Linuxos animációkészítés
2012. november 01. 09:16
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Szerintem nagyon sokan küzdünk azzal,hogy nem ugyanolyan a gépünk típusa,ezért másképp működik.Én nekem az a problémám,hogy mivel Linuxos a gépem és ezért a Windows-os programok nem működnek rajta(photoscape,photoshop..stb).Egyedül az Avidemux-al voltam megelégedve,és abból ki is tudtam vágni a részt ami kell,de megromlott a minősége és olyan zene letöltőt használok ami mp4 formátumban tölti le.Már nagyon sok ideje kínlódok ezzel.Kérlek segítsen valaki!
2012. november 01. 09:36
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Linux esetében, ha valaki olyan programot akar használni, ami jellemzően csak Windows-on érhető el, az előtte telepítse fel a Wine nevű programot. Ez egy olyan kompatibilitási program (compatibility layer) ami képessé teszi a Linux-ot, Windows alapú programok futtatására.
Wine
Ha ez meg van, akkor Linuxra is telepíthető többek között a PhotoScape, a Photoshop, illetve a Gimp is, bár utóbbi a Wine nélkül is támogatja a Linux rendszereket.
PhotoScape-hez egy kis segítség.
Segítség Photoshop-hoz.
Gimp. Csak rá kell kattintani a Show other downloads feliratra, és elérhető lesz a Linux-os verziók egész sora.
Wine
Ha ez meg van, akkor Linuxra is telepíthető többek között a PhotoScape, a Photoshop, illetve a Gimp is, bár utóbbi a Wine nélkül is támogatja a Linux rendszereket.
Segítség Photoshop-hoz.
Gimp. Csak rá kell kattintani a Show other downloads feliratra, és elérhető lesz a Linux-os verziók egész sora.
2012. november 01. 11:16
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Idézet (joe_r @ 2012.11.01. 09:36)
Linux esetében, ha valaki olyan programot akar használni, ami jellemzően csak Windows-on érhető el, az előtte telepítse fel a Wine nevű programot. Ez egy olyan kompatibilitási program (compatibility layer) ami képessé teszi a Linux-ot, Windows alapú programok futtatására.
Wine
Segítség Photoshop-hoz.
Wine
Segítség Photoshop-hoz.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Ariana Grande szomorú hírt jelentett be a koncertjeiről
Nem örülnek a rajongók.
Kiderült, mikor érkezik az Én és a Walter fiúk harmadik évada
Kiderült, mikor érkezik az Én és a Walter fiúk harmadik évada
Új fotók is érkeztek.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.

0 felhasználónak tetszik: