A P.J.Z. az X-Faktor második kiesője
2012. október 21. 14:57
Hál isten ( elnézést a rajongóktól nem úgy értem ) , én nem bírtam őket , mármint jók lettek volna de tényleg nem is lehetett érteni amit mondtak , örülök , hogy Lass Bea maradt bent , ő nagy tehetség , így tovább a többieknek , sok sikert mindenkinek
2012. október 21. 15:19
Szabyna Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 183348 offline |
én nagyon sajnáltam őket..látszott rajtuk hogy akarták ezt az egész x-factor-t.szerintem igen egyhangúan énekeltek (reppeltek)de ők valami új műfajt hoztak az x-factorba..szerintem inkább Beának kellet volna ki esni mert csak a párbaj dalt énekelte jól..nekem nem színpatikus ez Bea..mind egy sajnálom a P.J.Z.-t ( többet is meg érdemeltek volna szerintem..
2012. október 21. 15:27
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Nem láttam az egészet, de én Adélkát ejtettem volna ki, nyávogás-affektálás kettős keverékétől rosszul vagyok. A ruhája pedig egyáltalán nem illett a dalhoz. Fehér Zolit is kiejtettem volna, nem értem mit keres még itt. A P.J.Z. véleményem szerint nem volt a legjobb, de nem is a legrosszabb. A dalválasztásuk pocsék volt. De be kell látni, hogy rosszabbak, mint Bea. Egyetlen ember van a mezőnyben, aki tényleg tud énekelni, az pedig Oláh Gergő. Nagyon szép hangja van, és könnyedén énekli a dalokat is, nem erőlteti meg magát. Ő volt az est legjobbja.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. október 21. 15:29
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Sing Hallelujah!
Megfogadtam, hogy kerülöm ezt a műsort, de a párbaj izébe belenéztem...Nos kész vicc, amit ez a két "előadó" művelt. Ezek hogyan jutottak tovább anno? És mégis miért? A válogatón elcsíptem őket, és sütött róluk az IQ hiánya. Most csak megjátszották ezt, azt nem tudom, de már akkor szánalmasnak tartottam őket. Azt mondta Feró a párbaj előtt, hogy kell az a stílus a műsorba, amit ők képviselnek. De mit képviselnek? Meggyalázták a rap-et ezzel a szeméttel, amit művelnek. Az egyik beszédhibás csöppet, a másik meg hamisan énekel és kész kabarét csinál a színpadon. Jó döntés volt, hogy ők estek ki. Kész vicc ez az egész műsor..
Megfogadtam, hogy kerülöm ezt a műsort, de a párbaj izébe belenéztem...Nos kész vicc, amit ez a két "előadó" művelt. Ezek hogyan jutottak tovább anno? És mégis miért? A válogatón elcsíptem őket, és sütött róluk az IQ hiánya. Most csak megjátszották ezt, azt nem tudom, de már akkor szánalmasnak tartottam őket. Azt mondta Feró a párbaj előtt, hogy kell az a stílus a műsorba, amit ők képviselnek. De mit képviselnek? Meggyalázták a rap-et ezzel a szeméttel, amit művelnek. Az egyik beszédhibás csöppet, a másik meg hamisan énekel és kész kabarét csinál a színpadon. Jó döntés volt, hogy ők estek ki. Kész vicc ez az egész műsor..
2012. október 21. 15:38
Láttam az összefoglalót a párbaj előtt és amit ők leművelte az valami vicc volt. De a többiek is gyenge teljesítmény pródukáltak. Adél pl szörnyen meggyalázta a Call me mybe-t. Csak az utolsó produkció volt az amire azt mondtam h na ez igen, értem h miért is került ide. (Sajna nem tudom h hogy hívják, de jó hangja volt) Ja és Krisztián is elég jó volt. Nem igazán bírom, de azért szurkolok neki.
2012. október 21. 15:38
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Örülök a kiesésüknek. Tamás 'rappelését' alig lehetett érteni. Eléggé érdekesen festett, hogy a produkció alatt ki volt írva a szöveg. Beának pedig csodás hangja van. Ennyi.
2012. október 21. 15:41
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline |
Én nem kedvelem a rapet, de ott a szöveg a lényeg.. Ha azt sem lehet érteni, akkor tényleg minek? Persze ők is mint a legtöbben, azért csinálták,hogy megvátozzon az éleük, kiemelkedjenek a nyóckerből.. Nos, ez sztem már sikerült, aki eddig eljut, azt az Rtl elviszi egy csomó fellépésre, megimerte az ország... A nézőknek meg (legalábbis a többségnek, meg főleg nekem) az a jó, ha nélkülük folytatódik a show..
2012. október 21. 15:53
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline |
Jézusomm.. Nasgon örülök.. olyan hülyék voltak most komolyan hogy lehet ilyen arcfestéssel színpadra állni? meg nemérteni amit beszélnek az előző adásban is egy krokodilmatracot hoztak magukkal... Szerintem annak a ricsinek hiányzik valami..
2012. október 21. 16:50
Gabcivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 163980 offline |
szerintem nem nekik kelllet volna kiesniük hanem a beának vagy a stonak. és ciel tudsz egy okot mondani miért voltak szánalmasak? mert ha nem akkor fogd be a pofád
2012. október 21. 17:18
Én megszüntetnem ezt az egész mentor dolgot, hiszen mindenkinek meg tudják mondani hogy ez miért volt rossz, mi nem volt jó, de a sajátjaiknak nem, csak bátorítják őket, a másik esetben meg egymást szidjak a mentorok
Grace Benning
2012. október 21. 17:22
Szerény véleményem szerint már be sem kellett volna jutniuk a legjobb 12-be. Egyszerűen nem tartoznak oda. Jófejek? Szórakoztatóak? Lehet. De ez ide (ezekszerint) nem elég.
A tegnapi adásban a két produkció tetszett, Szabó Dávidé és Oláh Gergőé. Adélt is imádom, de tegnap valahogy nem sikerült lenyűgöznie. Timi is egész jó volt. Zámbó Krisztián még mindig nem győzött meg, nem tudom mit szeretnek benne annyira.
BellaLove: szerintem meg inkább olyan, mint egy avatar-figura.
A tegnapi adásban a két produkció tetszett, Szabó Dávidé és Oláh Gergőé. Adélt is imádom, de tegnap valahogy nem sikerült lenyűgöznie. Timi is egész jó volt. Zámbó Krisztián még mindig nem győzött meg, nem tudom mit szeretnek benne annyira.
BellaLove: szerintem meg inkább olyan, mint egy avatar-figura.
2012. október 21. 17:28
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
riri17: egyet kell h értsek! Az egész amit leírtál így igaz;)
riri17
2012. október 21. 17:34
Oláh Gergő egszerűen lenyűgöző.Egyértelmű, hogy neki kellene megynyernie a versenyt.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
hellorl
2012. október 21. 17:34
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Én vagy Fehér Zolit vagy a Like-ot ejtettem volna ki,igaz a P.J.Z. nem volt olyan rossz de jónak sem nevezném ugyanúgy ahogy Beát sem. Nekem Szabó Dávid a legszinpatikusabb és a hangja pedig írtójó. Adél az előző adásba sokkal jobban énekelt,és ez a ruha...hogyis mondjam elég 'érdekes' A Spirit lehetett volna jobb is ők is jobbak voltak az előző adásba.
Zámbótól és Timikétől pedig frászt kapok.
Zámbótól és Timikétől pedig frászt kapok.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.