Amióta Rebecca Black feltűnt a színen és internetszenzáció lett belőle, sokan vágynak a sikereire. Nicole Westbrook a Friday dalszerzőjével fogott össze, és egy, a Hálaadásról szóló dallal próbál a csúcsra jutni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Westbrook az új Rebecca Black?
2012. november 09. 20:43
Idézet (Corby @ 2012.11.09. 20:41)
Hány új "tehetséges" Rebeka blek lesz még?
Kábé hetente jön valami hülye, aki azt hiszi, hogy majd viszi valamire.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 09. 20:43
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez már hanyadik "új rebekablek"?
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 09. 20:45
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Máglyára az összessel, aki ezeket kitalálja és támogatja. Bár velünk van a baj. Komolyan, jobban megéri olyan dalokat gyártani, amiket az emberek csak azért hallgatnak / néznek, hogy lássák milyen rossz, mintha valami minőséget próbálnának a tömegbe szuszakolni.
2012. november 09. 20:47
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.09. 20:43)
Ez már hanyadik "új rebekablek"?
Ahelyett, hogy örülnél, hogy ilyen kifejező képet találtam róla.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Vampiregirl1
2012. november 09. 20:48
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Jesus...azt hiszem, akkor összedobok már egy kis nótát a gombapaprikás elkészítéséről és végre youtubesztár leszek.
Na, de most komolyan, ki az az idióta, aki megengedni, hogy az ilyeneket felrakják? Nincs füle vagy teljesen idióta? Kezdek elveszni a mai világban.
Na, de most komolyan, ki az az idióta, aki megengedni, hogy az ilyeneket felrakják? Nincs füle vagy teljesen idióta? Kezdek elveszni a mai világban.
2012. november 09. 20:52
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline |
Nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok de ez roszabb, mint a Friday... Ezeknek nem mondaj meg valaki, hogy szar a hangjuk? Hgy lehet ezt feltenni a netre. A dal borzalmas. A klip pedig egyszerűen SZÁNALMAS... Ilyen klippet senki, de tényleg SENKI nem csinál. A legrosszabb abba belegondolni, hogy ezt előtte megnézték mielőtt felrakták volna és nem esett le nekik, hogy ez a szám nagyon SZAR!
2012. november 09. 20:53
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Azonkívül, hogy rohadt éhes lettem, nem tett rám nagy hatást ez a szám...
2012. november 09. 20:55
Ez a csaj kb. 11-12 éves lehet. Megértem h vannak álmai és meg akarja őket valósítani de ennyire ne. xd Sokan szeretnének szerintem híres énekesek/énekesnők lenni mégsem pakolgatunk fel magunkról összevissza énekes videókat a youtube-ra. Istenem mindjárt én is éneklek egy dalt és felrakom komolyan.
2012. november 09. 20:58
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
kész röhej ) ezt a csaj se gondolhatta komolyan
egy tréfának még elmegy
egy tréfának még elmegy
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.