Ha hinni lehet a pletykáknak, Mila Kunis az elmúlt fél évben felszedett kilói miatt úgy magára haragította a Dior divatházat, hogy le is cserélték Jennifer Lawrence színésznőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist
2012. október 21. 18:47
2012. október 21. 18:49
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
ez szemétség Milával szemben...ő most is ugyanolyan jól néz ki,mint 44 kilósan...
2012. október 21. 18:56
Misao egyet értek,szerintem se Mila plussz kilói miatt cserélték le.
2012. október 21. 18:57
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Ha bárki is azt meri majd mondani,h kövér lett,esküszöm falnak megyek... Szerintem nagyon jól áll rajta ez a 11 plusz kiló,mondjon bárki bármit,én így sokkal szebbnek látom.Még így,női szemmel is azt mondom,h Mila egy gyönyörű nő,és nincs takargatnivalója.
Nem értem,h mi itt a probléma,attól,h ennyi kilót nyom,még nem lesz semmi baj sem az alakjával.Értem én,h modellkedésnél ez számít,de azért mégiscsak abszurdnak tartom,h emiatt lett lecserélve.Ettől nem "csúnyult meg"
Nem értem,h mi itt a probléma,attól,h ennyi kilót nyom,még nem lesz semmi baj sem az alakjával.Értem én,h modellkedésnél ez számít,de azért mégiscsak abszurdnak tartom,h emiatt lett lecserélve.Ettől nem "csúnyult meg"
2012. október 21. 18:57
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Üdvözlet a modellek, és a divat világában. Ha ez szerződésbe volt foglalva, hogy tartania kell a súlyát, akkor tartania kell a súlyát, és egy dekával sem nyomhat többet. Nagyon sajnálatos ugyanakkor. Én szimpatizálok Jenniferrel nagyon is, de úgy gondolom, Mila jobban beleillik a Dior csapatába. Klasszikus szépség, klasszikus eleganciával. Jennifer is nagyon szép lány, de Ő nagyon bohókás a Dior vonalához..
2012. október 21. 19:01
Idézet (Pöttömke @ 2012.10.21. 18:57)
Üdvözlet a modellek, és a divat világában. Ha ez szerződésbe volt foglalva, hogy tartania kell a súlyát, akkor tartania kell a súlyát, és egy dekával sem nyomhat többet. Nagyon sajnálatos ugyanakkor. Én szimpatizálok Jenniferrel nagyon is, de úgy gondolom, Mila jobban beleillik a Dior csapatába. Klasszikus szépség, klasszikus eleganciával. Jennifer is nagyon szép lány, de Ő nagyon bohókás a Dior vonalához..
Mila szerződésében nem volt olyan, hogy nem hízhat. Énszerintem azért váltak meg tőle, mert most Jennifer a menőbb.
2012. október 21. 19:02
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
Mila egyáltalán nem a Dior szellemében öltözik, inkább farmerben, pólóban, kényelmes ruhadarabokban szaladgál.
Ez mekkora hülyeség már. Most menjen el egy Dior ruhában, cipőben és táskában a sarki boltba, vagy bringázni és futni?
Ezt a nagy Jennifer Lawrence-mániát meg nem értem. Engem a frász kerülget attól a lánytól. Van benne valami ijesztő, még ha ez hülyén is hangzik.
2012. október 21. 19:05
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Nem vagyok Mila-rajongója, de benne inkább van valami extra, mint ebben az átlagos Jenniferben, akit - szerintem is - csak az Éhezős filmje miatt kaptak fel.
2012. október 21. 19:08
Ez a Jennifer úgy néz ki, mint Amanda Bynes :S Amúgy meg hiba volt: Mila sokkal inkább megfelelt volna erre a melóra.
2012. október 21. 19:13
Semmi bajom Jenniferrel, de Mila sokkal szebb. Különlegesebb.
Az pedig nagyon gáz, hogy azért váltották le, mert a súlya természetes (a 44 kg közel sem az), és nem jár minden nap kényelmetlen cuccokban. Hát, a Dior is leírta magát előttem.
Az pedig nagyon gáz, hogy azért váltották le, mert a súlya természetes (a 44 kg közel sem az), és nem jár minden nap kényelmetlen cuccokban. Hát, a Dior is leírta magát előttem.
2012. október 21. 19:16
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Hát ha egy 55 kilós nő nekik már túl sokat nyom, akkor meg is érdemlik magukat... Jennifer is gyönyörű, de engem ez kiakaszt, hogy ha tényleg a súlya miatt dobták ki Mila-t, feltéve, ha ez igaz, mert lehet, hogy csak a bulvársajtó kreálmánya az egész "hír".
2012. október 21. 19:17
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Mint hírhedt Lawrence-rajongó be kell vallanom, jócskán meglepett az, hogy a Dior leszerződtette. Persze, tudom, hogy most Jennifer mindenhol sláger, talán túlságosan is nyomatják, a divatszakik meg próbálják valami nagy fashion ikonnak titulálni, de most komolyan, ő az, aki puskával (nem a lőfegyver ) ment a Golden Globe-ra. (Igaz, hogy annak 2 éve, de akkor is.)
Az viszont szerintem marhaság, hogy Milát a felszedett kilói miatt cserélték le. Úgy értem, Jennifer alapban nem a nádszálvékony szupermodell kategória. Valószínűleg szimplán arról van szó, hogy Milának lejárt a szerződése, a Dior meg úgy döntött, ők is meglovagolják ezt a Lawrence-hullámot. Nem kell folyamatosan felesleges konfliktusokat generálni.
Az viszont szerintem marhaság, hogy Milát a felszedett kilói miatt cserélték le. Úgy értem, Jennifer alapban nem a nádszálvékony szupermodell kategória. Valószínűleg szimplán arról van szó, hogy Milának lejárt a szerződése, a Dior meg úgy döntött, ők is meglovagolják ezt a Lawrence-hullámot. Nem kell folyamatosan felesleges konfliktusokat generálni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.