Klippremier: One Direction - Little Things
2012. november 02. 22:55
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Tetszik a szám, olyan kis aranyos, bár nekem már egy kicsit sok. A többiek véleményével azért nem értek egyet [bár van benne egy kis igazság], akik azt mondják hogy ez így nem őszinte stb.., mert akkor mégis miről kéne énekelniük? Arról hogy "olyan ronda vagy, hogy védőkesztyűben, vasrúddal a kezemben sem piszkálnálak meg"? Akkor meg az lenne a baj hogy túl őszinte...
2012. november 02. 22:56
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Elmondani nem lehet h mennyire jó lett! Először ugye a dal jött ki,azonnal megtanultam és már fújtam is kívülről. Aztán,jött ez a klip ma! Hát,ha nem láttam vagy 30x a videót akkor egyszer sem. Nem tehetek róla,imádom ezt az 5 hülyét! Persze ízlések és pofonok!van akinek tetszik,és van akinek nem! #onedirectionforever
2012. november 02. 22:58
Unalmas az egész!!!! Egyik se tetszik!! Én azt hittem, hogy valami pörgős szám lesz...
Unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas!!!
Unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas!!!
2012. november 02. 23:02
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Zayn-nek azok az őszinte hatalmas bambi arany szemei *-*
Jah, ő, izéé.. a klip természetesen tetszik
Jah, ő, izéé.. a klip természetesen tetszik
2012. november 02. 23:02
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Hát úgy őszintén...nem voltam soha rajongójuk,és soha nem is leszek.De ez a dal ettől függetlenül sem tetszik.
A fekete-fehér klipeket alapból nagyon szeretem,a kisfilmmel nem is lenne különösebb bajom.Bár mivel nem szeretem őket,nem érzek késztetést,h újra elindítsam.
A dal nem az én világom,mégha a szöveg nemis annyira gázos,de a hangjukat akkorsem szeretem.
Nekem eddig még nem tudtak olyat mutatni,ami miatt megkedveltem volna őket,a körülöttük lévő felhajtás sajnos továbbra is rejtély marad számomra
A fekete-fehér klipeket alapból nagyon szeretem,a kisfilmmel nem is lenne különösebb bajom.Bár mivel nem szeretem őket,nem érzek késztetést,h újra elindítsam.
A dal nem az én világom,mégha a szöveg nemis annyira gázos,de a hangjukat akkorsem szeretem.
Nekem eddig még nem tudtak olyat mutatni,ami miatt megkedveltem volna őket,a körülöttük lévő felhajtás sajnos továbbra is rejtély marad számomra
2012. november 02. 23:04
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.11.02. 22:35)
Nem ilyenre számítottam, picit meg is lepődtem, mikor először megnéztem, de szerintem nem lett olyan rossz. Ehhez a számhoz nem is kell több, úgyis a dal mondanivalója a lényeg, éppen elég hozzá ez az egyszerű kis klip is. A számot meg még mindig imádom.
Egyetértek..bár engem a szám annyira nem fogott meg..
2012. november 02. 23:06
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Egyáltalán nem vagyok nagy fan, de ez tetszett. És a klipp is aranyos.
2012. november 02. 23:09
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline |
tök jó, hogy nincs túlcsicsázva. nekem a dal először nem annyira tetszett, mivel nem vagyok a szerelmes számok híve. de egyre többször hallgattam, és megszerettem:) és a klip is nagyon jó nagyon megszerettem ezt a számot:)
2012. november 02. 23:10
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Szerintem csodálatos dal lett. Amikor még csak a szöveges videó jött ki, megfogott. Akkor mondjuk nem a dal, hanem csak a szöveg. Aztán a második meghallgatásnál összekapcsolódott a kettő és.. lenyűgöző. A klip egyszerűsége is magával ragadott, ehhez a számhoz egy ilyen illik. Szóval meghajolok a srácok előtt, köszönöm ezt a dalt!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. november 02. 23:30
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline |
szuper ♥♥♥ azok a pillantások a klippben bámulatosak csodálatos fiúk egy egyszerü klip é más semmi nem kell hogy egy directioner boldog legyen
2012. november 02. 23:53
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline |
Istenem amikor az elején zayn a kamerába néz az AHHW... Szuper. A egész dal meg a srácok:) imádom:) nagyon szupi:)
2012. november 02. 23:55
Nagyon tetszik *-* Már megszámlálhatatlanul sokszor meghallgattam a számot! És a klip? Hát az valami hihetetlenül jó lett Nagyon tetszik Directioner forever
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.