Felkerült az internetre Reloj De Arena címmel Dulce María legújabb videoklipje a napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kampányol új klipjével Dulce María
2012. október 25. 14:30
Abból az egy szempontból szép, hogy kampányol. Ezt elismerem, de a szám, hát...
2012. október 25. 15:41
Nagyon szép kis dal lett és a klip is igazán jól sikerült. Nagyon szép Dulcétől, hogy kampányol a betegség ellen. Dul<3
2012. október 25. 16:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem nem tetszik... :/
2012. október 25. 17:33
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Szép ettől a csajtol hogy kampányol megmondom öszintén én nem is nagyon hallotam róla de azért szép az amit tesz!!
2012. október 25. 18:19
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
En sem ismerem ezt a not!!
xdd
2012. október 25. 18:35
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Nem rossz ez a szám!
Én bírom Dulcét! <3
2012. október 26. 09:30
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ilyenkor mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Ha valakit nem ismertek, akkor három dolog lehetséges:
1) nem szóltok hozzá a témához, sőt, messziről kerülitek
2) hozzászóltok a témával (és nem a személyével!) kapcsolatban, mellőzve annak reklámozását, hogy nem tudod, ki ő, illetve, hogy arra is lusta voltál, hogy utána olvass...
3) megnyitod szépen az adatlapot és elolvasod róla a főbb információkat, hogy képben legyél, ki az illető, akiről szól az adott hír
1) nem szóltok hozzá a témához, sőt, messziről kerülitek
2) hozzászóltok a témával (és nem a személyével!) kapcsolatban, mellőzve annak reklámozását, hogy nem tudod, ki ő, illetve, hogy arra is lusta voltál, hogy utána olvass...
3) megnyitod szépen az adatlapot és elolvasod róla a főbb információkat, hogy képben legyél, ki az illető, akiről szól az adott hír
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2012. október 26. 16:03
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Dulce nagyon szép a klipben, és a dal is nagyon jó lett.Nem rossz ez a szám! Én bírom Dulcét! <3 Nagyon szép kis dal lett és a klip is igazán jól sikerült. Nagyon szép Dulcétől, hogy kampányol a betegség ellen. Dul<3
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.