Nincs olyan dolog ami mindenkinek tetszik....
(de ez akkor is sok volt!!)
Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. november 02. 19:34
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline |
Fruuzsiiiii. Jó lehet erős volt kicsit, a "tini liba" kifejezés, de erre nem rád gondoltam, csak az ilyen túlzottan elvakultakra, akik többnyire britek, illetve amerikaiak. Az egyik barátnőm is rajongó. Csak már felhúztam magam, h már 8 milliárd cikk szól róluk, h 1D (illetve Bieber) rajongói így meg úgy. Ez most betett nekem. Remélem nem bántottalak meg.
2012. november 02. 19:55
xx_smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 151496 offline |
már nem azért, de véleménye hadd legyen már... igaz, hogy én inkább all time low párti vagyok, a 1d-t nem szeretem, de azért ekkora ügyet nem kell csinálni mindenféle apróságból.
2012. november 02. 20:26
Minden embernek megvan a saját véleménye neki nem tetszik akkor mi van nem szeretheti mindenki a 1D-t én se vagyok oda értük de akkor is ez már SOK!
2012. november 02. 20:28
Szomorú , hogy azért kívánják a halálát mert a véleménye nem pozitív azokról akiket ők istenítenek.
2012. november 02. 21:05
Idézet (karmenkata @ 2012.11.02. 17:57)
Megnézném te milyen számokat írsz...
Idézet (vicamicaa @ 2012.11.02. 18:51)
Mintha a te számaid jobbak lennének basszuss!!! Utálom az ilyen emebereket!!! Egyébként meg nincs semmi köze ahhoz hogy milyen számaik vannak..Ő TÖRÖDJÖN A SAJÁT ZENÉIVEL MERT AZ Ő SZÁMAI HÁNYÁS!!
Öhm..öhm..khm... W H A T?
Hallottatok ti már egyetlen egy All Time Low számot is? Ha nem be lehetne fogni arról, hogy Alex milyen számokat ír. Nem vagyok egy nagy ATL fan, de azért tudom, hogy Alex igenis sokkal jobb számokat ír. Keressetek rá a Therapy-ra vagy a Lullabies-ra vagy a We All Fall Down-ra vagy kb akármelyik ATL számra és láthatjátok, hogy sokkal több értelem van benne mint az 1D számokban. Azután írjatok ilyeneket ha tudjátok, hogy milyen munkássága van a másiknak, másképp csak leégetitek magatokat.
2012. november 02. 21:17
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Én azt nem értem, hogy az 1D rajongók ennyire nem tűrik a negatív kritikát. Gyerekek, ez már nevetséges. Fenyegetik azért mert a saját véleményét mondta ki? Nagyon gyerekes viselkedés ez az egydé rajongóktól. És most gondoljatok csak bele! A fenyegetőzők és utálkozók hányszor szóltak már le egy dalt, vagy egy embert és ez hányszor esett rosszul valakinek? Szánalom, emberek, szánalom.
2012. november 02. 21:44
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Oké!Én is nagy 1D fan vagyok de azért nem kell megölnie magát csak legalább kérne el nézést a fanoktól!
2012. november 02. 22:41
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline |
A sok szaréletűnek nincs jobb dolga, mint ilyeneket csinálni? Undorító, hogy valaki olyat vág Alex fejéhez, hogy miatta lett öngyilkos a testvére. Szerintem fordított helyzetben az illető sem örülne neki... szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
FüMá
2012. november 02. 22:58
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Azért ez már túl durva, emberek! Minek kell ilyen elvakultnak lenni? Mindenkinek megvan a véleménye a dolgokról, még a sztároknak is, ettől függetlenül nem kéne twitter trendet csinálni abból, hogy ölje meg magát. Jó mélyre jut a világ...
2012. november 02. 23:54
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline |
Na jó ez már azért durva! Én is 1D rajongó vagyok, de azért ennyire túlzásba nem esek!
Mi van ha nem tetszik neki? Mindenkinek lehet saját véleménye valamiről. Igen lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt és elnézést kérhetne a rajongóktól, de azért nem kéne a halálát kívánni....
Mi van ha nem tetszik neki? Mindenkinek lehet saját véleménye valamiről. Igen lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt és elnézést kérhetne a rajongóktól, de azért nem kéne a halálát kívánni....
2012. november 03. 00:38
Idézet (vampiredada @ 2012.11.02. 21:44)
Oké!Én is nagy 1D fan vagyok de azért nem kell megölnie magát csak legalább kérne el nézést a fanoktól!
Elnézést kért tőlük. Mondta, hogy a srácok biztos jó fejek meg minden, csak EZ a szám lett rossz. Azt is mondta, hogy nem kell mindenkinek egyetérteni vele ez csak az ő maga véleménye és bocsánatot kért mindenkitől akit megbántott ezzel.
2012. november 03. 08:17
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Idézet (Krissy 98 @ 2012.11.03. 00:38)
Elnézést kért tőlük. Mondta, hogy a srácok biztos jó fejek meg minden, csak EZ a szám lett rossz. Azt is mondta, hogy nem kell mindenkinek egyetérteni vele ez csak az ő maga véleménye és bocsánatot kért mindenkitől akit megbántott ezzel.
Szerintem az őrült rajongóknak is illendő lenne bocsánatot kérniük, akik a halálát kívánták.
MadHatter
2012. november 03. 10:23
Igen, Alex már bocsánatot is kért mind a fiuktólmind pedig a rajongóktól, bár ezt nem értem miért is.
Szerintem ez az egész dolog tul van spilázva, ha valakinek valami nem tetszik akkor ha hangot ad akkor oké, az az ő döntése. Ha te hangot adsz valaminek ami nem tetszik (én pl. Justin Biebert ki nem állhatom) akkor elvárom hogy más ne oltson le azért mert kimondtam a véleményem hanem fogadja el, hogy az embereknek más és más az izlése és ezáltal a véleménye is külömbözik. Ha ezt nem fogadnánk el akkor mi lenne a világgal? Szerintem azért a halálát kivánni valakinek mert nem ugyanaz az izlése kissé gyerekes és szánalmas, másrészt fogadni mernék hogy ilyen kis 11-12 éves "kislányok" (merthát még azok) mondanak ilyeneket, mivel nemtudják még felfogni a szót jelentését hogy valakinek a halálát kivánják.
Bocsánat ha hosszan fejeztem ki magam ujra, dehát ezért van egy cikk.
Szerintem ez az egész dolog tul van spilázva, ha valakinek valami nem tetszik akkor ha hangot ad akkor oké, az az ő döntése. Ha te hangot adsz valaminek ami nem tetszik (én pl. Justin Biebert ki nem állhatom) akkor elvárom hogy más ne oltson le azért mert kimondtam a véleményem hanem fogadja el, hogy az embereknek más és más az izlése és ezáltal a véleménye is külömbözik. Ha ezt nem fogadnánk el akkor mi lenne a világgal? Szerintem azért a halálát kivánni valakinek mert nem ugyanaz az izlése kissé gyerekes és szánalmas, másrészt fogadni mernék hogy ilyen kis 11-12 éves "kislányok" (merthát még azok) mondanak ilyeneket, mivel nemtudják még felfogni a szót jelentését hogy valakinek a halálát kivánják.
Bocsánat ha hosszan fejeztem ki magam ujra, dehát ezért van egy cikk.
2012. november 03. 10:39
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
karmenkata, vicanicaa
Drágáim, elegem van már az ilyen eszeveszett nagy baromság hozzászólásokból. Nézzetek már utána, miket írt, akkor rájöttök, hogy mekkora baromság volt az, amit mondtatok. Ezzel csak magatokat minősítitek.
Drágáim, elegem van már az ilyen eszeveszett nagy baromság hozzászólásokból. Nézzetek már utána, miket írt, akkor rájöttök, hogy mekkora baromság volt az, amit mondtatok. Ezzel csak magatokat minősítitek.
Idézet (Krissy 98 @ 2012.11.02. 21:05)
Öhm..öhm..khm... W H A T?
Hallottatok ti már egyetlen egy All Time Low számot is? Ha nem be lehetne fogni arról, hogy Alex milyen számokat ír. Nem vagyok egy nagy ATL fan, de azért tudom, hogy Alex igenis sokkal jobb számokat ír. Keressetek rá a Therapy-ra vagy a Lullabies-ra vagy a We All Fall Down-ra vagy kb akármelyik ATL számra és láthatjátok, hogy sokkal több értelem van benne mint az 1D számokban. Azután írjatok ilyeneket ha tudjátok, hogy milyen munkássága van a másiknak, másképp csak leégetitek magatokat.
2012. november 03. 11:51
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Oszt még nekünk mondják a 1D rajongók, hogy ők se kritizálják a kedvenceinket. Nagyon látom, hogy nem kritizálják, nagyon látom. Elhiszem, hogy vannak normális rajongók, de manapság egyre kevesebb. Amúgy mindenkinek joga van vélemény nyújtáshoz, csak ne elfogultan. Ha az én kedvencemet ocsárolják nem állok le vitázni, mert felesleges olyannal vitázni, akinek a véleményét úgy se változtathatod meg. Látszik ,hogy a legtöbb rajongónak nincs ép esze. Amúgy én a kritikát tartom a legjobbnak, mivel így a sztárok tudnak épülni, a rajongóknak is nem kell elfogultnak lenniük és nyugodtan elmondhatják az igazi véleményüket, nem pedig a hamisat. Mert bevallom a legnagyobb kedvencemnek nem mindegyik dala tetszik, attól, mert minden dalát szereted nem azt jelenti, hogy te vagy a legnagyobb rajongója.
2012. november 03. 13:01
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Imádom Alexet is, a zenéjét is és a bandát is. És a One Direction rajongóit meg egyre inkább irtanám .. A bandát nem szeretem, rosszul vagyok tőle, de nem mutogatok rá (mint sokan mások, akik szintúgy irtóznak tőle) utálom, de nem hallgatom és csöndben maradok, kész. Itt a rajongókkal van gond, de valami orbitálisan nagy .. nem tudom mit képzelnek, de egyre jobban elszáll velük a ló, már ha egyáltalán ennél is jobban el tud. Elnézést, hogy valaki ki meri mondani a véleményét. Ők szidják orrba-szájba más emberek kedvenceit, meg divat szerint mindenkit a halálba küldenek, aki nem vetkőzik a srácoknak, de ha már valaki elmondja, hogy szerinte igenis rossz amit csinált/nak , esetleg hibáztak valamibe, már egyből küldik máglyára .. GRATULÁLOK! Csak aztán el ne higyjék .. és természetesen a szokásos: tisztelet a kivételnek! Kinek nem inge ..
FüMá
2012. november 03. 16:03
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline |
Ez durva!! Persze ha az 1D-t szídnák az nekik rosszul esne sok kis hülye ***elegem van hogy mindenhol emiatt megy a vita!! Directioner vagyok ezt nem tagadom de a srácok fel se vették a hozzászólást pár rajongó pedig ezt csinálja!! Szégyelljék magukat!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.