Carly Rae Jepsen el akarja nevezni a rajongóit
2012. november 06. 15:38
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Én a Jepsiest választanám mert az nem hangzik country-san. xDD Amúgy _ToTo_ a gaga rajongóknak little monster a nevük. ;D Lady gaga meg a szörny anya de az angol változatát nem tudom. x'D Eléggé illik rá ez a kifejezés
2012. november 06. 15:39
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
És csak úgy kíváncsiságból de miért írja minden második kommentelő azt, hogy gagás majmolás? o.O"
2012. november 06. 15:59
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
szeritnem a jepsies a legjobb, bár a többiről enm is tudom, hogyan kell kiejteni... xD egyébként én azt hittem hogy egy valahogy csak úgy "ráragad" a rajongókra, és nem az énekes/banda ad nevet a fanjainak... o.O
2012. november 06. 16:00
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline |
de most minek egy száma ismert a hívj fel b**meg... máris sztárnak hiszi magát
2012. november 06. 16:04
Ez mióta énekesnő???semmi tehetsége nincs ennek a ribinek,csak nyávogni tud!Egyébként leszarom h melyik nevet válassza mind a 3 nagyon szar!ez a nőszemély egy HULLÓCSILLAG!XĐ
2012. november 06. 16:08
completely : Nem egy száma van, Call Me Maybe, This Kiss,Good Time,Beautiful,i know you have a girlfriend,Curiosity,Hurt So Good,Your Heart Is A Muscle,Tell Me,Tug Of War és még vagy 3lemeznyi dal
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 06. 16:09
Szerintem nem egy hullócsillag, igenis tehettséges... azoknak akiknek nem ez az ízlése nem kéne szidni őt....
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 06. 16:18
Eddig nem volt vele sok bajom,de ez szánalmas...A rajongók általában saját magukat nevezik el,nem a kedvencük szabja meg hogy mi legyen a nevük,vagy legyen e egyáltalán. De ha ő ettől érzi sztárnak magát akkor gratulálok.
2012. november 06. 16:30
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline |
Szerintem nem egoista!Aranyos hogy el nevezi a fanokat nekem a három közül a Jepsies tetszik:$$♥
2012. november 06. 16:35
Minek kell erőltetni?! Az ilyen dolgok spontán jönnek, nem pedig úgy hogy kiírja twitterre, hogy na most akkor válasszatok, és utána így foglak hívni titeket..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.