban megállná a helyét. talán Antal Timi és Oláh Gergő. és senki más.
bár ez függ a mentoroktól is. sőt. rajtuk alapszik minden. ilyen zenéhez nem értő emberek alapján persze, hogy az egész show egy nagy rakás sz*r.
2012. október 21. 13:36
Nem tartom őket különösebben tehetségesnek, de olyan egyediek voltak és annyira jó a személyiségük, hogy az ember lánya csak pislog, mennyire jó fejek ezek a srácok. Persze, ez nem a dumára megy, de voltak náluk rosszabbak is a versenyben, akik abszolút nulla szemetek. Példát had ne kelljen mondanom..
2012. október 21. 13:55
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline |
Komolyan azt a napot várom már amikor Adél a kis .... kiessen am meg sajnálom őket
2012. október 21. 14:08
vampire girl000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 103 Csatolások: 2 Azonosító: 167794 offline |
Hála a jó égnek!Nemlrtem,hogy egyesek mit ettek rajtuk !hajrá ADÉL és KRISZTIÁN
2012. október 21. 14:09
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Óóó.De sajnálom a P.J.Z-t!♥
2012. október 21. 14:10
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Én igazából nem szerettem őket annyira, a rap nem az én műfajom, úgyhogy nem is tudom értékelni. Viszont Lass Beát sem mondhatom nagy kedvencemnek, így nem tudom, én kit küldtem volna haza mentorok helyében..
2012. október 21. 14:13
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Sajnálom :"( Pedig szerettem őket ♥♥♥ De igazuk volt a mentoroknak. Nem azért mert ő hamisabb volt mint ő hane
2012. október 21. 14:15
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Sajnálom :"( Pedig szerettem őket ♥♥♥ De igazuk volt a mentoroknak. Nem azért mert ő hamisabb volt mint ő hanem azért mert ők csak Rappelni tudnak... És itt meg több műfajt is ki kell próbálni :'( Sajnálom :"( Pedig szerettem őket ♥♥♥ De igazuk volt a mentoroknak. Nem azért mert ő hamisabb volt mint ő hanem azért mert ők csak Rappelni tudnak itt meg több műfajt is ki kell próbálni :'( *
2012. október 21. 14:19
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nagyon helyes. Az égadta világon semmi keresnivalójuk nem volt a műsorban. Nem is lehetett érteni amit mondanak.
2012. október 21. 14:37
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
hál'istennek. nem nagyon szerettem őket.
2012. október 21. 14:39
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Miért nem Adélka esett ki?
2012. október 21. 14:55
Ha most azonnal befejeznék ezt az egészet, és kihírdetnék Oláh Gergőt győztesként, még menthető lenne a műsor (esetlegesen), hiszen adásról adásra ássák magukat egy vidéki "Ki mit tud?", lépcsőházi tehetségkutatók, falunapi-haknik szintjére. Tagnap este, takarítás közben még háttérzajként elment egynek a műsor, de Oláh Gergőt kivéve, kedvem lett volna hazaküldeni az összeset. Elég szomorú, hogy sokan elítélik azért, mert nemzetiségi, de mit számít az, ha egyszer ő a legügyesebb versenyző. Az ő angol kiejtése van a helyén egyes-egyedül, jól énekel és jó a mozgása is. Adélra ráaggatták Britney OIDIA klipjében szereplő, mára már kultikussá vált piros bőrszerkóját. Jesszus, és "megcsináltad azt, amit kértem". A mit is és egyáltalán mire fel? Hol marad az egyéniség? Ááááh, arra meg mi szükség..
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
hellorl
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.