Starity

A Wanted Angelina Jolie nélkül folytatódik

2012. október 28. 18:06   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszas találgatások után a film első részének készítői elárulták, hogy Angelina Jolie nem szerepel majd a Wanted második részében, helyette viszont új női karakter tűnik fel a vásznon.

hirdetés
A Wanted Angelina Jolie nélkül folytatódik

Amikor a Universalt először kezdte komolyabban foglalkoztatni egy esetleges második rész lehetősége, még tisztázatlan volt, hogy vajon Angelina Jolie karaktere visszatér-e a vászonra. Az első rész végkifejlete miatt ez a feltevés már önmagában is elég valószínűtlennek tűnt, így mikor a forgatókönyvírók nemrégiben bejelentették, hogy Angelina nélkül tervezik elkészíteni a folytatást, nagy meglepetés senkit sem ért.

A filmben a színésznő egy Fox nevű bérgyilkosnőt alakított, aki egy titkos társaság tagjaként az újonnan érkezett Wesley-t (James McAvoy) készítette fel arra, hogy ő is csatlakozhasson hozzájuk. A történet azonban Fox számára tragikus véget ért: a zárójelenetben egy jól irányzott golyóval társait és önmagát is megölte.

A Wanted forgatókönyvírója, Derek Haas elmondta, hogy ő és Michael Brandt nemrégiben befejezett egy új forgatókönyv-tervezetet, amelyben Fox már nem szerepel.

„Az első filmben Angelina Jolie fejbe lövi magát, mégis mindenki azt kérdezte tőlem, »Ugye visszahozod Foxot a folytatásban?«, mire én: »Láttad a golyót, ami a halántékába fúródott?« Erre azt mondták, »De vehetne egy olyan gyógyító tejfürdőt!« Sosem akartuk volna megcsinálni azt a filmet” – magyarázta Haas.

Ehelyett a két forgatókönyvírónak más tervei vannak a folytatást illetően, beleértve egy lehetséges új főhősnőt is. Haas szűkszavúan így fogalmazott: „Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy Wesley most, négy évvel később egy olyan nőt szervez be, aki ugyanolyan helyzetben van, mint amilyenben ő maga volt az első részben. A lánynak igazán pocsék élete van. Bizonyos módon Fox szerepét fogja betölteni.”

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy James McAvoy, Morgan Freeman vagy Common Sense visszatér-e a folytatásban, bár minden jel arra utal, hogy McAvoy ismét Wesley szerepét alakítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek