Jedward26 profilja

Jedward26 white white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. május 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • november 07.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • ▲ zene, sport, youtube, tumblr, instagram, TV, telefon ▲
  • Zenei stílusom
  • ▲ alternatív rock, indie rock, rock, pop-rock, punk, soul, grunge, hard rock, R&B pop, blues rock, pop punk ▲
  • Imádom
  • ▲ sport, kakaó, fagyi, nyár, strand, zápor ▲
  • Kedvenc sztárjaim
  • Sergio Ramos Philipp Lahm Franck Ribéry Thiago Alcântara James Rodríguez Dan Reynolds David Alaba Marco Reus Rupert Grint Bastian Schweinsteiger James Arthur Pete Wentz

Ramos ~ah ez tökéletes státusz ~

Jedward26
Utoljára aktív: 2016.07.24. 13:01Státusz módosítva: 2015.09.26. 20:08

Mi újság nála?

2015.10.16. 19:07Jedward26 és ShinRaNa mostantól barátok

2015.10.01. 21:09Jedward26 és ViArmEx mostantól barátok

2015.09.27. 16:04Jedward26 és mostantól barátok

2015.09.26. 20:08Jedward26 új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2015.09.25. 21:09Jedward26 és Shiinon mostantól barátok

Bemutatkozás


Helló kedves Látogató!

✘ Már többször újraírtam a bemutatkozásomat, de nagyon remélni tudom, hogy ez lesz az utolsó, és végleges irományom. Nem szeretném túl hosszúra nyújtani az egészet, de ezt mindig elhatározom - és persze sosem valósítom meg. De most hátha...  

✘ Mikor hosszú idő után újra beléptem a starity profilomba, a három szembetűnő dolog a szörnyű bemutatkozásom, a kedvenc sztárjaim - Nicki Minaj, Nicole Sherczinger, és még sokan, akiket szerintem nem is én állítottam be #bárletagadhatnám -, és a felhasználónevem. Jedward 26?! Most komolyan?
Oké, azt nem tudom letagadni - és igazából nem is akarom -, hogy Euróvízió fanatikus vagyok, és mindig nagy izgalommal várom az újabb és újabb dalfesztiválókat. És hát igen, annak idején... Épp a Jedward volt a nagy kedvenc az Euróvízión, nekem is ők voltak a favoritok, és annyira, hogy így regisztráltam fel még ide is. De a félreértések elkerülése végett, most már nem az a fajta stílus iránt kacsintgatok. Khm, még szép.

✘ Szeretnék beszélni három, számomra nagyon fontos sztárról.


3. Rupert Grint

✘ A színészek köréből Rupert a legnagyobb kedvencem. Természetesen a Harry Potter lévén szeretem őt annyira. Mint színészt, mint embert imádom - valamint szerintem a legtöbb ember, mikor kiválasztja a kedvenc színészeit, nagy szerepet tölt be a válogatásban az is, hogy az adott ember milyen karaktert játszott az ismertebb filmjeiben: nyílván ha egy szimpatikus karaktert, akkor a színész is szimpatikusabb lesz az embernek. Ezzel én is így vagyok: nagy szerepet játszik Rupert iránti szeretetemben az is, hogy ő játszotta Ron karakterét. #weasleyforever

2. Dan Reynolds

✘ Dan az Imagine Dragons énekese és frontembere. Emellett dalszerző, családapa és fantasztikus ember. Az Imagine Dragons az abszolút kedvenc zenekarom, és mint az átlagnak, nekem is leginkább a frontember marad meg (persze ez nem azt jelenti, hogy a többi tagot nem szeretném, sőt! #waynesermon). dehát nehéz is elmenni   lyen csodás hangszín, és ilyen pozitív kisugárzású pofi mellett. Ami pedig a legjobb, hogy én már láthattam őt élőbe! Aaaawe, életreszóló élmény marad. 2014. augusztus 13., Sziget Fesztivál, Nagyszínpad.

Az első pedig... dobpergéééés... *ba dumm tss*

1. Sergio Ramos 

✘ Ramos baby. Sese. Ramsi. Mindegy. A lényeg, hogy ő - ez a csodálatos, fantaszikus, lehengerlő személy - a kedvencem. Úgy mindenben. Bármikor fel tud vidítani, meg tud nevettetni, erőt tud adni nekem, könnyeket tud csalni az arcomra, és még sorolhatnám. Kaptam már olyat, hogy "persze, csak azért vagy ennyire oda érte, mert szépek a kockái meg cuki a mosolya". De nem, ez egyáltalán nem igaz. Amióta szeretem a focit, azóta őt is. Ez a kettő nálam így együtt jár. És mikor elkezdett érdekelni ez a sport, akkor Ramsinak még hosszú haja volt, és csupasz arca. Nem volt a legelbűvölőbb. De kit érdekelt? A tehetsége, a személyisége és a magabiztos kiállása már akkor is feltűnt. Azt nem tudom tagadni, hogy most tényleg baromi jól néz ki, de miért kéne? Ramos a kedvencem, de ha már itt tartunk, nagyon kicsit van csak lemaradva utána Philipp Lahm. Na, rá nem lehet azt mondani, hogy csak a külső erényei miatt szeretem, hiszen ő nem az a szépfiú típus, sőt. Na mindegy, mielőtt felmenne az agyvizem, inkább abbahagyom az érvelgetést. Szeretem Ramost, és kééész! :c 

~

✘ Azért magamról is mondok néhány dolgot, bár szerintem nincs olyan érdekes életem, hogy egy idegen számára figyelemfelkeltő legyen egy kis leírás rólam... De ez mégiscsak egy bemutatkozás, szóval akkor come on.
13 éves vagyot, teljesen átlagos lány... Főbb érdeklődési köreim: sport, filmek, könyvek, sorozatok, zene, fotózás. Versenyszerűen röplabdázok, de emellett szeretek focizni és úszni is - régebben amúgy mindkettőt űztem, az úszást ráadásul 7 éven keresztül. Filmek és sorozatok terén is szeretem a vígjátékokat, az akciófilmeket, thrillereket... Hogyha olvasok, akkor mindig valami paranormális, disztópikus, fantasy kalandregényt választok. Ritka az, amikor ezekből a megszokott köreimből kilépek, de olyankor általában tetszeni szoktak az elgondolkodtatóbb, esetleg romantikus könyvek is (Elakadó lélegzet, Behálózva stb.), de nagy számban nem tudnám kibírni őket. Leginkább a természetet szeretem fotózni, és ez például az instagramomon (@teklapolgar) is meglátszik. Ha zenéről van szó, elég nyitott ember vagyok - mondjuk ez az élet többi területére is igaz, azt hiszem... Leginkább az alternatív rock, pop-rock, indie rock, rock, soul, R&B műfajokat kedvelem, de tényleg sok műfajban szeretek zenéket, például rap előadókat is hallgatok, sőt, újabban néhány barátnőmnek köszönhetően már a k-pop világában is találtam dalokat, amik tökéletesen passzolnak az ízlésembe. Kedvenc énekeseim, zenekaraim: Imagine Dragons, Fall Out Boy, Aerosmith, Green Day, John Newman, Tankcsapda, Linkin Park.
Ezen kívül fontosak számomra a barátaim, a családom, és hát a sport: újra eljutottunk ide. Tudom, azt mondtam, hogy "ezen kívül", de a sportot nem tudtam kihagyni ebből a felsorolásból. Ha bánatos vagyok, úszok, és az segít felvidítani. Ha frusztrált vagyok, röplabda szervákat és ütéseket gyakorlok órákon át, és ilyenkor sikerül levezetnem az idegességemet. Ha mérges vagyok valakire, focizok, és olyankor mindig megnyugszok. Ha nagyon boldog vagyok, biciklizek, és ez mindig segít újra és újra átgondolni az örömteli pillanataimat. Ha unatkozok, akkor ping-pongozok, és azzal mindig lefogalom magam, valamint újabb programötletek jutnak közben eszembe. Ha nosztalgiázni támad kedvem, olyankor mindig a kosárlabdához fordulok, és mindig segít felidézni régebbi pillanataimat. Röviden tehát a sport nagyon fontos szerepet tölt be az életembe. De azt hiszem, inkább befogom, mert ez egy nagyon hosszú és unalmas beszámoló lett. Na, sebaj.

~

✘ Ennyi lettem volna, végül mégis hosszabb lett ez az iromány, mint terveztem, de mindegy: megszoktam. Remélem tetszett, és nem untad végig!

✘ Sziasztok! ^^

Randomképek

tumblr_m6irqcurcR1ql3iwdo1_500.jpg
tumblr_sdf.jpg
tumblr_mvwyi1IiQm1sf68t0o1_500.jpg
tumblr_m7s9igAkch1qityqoo1_500.jpg
tumblr_mvwyi1IiQm1sf68t0o1_500.jpg
tumblr_m6irqcurcR1ql3iwdo1_500.jpg
tumblr_sasffffffffdsfgh.jpg
tumblr_mxw1zboyd01rmsk02o1_1280.jpg

Barátok

Luna05
Luna05

új tag

Vampire Girl
Vampire Girl

új tag

zaet33
zaet33

új tag

ANNAcica
ANNAcica

új tag

nick j and selena g
nick j and selena g

visszatérő vendég