Legyenek Dum Ass-en
A Jepsies-re be fog indulni a gipsyzés, az fix
Carly Rae Jepsen el akarja nevezni a rajongóit
2012. november 05. 21:30
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
szerintem mindegyik rossz
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. november 05. 21:32
polishgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188743 offline |
nekem egyik se tetszik igazán
meg amúgy se látom sok értelmét az egésznek
meg amúgy se látom sok értelmét az egésznek
Pöttömke
2012. november 05. 21:42
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
ez elég hülyeség :S:'D
2012. november 05. 21:51
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Pff... ez minek...??
2012. november 05. 21:53
Hát, nem is tudom. A Carly's Kisses cuki, viszont úgy hangzik, mint valami ócska bonbonmárka.
2012. november 05. 21:54
MadHatter, milyen humoros!
De ha már muszáj megbélyegezni őket, az első a legjobb, a harmadik meg nem is tudom, hogy jutott eszébe. És amúgy szerintem ennek nem ilyen szervezettnek kellene lennie, hanem spontánnak. Ne is ő találja ki, hanem a rajongók.
De ha már muszáj megbélyegezni őket, az első a legjobb, a harmadik meg nem is tudom, hogy jutott eszébe. És amúgy szerintem ennek nem ilyen szervezettnek kellene lennie, hanem spontánnak. Ne is ő találja ki, hanem a rajongók.
MadHatter
2012. november 05. 21:56
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem a Jepsies-ről a Gipsy szó jut eszembe Az utolsó túl hosszú, szóval nekem a második a bejövős: RaeJs
2012. november 05. 22:03
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
ő ilyen egyslágeres sz@r énekes. nem ő volt híres hanem a száma. mostmeg azt hiszi a call me maybejével hogy nagy sztár lesz, pedig ha Justinék nem csináltak volna azt a videót most se tartana sehol.
amúgy meg nem hiszem, hogy annyi rajongója (megszállott rajongója) van, hogy már rögtön el kell őket nevezni. Justin Bieber belieber-jei még oké, mert sok rajongója van. a többieknek is. na de ki az a Carly Rae Jepsen?
amúgy meg nem hiszem, hogy annyi rajongója (megszállott rajongója) van, hogy már rögtön el kell őket nevezni. Justin Bieber belieber-jei még oké, mert sok rajongója van. a többieknek is. na de ki az a Carly Rae Jepsen?
Beba13
2012. november 05. 22:23
Hát.. nem látom olyan sok értelmét de az 1. és a 2. nem olyan rossz.
2012. november 05. 22:40
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Ez olyan erőltetett... Ok, a legtöbb rajongói tábornak van neve (little monsters, directioners, animals, Rihanna navy, beliebers, stb.) de ezek mind-mind spontán jöttek. Az, hogy itt erőlteti ezt a dolgot, hogy mindenáron legyen neve a rajongóinak (ha vannak egyáltalán) az elég szánalmas... -.-"
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Beba13
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.