Taylor Swift új albuma nemrég került a boltok polcaira, máris plágiummal vádolják. Az énekesnő állítólag egy 2003-as dal szövegének részletét lopta el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Plágiumvád Taylor Swift ellen
2012. november 02. 21:10
2012. november 02. 21:15
Cynthia997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188589 offline |
Lehet hogy majdnem ugyanaz,de azért ez a pereskedés túlzás.Hiszen más számok is egyezhetnek ennyi erővel.
2012. november 02. 21:15
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Annyi dal van mar a vilagon, ujat nehezen lehet mar kitalalni es szerintem ez az egy sor senkit nem vag foldhoz...
2012. november 02. 21:20
Ez hülyeség Most komolyan egy sorért ekkora hepajt b*szni? Annyi dal van a világon.Biztos vagyok benne,hogy még találnánk hasonló sorokat más előadók között is...
2012. november 02. 21:20
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ja biztos. Most komolyan,ha a dallam miatt panaszodna még meg is érteném,de a szöveg... Hogy írjon olyat ami nem hasonlít egy másik szerzeményének a lyrics-ére?
2012. november 02. 21:21
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
úgy gondolom, ha van egy dal, és abban énekli valaki, hogy elrepült a madárka, és egy másikban is ezt éneklik, nem feltétlenül plágium.
viszont itt az a helyzet, hogy ismerte ezt a férfit, és valószínűleg konkrétan ezt a dalt is. de ettől az egy sortól nem lesz lopott a dal, egy sor miatt nem kellene drámázni, lehet ugyanez a sor még 93856 másik számban is benne van...
viszont itt az a helyzet, hogy ismerte ezt a férfit, és valószínűleg konkrétan ezt a dalt is. de ettől az egy sortól nem lesz lopott a dal, egy sor miatt nem kellene drámázni, lehet ugyanez a sor még 93856 másik számban is benne van...
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. november 02. 21:26
Ez komoly???????? Egy sor miatt így kiakadni?????
2012. november 02. 21:33
Jó isten, ez beteg, taylor maga írja a zenéit és egy sor miatt nem lehetne ezt feltételezni-e. Egyébként már eléggé idegesítő hogy egy csomó sztárt ezzel vádolnak és közbe sehol semmi ..
2012. november 02. 21:34
Ez.Most.Komoly.? EGY sor, egyetlen egy sor és az már lopás?? Jézusom! Igen tényleg szinte úgyanaz de könyörgöm egy sor a dalból. És ha ismerte a dalt. Taylor nem olyan aki dalt lopna.
2012. november 02. 21:35
Azért ,mert Taylornál jobban befutott ez a zene azért nem kéne neki féltékenykednie.
Nem tudom mivan az emberekkel ezt eljátszották már Selena Gomezzel-a year without rain , és az 1D-vel is.-.-
Nem tudom mivan az emberekkel ezt eljátszották már Selena Gomezzel-a year without rain , és az 1D-vel is.-.-
2012. november 02. 21:42
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem ennek semmi alapja nincs,h emiatt problémázzanak.Ha vesszük azokat a bulis dalokat,amikben mindegyikben tényleg ugyanaz a szöveg(don't stop the music,let's party today,party everyday és társai),akkor ennyi erővel azok is koppintottak egymásról.
Szerintem.De ez persze csak egyéni vélemény.
Szerintem.De ez persze csak egyéni vélemény.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.