Hosszas találgatások után a film első részének készítői elárulták, hogy Angelina Jolie nem szerepel majd a Wanted második részében, helyette viszont új női karakter tűnik fel a vásznon.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Wanted Angelina Jolie nélkül folytatódik
2012. október 28. 18:39
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nee. Az első részben Fox volt az egyik legjobb karakter Wesley mellett természetesen. Bár a végét látva Bennem is felmerült a "félsz", hogy Angelina már nem fog visszatérni a 2. részben.
2012. október 28. 19:20
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
nnneeeeee
2012. október 28. 19:44
Idézet
Arról egyelőre nincsenek információk, hogy James McAvoy, Morgan Freeman vagy Common Sense visszatér-e a folytatásban, bár minden jel arra utal, hogy McAvoy ismét Wesley szerepét alakítja majd.
James, az anyukád hétszenségit, megfogadtam pár éve, hogy ha elvállalod a folytatást, akkor bizony letépem rólad a skótszoknyát Ajánlom, hogy ez csak egy kósza pletyka legyen.
Ami Angie karakterét illeti, így a legjobb neki, hogy nem támasztják fel. Az olyan erőltetett lett volna... (bár az egész folytatás az).
2012. október 28. 20:19
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Így már meg sem nézem :/
2012. október 28. 20:31
így akkor én se nézzem meg, ha Angie nem lesz benne. Bár valóban meghalt a karaktere, nem tudom, hogy akarták volna megvalósítan ia visszatérését. :/
2012. október 28. 21:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát valljuk be, ide vagy oda Angelina, de jobb, hogy nem támasztják fel benne Fox karakterét. Az számomra még vontatottabb lenne, még unalmasabb és még nyúzottabb, hiszen tulajdonképpen a srácért feláldozza a saját életét, és szembe fordul a Szövetséggel. Én is sajnálom mindig, amikor újra és újra megnézem, mert Fox adja a film egy hangulatát, mégis így szép és így jó. Habár fantasztikus projekt lehet, ha még azt sem tudjuk, hogy a fő-fő-főszereplő elvállalja-e. Vicces lesz az egész, ha alkotnak egy olyan filmet, mint a Bourne: Legacy-t természetesen Bourne karaktere nélkül. Ez az egész megint arról szól, hogy egy kasszasiker filmről akarnak lehúzni még egy bőrt, ez pedig a legtöbb filmnél egyenlő a bukással. A Wanted egy király és pörgős akció film, felesleges ezzel húzni az emberek agyát, mert minőségileg biztos, hogy gyengébb lesz, mint az első.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2012. október 28. 23:58
Folytatást ennek a borzalomnak? Höhö! Katasztrofálisan elbutított film, amin Angie sem változtat sajnos és a karaktere elég erőltetettre sikerült benne. Jobb is, hogy nem szerepel majd benne!
2012. október 29. 06:52
Mivel meghalt, ezért vicces lenne feltámasztani, de azért sajnálom. Ő volt az egyik kedvencem a filmben, amit meg kell hagyni nagyon imádok.
2012. október 29. 08:19
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Én nem is ismertem ezt a sorozatot de majd egyszer belenézek!!
2012. október 29. 09:33
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Leighanne @ 2012.10.29. 09:31)
Szerintem jó film volt az első, nekem a zenéje nagyon tetszett, de nem értem minek kell második rész!
A tipikus amerikai hozzáállás, hogy miért ne húzzunk le a rókáról még egy bőrt, amikor másoknak is bejött.
2012. október 29. 09:50
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline |
Remélem McAvoy nem vállalja el a 2. részt!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.