Először is , senki a világon nem is tudja hogy ki a fene ez az "Alex".
Másrészt a One Direction-t pedig minimum a fél világ ismeri, szóval miről beszélünk?
Nagyon jó ez a dalszöveg, és akinek nem tetszik az kérem inkább ne írja meg ! Hajrá 1D !!
Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere
2012. november 14. 14:38
goestohellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 189682 offline |
Nem nagyon szoktam hangot adni a véleményemről, főleg nem ilyen szánalmas fórumokban, de most vettem a fáradtságot, hogy megírjam ezt.
Kicsit elgondolkoznátok azon, hogy mit mondotok? Azért jut az emberiség oda, ahova, mert ti ennyire buták vagytok. Nem vagyok én senki, hogy bárkit is bíráljak, de könyörgöm... Attól még, hogy ti nem ismertek valakit, az nem azt jelenti, hogy más nem ismeri azt a személyt. Ez mondjuk csak azért van, mert tudatlanok vagytok vagy éppenséggel nem olyan közegben mozogtok, ahol az a személy/banda ismert.
Persze, hogy a One Direction-t mindenki ismeri, mert a csapból is ők folynak. Meglepő információ: imádom a srácokat, én is rajongójuk vagyok, sőt! Én még a többi rajongót is szeretem, vannak közülük barátaim is, de nem a magyarok közül természetesen ) Volt részem belelátni abba, hogy a magyar "rajongók" között hogy mennek a dolgok, és meg kell hogy mondjam, valami felháborítóan gusztustalan. Szóval a magyar rajongói kört teljesen elítélem, de a külföldiekkel nincs semmi gond (jó persze ott is vannak furcsa szerzetek).
Az All Time Low egy hihetetlenül tehetséges banda, akiket én már 3 éve hűen szeretek. Lehet, hogy itt nem túl ismertek, de többet tettek le az asztalra, mint a One Direction. Az énekes, Alex kifejezte nemtetszését (érthető okokból, és aki nem tud angolul az leülhet...), habár sejthette volna, hogy le fogják támadni sokan. Hozzátenném, nem hiába rock zenész
Hogy ebből mit is akartam kihozni? Talán annyit, hogy nyugodjatok már le az isten szerelmére. Oké, hogy megvédjük az imádott bandánkat, de ilyen módon? Utána mivel lesztek jobbak annál, aki leszólta a One Direction-t?
Amúgy is. Az Internettel az a baj, hogy mindenki túl komolyan veszi. Nem kéne
Kicsit elgondolkoznátok azon, hogy mit mondotok? Azért jut az emberiség oda, ahova, mert ti ennyire buták vagytok. Nem vagyok én senki, hogy bárkit is bíráljak, de könyörgöm... Attól még, hogy ti nem ismertek valakit, az nem azt jelenti, hogy más nem ismeri azt a személyt. Ez mondjuk csak azért van, mert tudatlanok vagytok vagy éppenséggel nem olyan közegben mozogtok, ahol az a személy/banda ismert.
Persze, hogy a One Direction-t mindenki ismeri, mert a csapból is ők folynak. Meglepő információ: imádom a srácokat, én is rajongójuk vagyok, sőt! Én még a többi rajongót is szeretem, vannak közülük barátaim is, de nem a magyarok közül természetesen ) Volt részem belelátni abba, hogy a magyar "rajongók" között hogy mennek a dolgok, és meg kell hogy mondjam, valami felháborítóan gusztustalan. Szóval a magyar rajongói kört teljesen elítélem, de a külföldiekkel nincs semmi gond (jó persze ott is vannak furcsa szerzetek).
Az All Time Low egy hihetetlenül tehetséges banda, akiket én már 3 éve hűen szeretek. Lehet, hogy itt nem túl ismertek, de többet tettek le az asztalra, mint a One Direction. Az énekes, Alex kifejezte nemtetszését (érthető okokból, és aki nem tud angolul az leülhet...), habár sejthette volna, hogy le fogják támadni sokan. Hozzátenném, nem hiába rock zenész
Hogy ebből mit is akartam kihozni? Talán annyit, hogy nyugodjatok már le az isten szerelmére. Oké, hogy megvédjük az imádott bandánkat, de ilyen módon? Utána mivel lesztek jobbak annál, aki leszólta a One Direction-t?
Amúgy is. Az Internettel az a baj, hogy mindenki túl komolyan veszi. Nem kéne
2012. november 15. 12:45
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline |
Elég furcsa h pont egy olyan ember mondja ezt a 1D-nek akit allig ismernek...Kicsit már kezd elegem lenni h a féltékenységüket ennyire szánalmasan mutatják ki a One Direction felé. -.-
2012. november 15. 15:08
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Ki ez a pasas, hogy ilyeneket mondjon egy náluk sokkal színvonalasabb, tehetségesebb, helyesebb és népszerűbb banda tagjaira és azoknak vadiúj dalukra? Ezek után aztán meg ne lepődjön, hogy ilyeneket írnak róla, én sosem kívánnám más halálát, de ennek a pasinak szépen a két lába közé rőgnék egyet, mert nagyon megérdemelte. Egy dolog a vélemyénnyilvánítás, de ez se nem kulturált, se nem normális, ezzel a véleménnyel ugyanis szid másokat és sértő megjegyzést tesz. Aminek lettek következményei, ugyebár...úgy kell neki, ő tehet az egészről, az 1D semmi rosszat nem mondott róla, hogy jött ő ehhez az egészhez? Aztán meg meglepődik, ha szemenköpik az utcán, vagy róla trendelnek a directionerek (akik a valaha élt legösszetartóbb rajongótábor ♥) és még a srácoknak kellene a rajongóik nevében bocsánatot kérniük tőle..még mit nem.
2012. november 15. 16:17
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Idézet (Elody @ 2012.11.15. 15:08)
Ki ez a pasas, hogy ilyeneket mondjon egy náluk sokkal színvonalasabb, tehetségesebb, helyesebb és népszerűbb banda tagjaira és azoknak vadiúj dalukra? Ezek után aztán meg ne lepődjön, hogy ilyeneket írnak róla, én sosem kívánnám más halálát, de ennek a pasinak szépen a két lába közé rőgnék egyet, mert nagyon megérdemelte. Egy dolog a vélemyénnyilvánítás, de ez se nem kulturált, se nem normális, ezzel a véleménnyel ugyanis szid másokat és sértő megjegyzést tesz. Aminek lettek következményei, ugyebár...úgy kell neki, ő tehet az egészről, az 1D semmi rosszat nem mondott róla, hogy jött ő ehhez az egészhez? Aztán meg meglepődik, ha szemenköpik az utcán, vagy róla trendelnek a directionerek (akik a valaha élt legösszetartóbb rajongótábor ♥) és még a srácoknak kellene a rajongóik nevében bocsánatot kérniük tőle..még mit nem.
Ne mondd már, hogy a 1D tagjai tehetségesebbek és színvonalasabbak, mint az All Time Low..
Az, hogy népszerűbbek, (sajnos) igaz, de ez nem pecsét a minőségre. Az ATL tagjai nem hátrasimított hajú nyálcsávók akik átlagos és tinik által imádott zenét csinálnak, mint a vándájreksön.
Idézet (Elody)
a directionerek (akik a valaha élt legösszetartóbb rajongótábor ♥)
Hát tényleg nagyon azok. Ők szoktak egymás bordáin és lábain taposni a tömegben, csakhogy kitéphessék és megtarthassák a 1D fiúkák haját. Ez ám az összetartás és a szeretet.
Amúgy meg, Alex csak a (jogos) véleményét írta le az albumról. Te is szoktál véleményeket írni, rosszat és jót is.
2012. november 19. 14:33
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Azért nem kell ekkora tinip*csának lenni.Imádom a 1D-t és az All Time Low-t is,de ez azért már túlzás. -.-
2012. november 22. 20:04
Jedward26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 113 Csatolások: 17 Azonosító: 176715 offline |
1.: Szemét. Oké, Zsófi 1123,(Csak véleményt irt!!!!! mindenkinek van véleménye hát neki is van ezt el kell fogadni és kész!
Forrás: http://starity.hu/magazin/32857-halalos-fenyegeteseket-kap-az-all-time-low-frontembere/#ixzz2CynqmMhr) igazad van, mindenkinek van véleménye. De ez olyan igazi kib*szott sztáros volt, mert tudta, h ebből előbb utóbb "baj" lesz. De amúgy is. Nem Twitterre kéne ezt írogatni, főleg nem ilyen stílusban!! Tartsa meg a magáénak! És semmi baj nem lett volna.
2.: Ezek a trendelések nekem amúgy sem jönnek be, de ha ilyet írnak... Én is Diretioner vagyok, de ez már k*rvára sok!!!! Halj meg? -.-" És abban az esetben, ha ez a srác (akiről egyébként még sosem hallottam, sem erről a bandáról ) tesója tényleg öngyilkos lett, akkor viszont sajnálom. De akkor sem volt joga ilyet írni, mert nem ő az isten!! Cáfolások jöhetnek!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/32857-halalos-fenyegeteseket-kap-az-all-time-low-frontembere/#ixzz2CynqmMhr) igazad van, mindenkinek van véleménye. De ez olyan igazi kib*szott sztáros volt, mert tudta, h ebből előbb utóbb "baj" lesz. De amúgy is. Nem Twitterre kéne ezt írogatni, főleg nem ilyen stílusban!! Tartsa meg a magáénak! És semmi baj nem lett volna.
2.: Ezek a trendelések nekem amúgy sem jönnek be, de ha ilyet írnak... Én is Diretioner vagyok, de ez már k*rvára sok!!!! Halj meg? -.-" És abban az esetben, ha ez a srác (akiről egyébként még sosem hallottam, sem erről a bandáról ) tesója tényleg öngyilkos lett, akkor viszont sajnálom. De akkor sem volt joga ilyet írni, mert nem ő az isten!! Cáfolások jöhetnek!!
2012. november 23. 20:33
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Én nem értem, miért kell ezt, mindenkinek van véleménye, akár negatív. De Alexet sem értem, valószínűleg fel akarta hívni magára a figyelmet. A fiúk nagyon nem akarták elviselni a kritikát, pedig ez sem különbözik egy átlagostól, maximum az, hogy egy zenész írta.
2012. november 24. 16:47
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline |
Egyszerűen szánalmas amit itt egyes Direction rajongók csinálnak....abban igazatok van,hogy Alex kifejezhette volna a véleményét egy kicsit kultúráltabb formában,de még ez sem igaz teljesen,hiszen a magyar fordítás sokkal dúrvábban hat,mint ahogy írva volt. Egyébként is egy ember halálát kívánni vagy csak fenyegetni a legundorítóbb emberi tulajdonság.Ti sem örülnétek neki,ha Alex rajongói tele spamelnének az 1D falát ijesfajta üzenetekkel.Másrészről pedig szabad országban élünk,bárki megmondhatja a véleményét,főleg ha egy olyan tapasztalt embertől hallja azt mint Alex,a fiúknak meg ha lenne egy csepp sütni valójuk is elfogadnának a kritikát vagy leállítanának a rajongóikat,hiszen ez nem az első eset!Mellesleg Alex már bocsánatot is kért pedig nem kellett volna.Néha száljatok már kicsit magatokba milyelőtt ilyeneket írtok,mert szívesen megnézném,hogy a züleitek mit szólnak az eféle megnyílvánulásaitokhoz!
2013. január 13. 13:32
ssciorLuv teljesen egyet értek veled én bírom az one directiont de sose csinálnék ilyet.mindenkinek joga van elmondani a véleményét.Mondjuk alex egy kicsit finomabban is fogalmazhatott volna.De mindegy nem ugyanolyan az ízlésünk
2013. január 27. 15:19
Rusiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 194089 offline |
Miért hiszik azt azok a rajongók,hogy attól,hogy ezt mondják megváltoztatja a véleményét? -.-" Én is rajongó vagyok és elfogadom,hogy nem lehet mindenkinek az a véleménye,hogy jó...
2013. február 02. 12:39
Adriusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 167 Csatolások: 76 Azonosító: 188655 offline |
Nemár!! Azt mondani valakinek hogy ölje meg magát az emberiség legaljára való.Én imádom Alex-et és az ATL-t is.Nincs nagy bajom a 1D-vel de nem szeretem a zenéiket.Ezek a Directionerek meg igazán magukba nézhetnének mielőtt ilyeneket irkálnak főleg egy híres embernek. SsciorLuv-vel meg egyetértek.De viszont azt ír ki twetter-re amit ő akar.Nem?És az ilyen kis szánalmas kislányok meg elhúzhatnak a ...-ba. Mindegy is.Az ATL egy nagyszerű banda nagyszerű emberekkel. Szerintem aki még nem hallott róluk nézzenek utánuk és legalább megtudják hogy mit is tettek azért hogy most ott legyenek ahol vannak.És nem a béka se**e alatt vannak hanem igen is egy nagyon nagy helyen.Szóval csak annyi hogy üzenném ezeknek az embereknek hogy gondolkozzanak mielőtt ilyen udoríto véleményt írnak.
2013. február 18. 18:03
love1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 144044 offline |
JÉZUSOM!nekem az 1d összes számáról ez a véleményem.de mégsem kapok fenyegető üzeneteket ezekől a hülye p*csáktól.Csak azért mert nem vagyok híres mint az atl.Szánalmas az aki ilyet írt neki.Émindenki aki használta azt a kill yourself kifejezést vagy mi a francot,annak én üzenem ,hogy öljék meg magukat .Vagy ássák el magukat...de mélységesen mert ez szégyen.Az 1d és az atl banda között van egy nagy különbség:az egyik jó a másik egy rakat sz*r amiért ma a lányok mindent megtennének.Nem tudom miért kellett így elfajulnia ennek a világnak.Csak könyörgöm ne legyen még egy ilyen banda mint az 1d.ÁMEN!
2014. július 05. 11:03
BackseatSerenadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 228800 offline |
Nos.
Az All Time Low sokkal többet letett arra a bizonyos asztalra, mint a nyálas ficsúrkák, a vándájreksön.Ők 2003-ban kezdték, hadd ne mondjam, sokkal tapasztaltabbak egy 4 éves szarnál.Alexnek tehetsége van, a vándájreksönnek milye? Hangfeljavítója, meg szövegírója.Meg lehet nézni,mennyivel jobb az All Time Low annál a sipákolós szarnál.És sajnálom, hogy így kell kifejtenem a véleményem, de már betelt a pohár, nem tudok kedves lenni.Imádom Alexet, és ugyanúgy neki is vannak rajongói, mint más bandáknak.Szóval hátrébb az agarakkal dájreksönerek, mert ha ti is így, akkor az All Time Low fanok is így.
Az All Time Low sokkal többet letett arra a bizonyos asztalra, mint a nyálas ficsúrkák, a vándájreksön.Ők 2003-ban kezdték, hadd ne mondjam, sokkal tapasztaltabbak egy 4 éves szarnál.Alexnek tehetsége van, a vándájreksönnek milye? Hangfeljavítója, meg szövegírója.Meg lehet nézni,mennyivel jobb az All Time Low annál a sipákolós szarnál.És sajnálom, hogy így kell kifejtenem a véleményem, de már betelt a pohár, nem tudok kedves lenni.Imádom Alexet, és ugyanúgy neki is vannak rajongói, mint más bandáknak.Szóval hátrébb az agarakkal dájreksönerek, mert ha ti is így, akkor az All Time Low fanok is így.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.