Miley Cyrus: „Nem érdekel, milyen színű lesz a szalvéta!”
2012. november 11. 10:00
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nem gondoltam volna, hogy tényleg összeházasodnak Liam-mel. :/
2012. november 11. 10:58
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline |
sok boldogságot
2012. november 11. 11:22
nehéz egyszerre csak 1 dologra koncentrálni nem hogy kettőre
2012. november 11. 11:40
Congrat. ÉN hupilila szalvétát választanék egy hintóval amit rózsaszín csillám pónik húznak és minden tele lenne glitterel na jó félretéve a viccet szerintem tök édik együtt na jó most tényleg aranyosak és sok boldogságot nekik és örülök ,hogy nem 46 esküvőt tartanak
2012. november 11. 12:05
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Mint minden celeb esküvő, ez is csak a rongyrázásról szól, akárcsak kim kárdászzián esetében. Ha tényleg nem érdekelné sem a szalvéta, sem semmi más, akkor nem milliókat költene egy esküvőre, hanem fogná Liamet, bérelnének egy jachtot, vinnének egy házasságkötőt, két tanút és titokban, mindenféle felhajtás nélkül kimondanák a boldogító igent. Akkor mondanám azt, hogy ez a csaj nem a hírnévre játszik, hiszen megannyi híresség házasodott össze titokban. Cöhh... undorítóan két színű ez a csaj. Ostoba, felelőtlen és a nyilatkozatai alapján kegyetlenül megjátssza magát.
Más 20 évesen gyermeket szül, ez tény, de neki még jócskán nem nőtt be a feje lágya. Én a helyében inkább visszaülnék az iskolapadba, mert az egy dolog, hogy jelen pillanatban ő a legnagyobb tini celeb (bár számomra érthetetlen az oka), de gondolom nemhogy diplomája, hanem érettségije sincsen. Más vele egy idős híresség, példának okáért Emma Watson, nem csak az érettségit tette le, de sikerült bejutnia az Oxfordi Egyetemre. Vannak nála sokkal értékelhetőbbek is...
Más 20 évesen gyermeket szül, ez tény, de neki még jócskán nem nőtt be a feje lágya. Én a helyében inkább visszaülnék az iskolapadba, mert az egy dolog, hogy jelen pillanatban ő a legnagyobb tini celeb (bár számomra érthetetlen az oka), de gondolom nemhogy diplomája, hanem érettségije sincsen. Más vele egy idős híresség, példának okáért Emma Watson, nem csak az érettségit tette le, de sikerült bejutnia az Oxfordi Egyetemre. Vannak nála sokkal értékelhetőbbek is...
2 felhasználónak tetszik:
Misao,
Black Hearth2
2012. november 11. 12:14
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
Ezt ő döntse el...
2012. november 11. 13:39
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
lehet hogy a szalvéta akkor JB lesz XD
2012. november 11. 13:50
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
jó cikk : )))
megértem, h néha ez neki sok.
engem valahogy hidegen hagynak az esküvők
am nem mindig végződik azzal, h egymás szemébe néznek, és érzik,akkor ott, h együtt fognak maradni, és kb 5 év és vége :/ soknak.
megértem, h néha ez neki sok.
engem valahogy hidegen hagynak az esküvők
am nem mindig végződik azzal, h egymás szemébe néznek, és érzik,akkor ott, h együtt fognak maradni, és kb 5 év és vége :/ soknak.
2012. november 11. 16:19
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline |
Nagyon boldog "legjobb" napot drága Miley.!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.