Starity

xxEmoVirixx profilja

xxEmoVirixx white white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. október 21.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • március 12.
  • Lakhely
  • Győr-Moson-Sopron megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Kedvenc időtöltéseim
  • zenehallgatás, fanfaction írása, éneklés, pogózás :D
  • Zenei stílusom
  • ROCK,metal, musical dalok zenei stílustól függetlenül, swing
  • Imádom
  • TANKCSAPDA,, Guns N' Roses, Green Day, Game of Thrones, Vikings, Jesus Chist Superstar, Les Misérables
  • Utálom
  • nyálas pop zene, 1D, Ke$ha, Justin Bieber, Selene Gomez, rasszistákat és azokat akik kiközösítenek valakit, csak azért mert más, mint a többiek.
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

"Rise and rise again until lambs become lions."

xxEmoVirixx
Utoljára aktív: 2017.07.20. 18:06Státusz módosítva: 2016.05.22. 21:09

Bemutatkozás

Sziasztok, itt egy vérbeli rockerhippiviking lány profilját olvashatjátok aki nem tudja, hogy pontosan milyen stílust is képvisel, de azt igyekszik jól csinálni :)

Bár, ez a név április 20.-a óta nem annyira reális, mert azóta sokkal inkább érzem magam ROCKERNEK, mint emonak, de mind1.

Azért regisztráltam erre az oldalra, mert szeretnék a lehető legtöbbet megtudni a kedvenceimről és hogy tovább bővítsem a rock katonáinak hadseregét. :)

Régen nagyon bírtam a Tokio Hotelt, de az utóbbi időben már annyira nem rajongok értük. Aztán ott van még a Green Day, akik örök példaképnek számítanak és imádom őket! <3 Ezeken kívül még bírok még más bandákat is, mint például Asking Alexandria, Falling In Reverse, Blood On The Dance Floor, Anti Fitness Club, Slipknot, Road, Aurora, P.Mobil stb.

Igazából női előadók közül nem sokat kedvelek, de van egy valaki akinek a hangja, a kisugárzása és a személyisége egyszerűen magával ragadott. Ő nem más, mint Janis Joplin. Nem biztos, hogy a mai fiataloknak ismerős a neve, mert régen élt és alkotott, de a mai napig példa értékű amit felmutatott. Dalait az akkori korosztály kívülről fujta és a hippi korszak meghatároző énekesnője volt. Én nem rég ismertem meg a munkásságát, de hatalmas tiszteletet tanusítok irányába. Meg aztán gondoljunk csak bele... mindössze 27 éves volt amikor meghalt, de több dolgott vitt véghez, mint más, mondjuk 60 év alatt. REST IN PEACE JANIS!!! <3


Aztán persze, hogy a Tankcsapdát ki ne felejtsem. Igazi minőségi rock zene amit játszanak és még nagyon sokáig a zenei pályán lesznek ha tartják ezt a magas színvonalat. Kedvenc számom tőlük A legjobb méreg, mert... igaz a szövege nem a legszebb, de minden egyes rohadt szava igaz. Na, meg aztán a legújabb számuk a MI A F*SZ VAN?, az valami fergeteges. Olyannyira fülbemászó, hogy gyakorlatilga nem telik el úgy nap, hogy eszembe ne jutna az a választékos káromkodás amit Lukács lenyom. De nem baj. A Tankcsapda az Tankcsapda, így is úgy is. :P Ja, és persze az új gitáros... Engem először szíven szúrt a dolog, amikor megtudtam, hogy Cseresznye kilép a bandából, mert nagyon szerettem őt. De mikor meghallgattam a ROCKMAFIA DEBRECEN CD-t rájöttem, hogy azért Sidi nem rossz gitáros. Sőt, talán még jobb is, mint Levente. Meg aztán emberileg szerintem sokkal jobb választás, mint Cseresznye, mert ő sokkal közvetlenebb és pozitívabb a kisugárzása. Röviden összefoglalva NAGYSZERŰ EMBER. :)

Meg nemrég találtam rá a Sleeping With Sirens és a Pierce The Veil nevű zenekarokra és hát.... egyszerűen überjók!!! Kellin hihetelenül tehetséges és a hangja... jobb nem is lehetne. :3 Na meg aztán a külseje, az valami hihetelen. Hogy lehet valakinek ekkora szép kék szeme??!! :3 Na és persze ott van Vic... ő is egy imádni való figura. <3 Szóval életem egyik legjobb döntése volt, hogy megismertem ezt a két bandát. <3 Rövid idő alatt hatalmas rajongó lettem. <3 :3 *-*

Azt hiszem ennyi elég is a zene ízlésemből. Most egy kicsit mesélek magamról. De csak egy kicsit! :P Imádok zenét hallgatni, átvariálni a falamon lévő posztereket, gitározni és a barátaimmal lógni. Társasági emberke vagyok és imádok ismerkedni, barátkozni. Ha szeretnél akkor nyugodtan küldj üzit én válaszolni fogok. :) Szeretem az olyan embereket akik nem ítélkeznek első látásra, hanem előbb megismerik az embert. Utálom azokat akik kibeszélnek a hátma mögött, kicsúfolnak stílusom miatt, pedig én megbíztam bennük. Hát úgy dióhéjban ennyi. Ha szimpatikus lettem nyugodtan jelölj!

A földi tinik 98%-a holtan rogyna össze ha Justin Bieber azt mondaná: Nem menő levegőt venni. Ha te a maradék 2%ba tartozol másold ki ezt az adatlapodba!

Magyarország tinilakosságának 98%a haját tépné ha justin bieber öngyilkos akarna lenni.Ha te abba a 2%-ba tartozol aki popcornt enne és vigyorogva nézné akkor rakd ki ezt a profilodra:)))


Íme, pár kép a kedvenceimről <3

Falling In Reverse

Tokio Hotel

Black Veil Brides

Green Day

Asking Alexandria

Blood On The Dance Floor


Tankcsapda


Fall Out Boy

Guns N' Roses


Road

Slipknot

Majdnem el is felejtettem egy igazán fontos zenekart és egy énekest a felsorolásból. Az ő munkásságuk szerintem igazán tiszteletre méltó és sok mai hazai rockzenész példaképei voltak még régen. Akikről beszélek, pedig nem más, mint a Hobo Blues Band és Deák Bill Gyula. Apukám mutatta nekem a zenéjüket és már egész kicsi korom óta hallgatom őket, de csak most jöttem rá, hogy mennyire értekes az amit ők elértek zenei téren, főleg akkor és abban a világban. Egyszerűen nem lehet szavakba önteni azt, hogy milyen mély tisztelettel vagyok irántuk. Vannak olyan emberek akik azt mondják, hogy Hobo Blues Band már nincs is Bill Kapitány nélkül, de szerintem a HBB és Deák Bill Gyula mindig is egyek voltak és azok lesznek. Az egy dolog, hogy külön dolgoznak, de változatlanul töretlen a barátság köztük és amíg ez így marad és ráadásul még zenélnek is együtt nekem semmi kifogásom nincs! <3

" 6. Tiszteld a régi mestereket!" /HOBO: Csavargók tízparancsolata/

~ Kedvec színésznőim

Penélope Cruz: Őt nem rég "fedeztem fel" , de ettől függetlenül remek színésznőnek tartom. Minden szerepben amit eljátszik egy új oldalát ismerheti meg a közönség. Például lehet csípős nyelvű kalóz, örömlány Rómában vagy egy orvos aki a Szaharába utazik, hogy felismerjen egy járványt. Nagyon tehetséges és minden elismerés az övé. :)

Annie Golden: Anniet a Hairből ismerem, de abban a filmben teljesen elvarázsolt. Hihetetlen tehetséggel játsza a butácska, terhes hippi lányt. Szerintem adhattak volna neki sokkal több szöveges szerepet is, de ettől még a Hair szent és sérthetlen. :) Szóval szerintem Annie remek színésznő és tele van pozitív energiával. :)


~ Kedvenc színészeim

Johnny Depp: Ő már régóta bitrolja a "kedvenc színészem" kategóriát, de ez így is van rendjén. Hihetetlenül tehetséges és szinte az összes filmjét megnéztem már leglább tízszer. Szerintem már rég kijárt volna neki egy Oscar-díj. Hatalmas tehetség és remélem, hogy még sok filmet fog készíteni.

Treat Williams: Igen, őt is a Hairből ismerem. :) Ott lett hivatalosan is az egyik kedvenc férfi színészem. Nagyon tetszett, ahogy eljátszotta Bergert és ezért NEKI IS KIJÁRT VOLNA EGY OSCAR! Komolyan, ha én lennék a bizottság már minimum hármat kapott volna. (de sajnos nem én vagyok) Minden esetre hatalmas tehetség és leborulok nagysága előtt! :)

Sean Bean 

Boromirként ismertem meg és határozottan fájlaltam amikor már az első film végén meghalt. Aztán sajnos rá kellett döbbennem, hogy szegény Seant szinte minden filmjébe megölik. De nagyon jó, tehetséges és nem mellékesen egy igen jóképű színésznek tartom. Kedvenc filmjeim amiben Sean szerepel pedig nem más, mint Trója, A gyűrű szövetsége és a Trónok Harca sorozat. 

Russell Crowe

Megpróbálok rövid lenni, mer már így is túl hosszú a profilom. :P Hihetetlenül tehetséges színész és marha jó énekes. Bármilyen filmet látok amiben ő szerepel nem lehet elmozdítani a TV elől, mert annyira magával ragad a személyisége. ( na meg persze állati jóképű pasi :3) Kedvenc filmjeim tőle: Gladiátor, A nyomorultak, Bor, mámor, Provence, Téli mese.


~ Kedvenc filmem/sorozatom: 

Sorozatok közül nem sokat nézek, de mostanában állandóan a Szulejmánt nézem a testvéremmel. Végre van miért felkelni szerdánként. Nagyon szeretem ezt a sorozatot és a szereplők közül Meryem Uzerli azaz Hürrem Szultána a kedvencem. ^^ 

Trónok Harca

Ezt a sorozatot is baráti javaslatra kedztem el nézni és milyen jól tettem! :D Ez a sorozat egy könyvön alapul, amit George R. R. Martin írt. Egyenlőre még küzdök az első résszel, de nagyon tetszik! A sorozat pedig szinte teljesen valósághűen mutatja be a történteket, tehán nem égetően fontos a könyv elolvasása ahhoz, hogy az ember megértse, hogy mi történik. Egy fantasy világban játszódik, ami már az elején szimpatikus volt nekem, mivel nagyon szeretem az ilyen történeteket. Mondjuk, vannnak benne durva dolgok (vérfertőzés, erőszak, tömeges halálozás, káromkodás), de ettől függetlenül izgalmas és érdekes, mindenkinek csak ajánlani tudom. :) Kedvenc szereplőim: Ned Stark (Sean Bean <3 ) , Havas Jon ( Kit Harington ) , Arya Stark ( Maisie Williams ), Daenerys Targaryen ( Emilia Clarke ).

Filmeket sem szoktam igazán nézni, de most nyáron megtaláltam azt amit akár egymás után akár 10x is képes vagyok megnézni, ez pedig nem más, mint a HAIR. Igaz, nem ma készült és nem igazán igazodik a stílusomhoz, de egyszerűen imádom! A zenéje hihetetlen, szinte az összes dalt kívülről tudom. *-* De a mondanivalója... az a legfontosabb. Vagyis: NE HÁBORÚZZ! SZERETKEZZ! A szereplőket imádom, kedvencem Berger, Woof,Hud és Jeannie. <3 


Aztán persze ki ne hagyjam az örök klasszikust, a soha meg nem unhatatlan Karib-tenger Kalózait! Kiskoromban is sokat néztem és ez most sincs másképp. Johnny Depp volt a lehető legjobb választás Jack Sparrow Kapitány szerepére. Hihetetlen humorral játszik és minden mozdulatából sugárzik a tehetség. :3 Szóval imádom és szintem minden nap képes lennék megnézni az összes részét. <3

Gyűrűk Ura

A testvéremmel együtt láttam és mind a kettőnknek hatalmas élmény volt. El is döntöttük, hogyha mi is szerepeltünk volna a filmben ő tünde én pedig hobbit lettem volna. =) Hihetetlen a látványvilága, a történet remek és a néző úgy is megérti, hogy mi történik ha nem olvasta a könyvet. Az összes karakter igényesen kidolgozott és a szereposztás is remek. Kedvenc szereplőim Frodó, Samu, Pippin, Trufa, Legolas. :) És többek között erősen kitartok a kijelentésem mellett, hogy a hobbitok a világ legaranyosabb teremtményei. <3 Nagyon szeretem őket és egyszerűen imádtam nézni, ahoyg szerepeltek. Az utolsó részben, pedig amikor Frodó elment én is velük sírtam. Remek film és bár elég hosszú mindegyik rész szerintem abszolút megéri végignézni őket. :)

300, 300: A birodalom hajnala

Sokan mondták, hogy nézzem meg ezt a filmet, mégpedig azért, mert nagyon brutális, hangos és látványos. Meg is néztem és így van. Brutális, hangos és látványos, de nekem nem csak ezért tetszik. Miután megnéztem nagyon sokat gondolkodtam rajta. Mert szinte teljesen élethűen mutatott be egy megtörtént csatát és ha jobban elmélyül benne az ember kap az arcába egy olyan katonai drámát, hogy egyszerre köpni-nyelni nem tud. Legalább is nálam így volt. Még ami nagyon tetszett benne, hogy nem voltak felesleges lassítások, mert az nagyon zavaró tud lenni. Minden elem, minden zene és minden szereplő jó helyen van és ez az ami igazán nagyszerűvé teszi ezt a filmet. 

 

~ Kedvenc könyvem

Bevallom, mostanában nem igazán szoktam olvasni, pedig régebben sokkal többet olvastam, de van egy könyv ami teljesen rabul ejtett és nem bírom letenni. Ez pedig nem más, mint Jack Kerouac Úton című könyve. Felnőttek közül többen mondták, hogy nehéz olvasmány és nem való nekem de ha egyszer magával ragadja az embert a könyv hangulata akkor nehezen válik meg tőle. Amikor olvasom elképzelem, hogy száguldok egy Cadillacel a 66-os úton és szabad vagyok. Ha valaki szereti az ilyen típusú könyveket annak csak ajánlani tudom. <3

A kedvencek közé tartozik az a bizonyos Gyűrűk Ura is, amit amellett, hogy ezerszer megnéztem, el is olvastam! :) Mielőtt nekikezdtem volna, megkérdeztem a barátaimtól, hogy érdemes e, de a többségük azt válaszolta, hogy ők nem jutottak tovább Zsákos Bilbó születésnapjánál. Ez egy kicsit letörte a lelkesedésemet, de mindezek ellenére még is nekiestem Tolkien bácsi véget nem érő történetének és... egyáltalán nem bántam meg. Igaz, helyenként elég monoton és talán már unalmas is volt, de még is olyan meghatározó könyvélmény, ami maradandó nyomot hagyott bennem és jó értelemben. Mikor végeztem vele egyik ámulatból a másikba estem, mert egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy egy embernek, hogy lehet ennyi fantáziája és kitartása, hogy egy ilyen terjedelmű művet megírjon. Szóval minden tiszteletem J.R.R. Tolkien-é és ezé a fantasztikus alkotásé. Na meg persze Peter Jacksoné aki megalkotta a filmet. :)

                               

                                              

                                    **HUNGARIKUM**


De nem tudom, hogy feltűnt e valami, ha volt olyan bátor ember aki végigolvasta a profilom.... talán az, hogy hazai előadókról FÁJÓAN keveset szóltam. Oké, na akkor vágjunk bele!

Volt szerencsém olyan családba születni ahol elég nagy kultusza van a rock illletve blues zenének, mivel fiatalon édesapám és nagybátyám is ilyen körökben mozgott. Hálás vagyok nekik, hogy efelé a zenei irányzat felé terelgettek.

Nagy kedvenceim olyan emberek, akik meghatározták a magyar rock zenét és ezzel nem csak nekem adtak több letölteni való zenét, hanem rengeteg fiatal az ő hatásukra kezdett és kezd el ezzel a zenével foglalkozni. Ilyen emberek például: Vikidál Gyula, Deák Bill Gyula, Földes László "Hobo", Varga Miklós, Nagy Feró, Tunyogi Péter és még nagyon sokan mások.

Kedvenc magyar zenekaraim: Tankcsapda, Hobo Blues Band, Zanzibár

Kedvenc énekeseim: Azt hiszem, már leírtam őket egyszer-kétszer :)

KEDVENC MAGYAR ROCKOPERÁM: ISTVÁN A KIRÁLY!!!!!!

- legjobb István: Varga Miklós és Feke Pál

- legjobb Koppány: Vikidál Gyula, Szomor György és Feke Pál

Azt hiszem nem kell magyarázni, hogy miért szeretem ennyire ezt a darabot. Nem csak egy sima rockopera, hanem magyar történelem meghatározó része, mivel elég nagy hatással volt azokra a bizonyos 89-es eseményekre, de nem politizálunk! ;)

Egyszerűen fájóan tökéletes és lassan, de biztosan kergetem őrületbe a családomat azzal, hogy Vikidál Művészurat imitálok a zuhany alatt, amit persze az egész lakásban tisztán lehet hallani, még úgy is, ha valakinek fülhallgató van a fülében. :)






The Lord of The Rings <3 

Pirates of the Caribbean <3


300