"Lady Suzy
botond96 írta:
szar volt !!!a bigest fann kategoria bundázuva volt a szavazatok alapján Gaga kapta volna csak mégis az 1d nek adták ,bizonyíték is van 1 kép amin az első 3 helyezett van és Gaga volt az ellső
Az EMA előtt nagyon-nagyon beindultak a Directionerek, sokkal többet szavaztak pár óra alatt, mint a szavazás megnyitása óta. Nem kell egyből ráfogni, hogy csalás az egész, mert a 1D nyert. Azért nyertek, mert a Directionerek megszerezték nekik a díjat. Ennyi.
Idén nekem kimaradt az EMA, helyette az X Factor UK-t néztem, de Twitteren figyelemmel követtem mindent. A 1D-nek nagyon örülök, bár picit csalódott voltam, hogy ismét nem voltak képesek eltolni a seggüket. Tudom, hogy nem érnek rá, de azért mégis egy díjátadó volt, illett volna megjelenni. Na mindegy. Taylornak szintúgy örülök, megérdemelte az összes díjat, valamint kellemesen csalódtam, hogy Carly is nyert. A Gangnam Stylet pedig nem minősíteném."
kedves Lady S a bigest fan kategoriát szombaton már le zárták úgy hogy nem tudom hogy szavaztak a műsor előtt.....
Taylor Swift lenyomta Rihannát
2012. november 12. 15:41
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Alicia fellépése nagyon tetszett. Ő megérdemelte díjat Örülök, hogy Whitney-ről is megemlékeztek, kár , hogy már nem lehet köztünk a drága
Mondjuk ez a díjátadó sem jelenti már azt, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt...
Mondjuk ez a díjátadó sem jelenti már azt, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt...
2012. november 12. 15:42
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
sajnálom hogy a legjobb electronicot nem a swedish house mafia nyerte.. mondjuk taylor nagy kedvencem de a legjobb imaget kicsit nemertettem ui: a gangnam style kiraly volt!!
2012. november 12. 15:45
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Ez komoly? Taylor Swift? annál a csajnál még nekem is nagyobb hangom van basszus hagyjuk máár... bocccccccs. xdd
2012. november 12. 15:46
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
manapság a pénz az úr.. a legnagyobb rajongóknál látható volt, hogy a szavazás lezárásánál Gaga mekkora fölénnyel vezetett. De hát ha fizetnek akkor bármit meg lehet oldalni..
1 felhasználónak tetszik:
Blade
2012. november 12. 15:50
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
One Diretionnak 2 díj??? Nem is ÚJ előadók,és legjobb rajongók díjat kaptak??? Ezt nem értem,akkor a többi sztár rajongói is kívánják más ember halálát,vagy mondják azt egy másik emberre,hogy megérdemelte a halált?? O.o Itt tart a világ,szerintem a direksönök nem érdemelték meg semelyik díjat sem.Szánalomm. Viszont Carly-nak és Taylornak nagy gratu
2012. november 12. 15:55
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2223 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline |
Nagyon büszke vagyok Hangeng-re és PSY-ra és nagyon örülök hogy sikerült nyerniük.. Emelett persze gratuláció a többieknek is One Direction és Carly is nagyon megérdemelte *w* Viszont azon meglepődtem hogy Riri egy díjat sem kapott Viszont a gyönyörű, és tehetséges Taylor viszont triplázott *w* Végső soron nagyon tetszett az idei EMA
2012. november 12. 15:59
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Szégyen ez az egész díjátadó.
Csupa szemét... -.-
Csupa szemét... -.-
2012. november 12. 16:03
Nagyon örülök neki hogy Taylor ennyi díjat nyert
2012. november 12. 16:05
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Hatalmas csalódás volt az egész műsor. Egy-két díjat olyan ember vitt el, akit még csak hírből sem ismertem, és szerintem ezzel nem voltam egyedül. Rihanna több díjat érdemelt volna, abból a sok jelölésből, amennyit kapott. Kedvelem a Linkin Parkot, de én inkább a Muse-nak adtam volna azt a díjat. A fellépők sem voltak a toppon, Taylor "nagy" show-ja pedig átlagos volt.
2012. november 12. 16:15
Én a Linkin Parknak örülök hogy díjat kaptak hát a többit vitatnám de hát nem én döntöm el hogy most konkrétan ki nyerjen.
2012. november 12. 16:42
Insomniában szenvedtem, ezért majdnem végig láttam ezt a sz-rt. Nem elég, hogy 8 perc után már meg is történt az első technikai baki (sőt, az egész vörösszőnyeges bejelentkezés egy nagy nulla volt), a műsor maga is értékelhetetlen volt. A Legjobb videót PSY érdemelte ki? Ugyan már ... Szinte minden kategóriában ugyanazok a nevek nyertek, mondhatni papírforma. A Legjobb Alternek és a Global Icon díjnak örültem, a többi szrabbnál szrabb.
ps tudom hogy naív vagyok, de annyira jó lenne ha az EMA-re európai előadókat jelölnének. nem is értem, hogy minek a worldwide act, pláne úgy, hogy egy 'európai' díjátadón kínai csapat nyer .. oké, értem én hogy miért így van, de akkor is ... mtv shit awards.
ps tudom hogy naív vagyok, de annyira jó lenne ha az EMA-re európai előadókat jelölnének. nem is értem, hogy minek a worldwide act, pláne úgy, hogy egy 'európai' díjátadón kínai csapat nyer .. oké, értem én hogy miért így van, de akkor is ... mtv shit awards.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. november 12. 16:43
Elégedett is vagyok meg nem is, mindenesetre gratulálok minden nyertesnek!
2012. november 12. 17:09
Eléggé gázra sikerült az MTV EMA. Kb fél óra után kikapcsoltam...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.