Debütált a nagy sikerű brit fiúbanda ötödik kisfilmje, ami a hamarosan megjelenő Take Me Home nevezetű albumukon helyet kapó Little Things című szerelmes balladához készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: One Direction - Little Things
2012. november 02. 22:30
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline |
Egyszerűen imádom ezt a számot! És a klipp...
2012. november 02. 22:32
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
imádom ♥ megunhatatlan, remélem h sok ilyen daluk lesz még.
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline |
Nagyon jó mind a szám, mind a klip <3
Imádom. Eszméletlenül jó lett. Ismét sikert arattak
2012. november 02. 22:35
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Nem ilyenre számítottam, picit meg is lepődtem, mikor először megnéztem, de szerintem nem lett olyan rossz. Ehhez a számhoz nem is kell több, úgyis a dal mondanivalója a lényeg, éppen elég hozzá ez az egyszerű kis klip is. A számot meg még mindig imádom.
2012. november 02. 22:37
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
még mindig úgy gondolom, hogy ez a dal annyira nem őszinte tőlük. mármint, milyen világban élnek ők? ahol tökéletes a ruhájuk, a hajuk, a bőrük, a megjelenésük, többnyire jól néznek ki (bár kinek mi) és annyira nem tudok nekik hinni, mikor olyat énekelnek, hogy mindenkiszép blabla.
persze értem én a marketing részét is, ez adható el a tiniknek, akik nem biztosak magukban és megerősítést várnak másoktól, hogy nincs velük baj, és ugye végre itt egy tinifiúbanda, akik pont erre a vonalra feküdtek rá.
ez mind szép és jó, de nekem ez hiteltelen olyan emberek szájából, akik - mint feljebb említettem - olyan világban élnek, amilyenben. pedig alapvetően a dal nem annyira rossz.
persze értem én a marketing részét is, ez adható el a tiniknek, akik nem biztosak magukban és megerősítést várnak másoktól, hogy nincs velük baj, és ugye végre itt egy tinifiúbanda, akik pont erre a vonalra feküdtek rá.
ez mind szép és jó, de nekem ez hiteltelen olyan emberek szájából, akik - mint feljebb említettem - olyan világban élnek, amilyenben. pedig alapvetően a dal nem annyira rossz.
2012. november 02. 22:41
ciel akárki csinálhatna ilyen dalt nem csak ők de persze őket kell basztatni ezér is. Am a dal és a klipp is naon tetszik
2012. november 02. 22:43
Amikor eloszor hallottam fáradtan jottem haza,egésznap rohangáltam és fagyoskodtam.Mikor leultem a gép elé ez a dal fogadott.Mintha regenerálódtam volna. Elfelejtettem minden gondom és bajom. Nagyon tetszik,szeretem és nagyon kozel áll hozzám.
2012. november 02. 22:44
LyricsGirlDankakivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 187612 offline |
Kiváló lett!(:
2012. november 02. 22:44
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
cielén is egyet értek. De én imádom ezt a számot szerintem nagyon szép és tényleg nekem tetszik szeretem ezeket a fiúkat jó hangjuk van és nem csak jól néznek ki. Valahogy sírhatnékom lesz tőle de jó értelemben én szeretem ezt a számot de teljesen egyet értek cielLE és Ketherinaval <3
2012. november 02. 22:53
Először nem nagyon jött be, tekintve, hogy más mint a LWWY. De utána egyre jobban megtetszett, de még mindig nem voltam olyan szinten, hogy sírjak tőle. Utána, mikor lefordítottam magamnak magyarra, na ott már eltört a mécses. Az egyik része tökéletesen engem ír le. Azóta rongyosra hallgattam. A klip egyszerű és itt tényleg a dal a lényeg. Nagyon szeretem, most is ez szól nálam ♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.