Starity

Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist

2012. október 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha hinni lehet a pletykáknak, Mila Kunis az elmúlt fél évben felszedett kilói miatt úgy magára haragította a Dior divatházat, hogy le is cserélték Jennifer Lawrence színésznőre.

hirdetés
Jennifer Lawrence-re cserélte a Dior Mila Kunist

Január óta alkalmazta modellként a Dior divatház Mila Kunis színésznőt, akit nemrégiben az Esquire magazin a világ legszexisebb nőjének is választott.

A cégnek azonban nem tetszett, hogy a színésznő az elmúlt fél évben magára szedett 11 kilót- írja a Star magazine. A Dior a Fekete hattyú című filmben nyújtott alakítása kapcsán figyelt fel az akkor mindössze 44,5 kilós színésznőre, és nem tettek olyan kitételt a szerződésébe, hogy tartania kell a súlyát. Mila most 55 kilót nyom, és szemmel láthatóan jobban érzi magát a bőrében, ám ez nem hatja meg a Dior marketingfejeseit. Állítólag azt is azt is nehezményezik, hogy mióta a színésznő egy párt alkot Ashton Kutcher színésszel, Mila egyáltalán nem a Dior szellemében öltözik, inkább farmerben, pólóban, kényelmes ruhadarabokban szaladgál.

A divatház ezzel kapcsolatban nem adott ki nyilatkozott, annyi viszont bizonyos, hogy a 2013 tavaszi-nyári kampányra már új modellt szerződtettek Jennifer Lawrence személyében. A 22 éves színésznőt Az éhezők viadala című filmben szúrták ki, akit fiatalsága és klasszikus szépsége miatt választottak a Miss Dior táskák új arcának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek