Ennyi logikát... Ha olyanok akarnak leni, mint a Take That, akkor egy kicsit még fejlődni kéne. Attól, hogy tartanak 10 év szünetet és visszatértnek még nem lesznek olyanok, mint Ők. Meg akkor már valakinek el is kell hagyni a bandát... *muhahaaaa*
Gary kisujjában több tehetség van, mint bennük. Ezzel nem őket akarom oltani, hanem csak azt mondom, hogy Gary ezerszer tehetségesebb. És akkor még ott vannak mellette a többiek...
Tízéves szünetet tart a One Direction?
2012. október 31. 10:12
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
2012. október 31. 10:12
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline |
Ez mekkora baromság!! Tuti nem vállnak szét, hisz elég sok pénzt keresnek, miért hagynák ott?? Úgyhogy az antik megnyugodhatnak, mert nem vállnak szét!!
2012. október 31. 10:13
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
Szerintem is ez egy nagy baromság,mivel Niallról is árasztottak olyan pletykákat hogy nem kap szólót és nem fog énekelni...és erre tessék inkább több szólót kapott.De viszont azt nem tűröm ha valaki ok nélkül mond a fiúkra negatív kommente.Azért azt megkérdezném hogy ha mi ilyeneket írnánk a ti kedvenceitekről az hogy esne?Mert szerintem szarúl...Nem kell mindenkiben a rosszat látni.
2012. október 31. 10:19
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline |
ez most komoly
ez milyen baromság
2015-ig TELJESEN be vannak táblázva és most hozták nyilvánosságra a 2013-as koncert helyszíneit és gondolom nem akkora köcsögök már hogy a fanoknak ekkora fájdalmat okozzanak hogy megrendelték jegyet és egyszer csak feloszlik a banda..majd JÓPÁR ÉV múlva visszatérhetnek a témára hogy akkor legyen a 10éves szünet :s
ez milyen baromság
2015-ig TELJESEN be vannak táblázva és most hozták nyilvánosságra a 2013-as koncert helyszíneit és gondolom nem akkora köcsögök már hogy a fanoknak ekkora fájdalmat okozzanak hogy megrendelték jegyet és egyszer csak feloszlik a banda..majd JÓPÁR ÉV múlva visszatérhetnek a témára hogy akkor legyen a 10éves szünet :s
2012. október 31. 10:21
Mégis miféle csúcsról beszéltek?
Azért mert volt 2 nagyon köztudatba robbant számuk, amit éjjel-nappal nyomattak a zenecsatornák? Ennél még sokkal többet kell letenniük az asztalra, hogy a cukiságuk mellett az emberek nagy része a tehetségükért kedvelje őket. A Take That-et anno nemcsak a tinik szerették, most viszont ha megkérdeznénk egy 30 évest arról hogy szereti-e az 1D-t, 'lehet' visszakérdezne hogy kik is ők...
Azért mert volt 2 nagyon köztudatba robbant számuk, amit éjjel-nappal nyomattak a zenecsatornák? Ennél még sokkal többet kell letenniük az asztalra, hogy a cukiságuk mellett az emberek nagy része a tehetségükért kedvelje őket. A Take That-et anno nemcsak a tinik szerették, most viszont ha megkérdeznénk egy 30 évest arról hogy szereti-e az 1D-t, 'lehet' visszakérdezne hogy kik is ők...
2012. október 31. 10:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (xDirectioner @ 2012.10.31. 03:37)
Beyla - Vandájreksön ? Tanulj meg irni szivem ! Mi az hogy pisisek , bocs de te is voltál abban a korban amikor oda voltál a fiúkért , meg minden sz@r-ért ,lehet te idősebb vagy de az IQ alacsony , dolgozz rajta egy kicsit Mert miért nem lehetnek olyanok mint ők ? Ja mert szerinted jobbak , tudod mindenkinek megvana véleménye és én azt tisztelem is , csak , hogy lehet 13 éves vagyok és lehet a többiek 10 11 vagy több mindegy, de mi mindig is a bandáért leszünk oda és egy senki (te) nem fog minket leálitani csak mert neked nem tetszenek !
Ú, wazze, nem értetted az iróniát, hogy direkt írtam úgy le?XD Képzeld, egy középfokú angol nyelvvizsgával csak tudom, hogy hogyan kell leírni angolul, azt, hogy "egy irány", milyen kis fantáziadús, kreatív bandanév, komolyan. IQ-m alacsony? Hmmm... nem tudtam róla, de képzelhetem, hogy mennyi lehet a te IQ-d, ha az enyém alacsony. Mérhető egyáltalán? Igaz, én is voltam oda egy fiú bandáért, a Blueért még kisebb koromban, csak annyi volt a különbség, hogy ők tudtak zenét csinálni, minőségi popot játszottak, és soha nem süllyedtem le arra a primitív papucsállatka szintre, mint amin ti vegetáltok. Látom te is azon ovisok egyike van, akinek fingja sincs a Thake Thatről. Hallgasd meg őket talán, biztos, hogy megannyi számukat ismered anélkül, hogy tudnád, "Jééé, ezt ők éneklik?". Tudod maradandót alkottak, ez a négy ugrubugri kisfiúcska, meg el fog tűnni a süllyesztőbe. Úgy kell nekik. Tévhitekben pedig ne élj!XD Mindenki azt hallgat és azt istenít amit csak akar, engem speciel hidegen hagy.XD De amikor azzal a f*sza kis 12-13 évetekkel elkezditek oltani és osztani a nálad idősebbeket, ne haragudj, ez nonszensz.XD Újabb generáció - gondolom anyuci és apuci otthon az egyik dájreksönert sem tanította meg arra, hogy az idősebbeket tisztelni kell. Egyébként meg nem mindegy a kor? Találkoztam ostoba 30 éves fazonnal is, de 12 évessel is, aki érettebben gondolkodott, mint én.
Mindegy, én jókat mulatok a hisztériáitokon, és a legjobb az, hogy nem jöttök rá arra, hogy mennyire nevetségesek vagytok. Szóval hajrá!XD
8 felhasználónak tetszik:
FinlandForever,
Blade Dancer,
Siistra,
hana001,
MadHatter,
Noran,
Black Hearth2,
Porcicca
2012. október 31. 10:27
onedirectionfanpannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 184972 offline |
Ugye ez csak pletyó/vicc????? Neeeeee!
2012. október 31. 10:28
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
ne már ők a legjobbak nem akarjuk öket elfelejeteni
2012. október 31. 10:30
Tóth Barbi11 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178667 offline |
Ugye ez csak hülyeség??????????
2012. október 31. 10:30
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Hogy ti minden hülyeséget összehordtok ez kész...! XĐ Igen kilép Harry a bandából 2013 február 30.-án ott hagyja a bandát!! XĐ Lököttek!!
2012. október 31. 10:34
Hát remélem hogy ez nem igaz!!!Ha most abbahagynák és tíz évvel késöbb újra kezdenék nem hiszem hogy olyan sikeresek lennének mint most!
2012. október 31. 10:34
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
Jézusom... Ezen most olyna jót röhögtem! Mért akarnának feloszlani? És különben is ez a cikk egy olyan helyről van ahol minden hülyeséget kitalálnak... Szánalmas :||
2012. október 31. 10:47
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline |
ez baromság.remélem nem igaz a story.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.