Starity

Mila Kunis a Dior színeiben

2012. január 07. 06:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mila Kunis az egyik leghíresebb francia márkánál kötött ki. Kampánya fotói alig egy nappal ezelőtt kerültek fel az internetre.

hirdetés
Mila Kunis a Dior színeiben
Fotó: Christian Dior

A Christian Dior-divatház előszeretettel szerződtet termékei népszerűsítéséhez híres színésznőket. Legutóbb ilyen volt az Oscar-díjas francia szépség, Marion Cottilard, de készült már korábban kampányfotó Diane Krügerről, Charlize Theronról, Monica Bellucciról és Natalie Portmanről is.

A tavaszi szezon darabjaiban Hollywood egyik legújabb közönségkedvence, Mila Kunis mosolyog vissza ránk a divatmagazinok és óriásplakátokról hasábjairól, hiszen Mikael Jansson fotós több órás munkájának köszönhetően gyönyörű végeredmény született.

Mila Kunis egy nagyon tehetséges fiatal színésznő, aki megtestesíti az igazi modern nőt. A Fekete hattyú című filmben való szereplése igazán figyelemreméltó volt” – nyilatkozta Delphine Arnault, a cég vezérigazgatója.

„Rájöttem, hogy a Dior egy jó alapokra épült cég. Mindig azt gondoltam, hogy kifinomult, nőies és szép – mondta Mila. – Az utóbbi években egyre gyakrabban hordtam Dior-ruhákat, és nagyon megszerettem az általuk használt, játékos szabásokat. Ruhakölteményeiket egyaránt viselem a magánéletemben és a vörös szőnyegen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek