Starity

Halálos fenyegetéseket kap az All Time Low frontembere

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 01. 16:54 #161
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Idézet (GirlA @ 2012.11.01. 15:47)
Attól,hogy neki nem tetszik nem kell szarnak lennie...mit képzel?! Az All Time Low mivel jobb?! Semmivel...azt is ugyan úgy fikázhatná mindenki akinek nem tetszik...
A másik meg,ezt a trendet durvának találom,bár igaz hogy ezt nem kellett volna kiírnia,mert most komolyan...kit érdekel hogy ez a szerencsétlen mit gondol a One Direction új kislemezéről?! Ez a gyerek is beteg,meg azok is akik trendelik ezt a szart...!

Színtén csak véleménykinyilvánítás. Nézőpont kérdése, mivel jobb az All Time Low, számomra mindenben. rolleyes.gif Igen, fikázhatná, mi mégsem fenyegetnénk halállal - mármint akit én "ismerek", nem tenné. Sok mindenkit érdekel, attól még, hogy téged nem, nem jelenti azt, hogy mást sem. rolleyes.gif Abban viszont egyetértek, hogy nem jó dolog "trendelni" azt, amit "trendlnek". De hogy Alex beteg lenne? Azért, kérlek, csak hogy védhesd a fiúbandát, - ami mellesleg nem is avatkozik az ügybe, így nekik valójában semmi közük ehhez, mert csak a rajongók fújtak fel egy üzenetet -, nem kell ilyesmiket hajtogatni. Persze, biztosan jót tesz a lelkednek, hogy mindennek elmondhatod, de elég alaptalan. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Hustler, Lucky5
2012. november 01. 16:57 #162
kitti_1996
kitti_1996
visszatérő vendég

StátuszIn dreams and in love there are no impossibilities.
Hozzászólás: 247
Csatolások: 0
Azonosító: 151926
najó...én imádom a 1D-t...smileeee.gif de ez már túlzás... mármint Alex csak a véleményét mondta el... mivel a véleménye nem nevezhető pozitívnak, ezért megértem hogy sokan a fiúk védelmére kelnek. mert úgy gondolom hogy az normális dolog, ha valaki megvédi a kedvenc énekesét, színészét... stb. de az már elég durva amit írtak.-.- hogy lehet egyáltalán ilyet mondani?
a falra tudok mászni az ilyentől.:///
amúgy meg hogy valamilyen szinten fiúk védelmére keljek...biggrin.gif nekem nagyon tetszenek az új dalok...és nem értek egyet Alex-el... (de eszembe sincs olyat írni h ölje meg magát-.- akik ezt írták/mondták elgondolkozhatnának magukon!!)
2012. november 01. 17:05 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet (mrs.styles93 @ 2012.11.01. 15:24)
áruljátok már el, hogy az 1d miért nyápic, nem mellesleg sz*r ízlésű (már elnézést kérek a kifejezésért)? mert neked nem tetszik? már nem azért, de az utálkozók akik itt szidják az 1d-t, kb az elvetemült directioner-ek szintjére süllyednek le... smileeee.gif tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van olyan ember még, aki nem szereti az 1d-, mégse hordja el őket mindennek. smileeee.gif csak magatokat minősítitek. wink.gif

Nem a One Direction-t szidják, hanem az elvetemült rajongókat. Persze, tisztelet a kivételnek, nem mindegyikük teljesen őrült, de azért lássuk be, legtöbben akármit megtennének a kedvenceikért, és a halálos fenyegetések még csak a kezdet.
Az meg, hogy itt néhányan szidják ezeket a fangirl-öket (teljesen jogosan, hozzátenném), még nem egyenlő súlyú "bűn" azzal hogy öngyilkos üzeneteket küldözgetnek valakinek. Nyugodtan kifejezhetik a véleményüket, ugyanúgy mint ahogy Alex is kifejezhetné anélkül hogy ilyen üzeneteket kapna, főleg egy olyan elképesztő ostobaság miatt, hogy neki egy (!) One Direction dal nem tetszik.
2012. november 01. 17:34 #164
xxEmoVirixx
xxEmoVirixx
új tag

Státusz"Rise and rise again until lambs become lions."
Hozzászólás: 68
Csatolások: 30
Azonosító: 188055
Szerintem attól még nem kéne valakit halálosan megfenyegetni, mert valamihez negatív véleményt nyilvánított.
2012. november 01. 17:43 #165
zsurika9899
zsurika9899

StátuszKöszönöm..a képet krechlpanna2000-től Imádom..ŁŁŁ
Hozzászólás: 1066
Azonosító: 149985
mrs.styles93 látom egyezik a véleményünk wink.gif
2012. november 01. 18:15 #166
- törölt felhasználó -    
Nem értem azokat az őrült 1D fanokat ohmy.gif Ennyiért ilyet csinálni?!El kéne fogadni,hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye a 1D-ről dry.gif
2012. november 01. 18:29 #167
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
Hozzászólás: 944
Azonosító: 172008
milyen szemét már,mit képzel magáról??mer ő akkora ász,mi? semmit nem ér.csak irigy. elhiszem h "csak a véleményét mondta el" de ne mondja el,senki se kíváncsi rá.ne ócsároljon ilyen népszerű bandát,főleg h nincs vele semmi baj. sokkal jobb,mint ő,meg a béna kis all time low-ja -.- amúgy is meleg feje van. nem tud olyat írni,mint az az "akárki,aki írta" a vándí számokat.
2012. november 01. 18:35 #168
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Remika @ 2012.11.01. 18:29)
milyen szemét már,mit képzel magáról??mer ő akkora ász,mi? semmit nem ér.csak irigy. elhiszem h "csak a véleményét mondta el" de ne mondja el,senki se kíváncsi rá.ne ócsároljon ilyen  népszerű bandát,főleg h nincs vele semmi baj. sokkal jobb,mint ő,meg a béna kis all time low-ja -.- amúgy is meleg feje van. nem tud olyat írni,mint az az "akárki,aki írta" a vándí számokat.

Erre csak ennyit: omg.gif omg.gif omg.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, FüMá, Hustler, Lucky5
2012. november 01. 18:42 #169
beusska 15
beusska 15
visszatérő vendég

StátuszOne Direction.......♥
Hozzászólás: 165
Azonosító: 172574
ok,hogy ez a vélemyénye,de azért kicsit szebben is kifejezhetné magát,már nem azért!!!am tényleg túlzás volt ez a directionerek-től,mrs.styles93 egyetértek:)
2012. november 01. 19:22 #170
Phopi
Phopi
VS angel
Hozzászólás: 1281
Csatolások: 80
Azonosító: 172647
Tényleg szebben is kifejezhette volna az érzéseit, de hogy az 1D rajongók már halálát kívánják az már egy kicsit durva.
2012. november 01. 19:30 #171
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
num1Kolosszus, itt nem egy páran az 1d-t szidták, így meg úgy nyápicok, + "nem játszanak igazi zenét"... biggrin.gif

a véleményem pedig, h a directioner-ek felháborodása jogos volt, csak nem kellett volna ennyire felfújni az egészet. ki ne lenne dühös, ha a kedvenc bandáját/sztárját ócsárolnák? plusz nem kéne általánosítani, mert vannak még ép eszű directioner-ek. smileeee.gif

Remika, ez durva volt. biggrin.gif
2012. november 01. 19:32 #172
- törölt felhasználó -    
Idézet (Remika @ 2012.11.01. 18:29)
milyen szemét már,mit képzel magáról??mer ő akkora ász,mi? semmit nem ér.csak irigy. elhiszem h "csak a véleményét mondta el" de ne mondja el,senki se kíváncsi rá.ne ócsároljon ilyen  népszerű bandát,főleg h nincs vele semmi baj. sokkal jobb,mint ő,meg a béna kis all time low-ja -.- amúgy is meleg feje van. nem tud olyat írni,mint az az "akárki,aki írta" a vándí számokat.

1. Hallgasd meg a Therapy-t vagy a Lullabiest, értelmezd a szövegét és utána írogass ilyeneket!
2. Kíváncsi lennék te mit szólnál ahhoz, ha én írnék ilyeneket az általad istenített fiúkákra. rolleyes.gif Asszem akkor én is kapnék pár "szép" üzenetet. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: FüMá, Hustler
2012. november 01. 20:03 #173
- törölt felhasználó -    
Hát nem kellett volna kiirja ezt, és durva hogy ezért az One Direction rajongok, hogy felháborodtak.
2012. november 01. 20:06 #174
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Beckie @ 2012.11.01. 18:35)
Erre csak ennyit:  omg.gif  omg.gif  omg.gif

És még enyhén fejezted ki magadat. biggrin.gif Én inkább ezt reagáltam volna: lolhit.gif
4 felhasználónak tetszik: Beckie, FüMá, Hustler, Lucky5
2012. november 01. 20:50 #175
- törölt felhasználó -    
Idézet (mrs.styles93 @ 2012.11.01. 19:30)
num1Kolosszus, itt nem egy páran az 1d-t szidták,  így meg úgy nyápicok, + "nem játszanak igazi zenét"... biggrin.gif 

a véleményem pedig, h a directioner-ek felháborodása jogos volt, csak nem kellett volna ennyire felfújni az egészet. ki ne lenne dühös, ha a kedvenc bandáját/sztárját ócsárolnák? plusz nem kéne általánosítani, mert vannak még ép eszű directioner-ek. smileeee.gif

Miért, errefelé csak a Directionor-ek mondhatják meg a véleményüket, mindenki más meg maradjon kussban? Ez van, nem szeretheti mindenki a 1D-t, ugyanúgy mint ahogy nem szeretheti mindenki az All Time Low-t, és ezzel nincs is addig gond míg normálisan, obszcén szavak használata nélkül fejezik ki a véleményüket és nemtetszésüket, elvégre erre való a fórum. Én speciel egyiknek sem vagyok rajongója, nem hallgatom a zenéjüket, általában nem foglalkozom velük. Ám ez az eset mégiscsak felháborított, ezért írtam róla cikket. És természetesen én sem azt mondom hogy nem kell megvédeni a kedvenceinket, hiszen én is olyan tudok lenni mint egy anyatigris ha valaki lehordja az én bébijeimet, de a "kill yourself" jellegű levelek már átlépnek minden határt.
2012. november 01. 20:56 #176
OneDirection1DLove
OneDirection1DLove
visszatérő vendég

StátuszOne Direction <3 Louis <3 Zayn <3 Niall<3 Harry<3 Liam<3
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 115
Azonosító: 188796
Amugy szerintem a magyar rajongók nem olyan elvetemültek h ilyet irnak .Ugyhogy biztos külfödiek irták.Mert mi azért nem vagyunk ilyenek smileeee.gif
2012. november 01. 21:00 #177
ani2pont
ani2pont
új tag

Státusz"The problem is I don’t think I can stop thinking about you."
Hozzászólás: 66
Azonosító: 158258
nenenene!!!!!
nekem meg kell All Time Low album.Egyik kedvenc banda.
De akik kepesek olyasmit irni,hogy olje meg magat amiert neki mas stilusa van es kifejtette a velemenyet.Az nem normalis.
2012. november 01. 21:09 #178
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
mrs.styles93: ha az én kedvenc bandám számára mondják, hogy rossz, elfogadom, mert nem vagyok olyan idióta, hogy ilyenért a halálba kívánjak valakit ._. ízlések és pofonok, nem? és mért ne írhatná ki twitterre, hogy nem tetszik neki? kik a 1D rajongók, hogy megmondják neki mit csináljon?._. röhej az egész.
egyébként a 93 az IQ-dat mutatja? mert a hozzászólásaid alapján nagyon úgy tűnik .___.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. november 01. 21:10 #179
Fanni-chan
Fanni-chan
új tag

StátuszGod bless us everyone, We're a broken people living under loaded gun...♥LP♥
Hozzászólás: 15
Azonosító: 166664
nos,ROHADJONAK MEG AZOK A KIS MOCSKOK..Bakker,ilyet nem mondunk senkinek,hogy öld meg magad,főleg nem annak,akinek így halt meg a bátyja..Ez ritka undorító dolog...
2012. november 01. 21:15 #180
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem kellett volna ezt írnia! sad.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!