Támadások kereszttüzében kénytelen volt eltávolítani az együttes a videoklipet, és hivatalos oldalukon kértek bocsánatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
A No Doubt törölte legújabb videoklipjét
2012. november 04. 12:03
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Több millió társadalmilag botrányosabb videó van ennél, nem kellett volna letörölniük. (Szerintem.)
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. november 04. 12:04
Rendesek mondjuk néhány klipet jobban betiltanák...
2012. november 04. 12:05
tök nevetséges h pont nekik kell egy video klippet törölniük...
2012. november 04. 12:14
Én sem értem mi rosszat tettek... >.< ez csak egy klipp
2012. november 04. 12:15
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Szerintem nem kellett volna letörölniük. Rendesek meg minden, de felesleges. Szerintem inkább sértőbb Rebecca Black videója, ami pl nem is rasszizmus, de azt tényleg betilthatnák
2012. november 04. 12:15
Tessék? Nem egészen értem a dolgot. A videóban semmiféle botrányost nem vettem észre... Ennél sokkalta szánalmasabb, alpáribb kisfilmeket gyártanak, és még csak elnézést sem kérnek azoktól, akiket ténylegesen vérig sértettek. Jó, rendben, tiszteletben tartják az őslakosokat, de...de miért pont a No Doubt? Nincs igazság a Földön, annyi szent..
MadHatter
2012. november 04. 12:17
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Igen, mit is mondjak... hát észrevettem. Tényleg rendesek, hogy tiszteletben tartják az őslakosokat. Igazából akkor a youtube videóinak a nagy részét le lehetne törölni, mivel vannak ott még ilyenebbek is. Mindenesetre, nekem tetszett a klipp.
Porcicca
2012. november 04. 12:24
tomszi1006új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 168830 offline |
Na gratulálok!!!
De ha egy ilyen klipet pl. Rihanna forgatott volna, akkor mindenki odáig lenne tőle, hogy milyen jó, hogy bemutatja a kultúrákat! És erre egy legendás együttest aláznak a porig.
Még egyszer gratulálok minden olyan embernek, akinek ez a videó sértő volt! Hol élünk??? Milyen világ ez???
De ha egy ilyen klipet pl. Rihanna forgatott volna, akkor mindenki odáig lenne tőle, hogy milyen jó, hogy bemutatja a kultúrákat! És erre egy legendás együttest aláznak a porig.
Még egyszer gratulálok minden olyan embernek, akinek ez a videó sértő volt! Hol élünk??? Milyen világ ez???
2012. november 04. 12:32
A videó leforgatása előtt is megkérdezhették volna h nem sértenek-e meg egy kultúrát. De ha alaposabban megnéznének még pár klippet akkor nem ez lenne az egyetlen amit törölni kéne.
2012. november 04. 12:41
Én komolyan el tudom képzelni, hogy valahol a nagy Amerikában ott ül a földalatti bunkerében egy csoport, amelynek az a dolga, hogy minden lehetségesbe belekössön, és felesleges hülyeségeket lásson bele a videoklipekbe.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.