Taylor Swift lenyomta Rihannát
2012. november 12. 19:17
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
és ennek a cikknek miért is kellett olyan címet adni, hogy 'Taylor Swift lenyomta Rihannát' ?? Mikor Rihannáról itt szó sincs.. mellesleg ezt sajnálom:/
2012. november 12. 19:20
Vani99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 179567 offline |
Èn büszke vagyok a fiúkra h mindig amit jelöléseket kapnak meg is nyerik <3 ügyesek és nagy rajongótáboruk van!
Ja és BenceWTF egyáltalán nnincs igazad mert az igazi directionerek nem kivánják a halálát mert csak nemannyira tetszik neki a Little Things.
Ja és BenceWTF egyáltalán nnincs igazad mert az igazi directionerek nem kivánják a halálát mert csak nemannyira tetszik neki a Little Things.
2012. november 12. 19:33
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
A Linkin Parknak gratulálok! Igazán megérdemelték!♥
Taylor Swiftről nem tudok rosszat mondani, egyszerűen csak nem szeretem a country-t, de ettől függetlenül el kell ismernem, hogy gyönyörű hangja van és tényleg megdolgozott azért, hogy mindezt elérje.
Amiket meg mostanában a One Direction rajongókról lehet hallani...én nem a "legjobb" szóval illetném őket.
A slusszpoén pedig, hogy Justin Bieber a "Legjobb Férfi Előadó". Legjobb? Férfi? Előadó? Ki az akinek bármelyik szóról is Bieber jut eszébe?
Egyedül Gagát hiányolom, ha valakinek jó rajongói vannak hát azok mi vagyunk, szörnyecskék!
Taylor Swiftről nem tudok rosszat mondani, egyszerűen csak nem szeretem a country-t, de ettől függetlenül el kell ismernem, hogy gyönyörű hangja van és tényleg megdolgozott azért, hogy mindezt elérje.
Amiket meg mostanában a One Direction rajongókról lehet hallani...én nem a "legjobb" szóval illetném őket.
A slusszpoén pedig, hogy Justin Bieber a "Legjobb Férfi Előadó". Legjobb? Férfi? Előadó? Ki az akinek bármelyik szóról is Bieber jut eszébe?
Egyedül Gagát hiányolom, ha valakinek jó rajongói vannak hát azok mi vagyunk, szörnyecskék!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2012. november 12. 22:50
GossipCat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.26. Hozzászólás: 606 Csatolások: 30 Azonosító: 172074 offline |
Taylor szerintem nagzon kiérdemelte azt a díjat, meg tényleg imádom Carly -call me maybe számát is, bár sserintem voltak ennél jobb dalok 2012- ben. De õ is megérdemelte. De hogy az 1 D-nek lennének a legjobb rajongói? Na ez egy vicc. Mármint, ja, a tinilányok "szerelmesek " beléjük, de a tehetségük kb =egz nagz 0- val. Már bocsi, rajongók, de a számaikat sem õk írják, csak kiállnak a színpadra és "énekelnek " a többiek nagyjából legalább kiérdemelték a díjat, de még ezen is sokat változtatnék...
2012. november 13. 05:49
Nem gondoltam volna,hogy Carly Rae Jepsen egyetlen híres dala,amit maga Bieber tett híressé lesz a legjobb dal.Legjobb videó:Psy: Gangnam Style hát ez nagyon nem kellett volna.Taylor Swift tényleg megérdemelte azt a három díjat,de Justin nem nagyon.Linkin Park,Lana Del Rey,David Guetta és Whitney Houston is megérdemelte a díjat ,de Nicki Minaj.Nagy örömömre a One Direction lett a legjobb új előadó és a Directionerek lettek a legjobb rajongók
2012. november 13. 15:01
szerintem megérdemelte mindenki . nem ,nem mindenki Justin nem
2012. november 13. 15:08
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline |
Gratulálok mindenkinek.!
(bár megint a megszokásos emberkék versenye volt.)
(bár megint a megszokásos emberkék versenye volt.)
2012. november 13. 15:31
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
"Lehjobb rajongók" az biztos! Olyan a One Direction meg a rajongói mint a család: mert akkor is szeretik el a rajongók az együttest ha egy nagy határ f@s az egész! De ezt a kategóriát egyébként alapból nem értetem. Na mind1. Két kategória van (rajongásból): az egyik amelyik cuki-mukin ajándékokat add a kedvencnek, és ha sz@ar is a szám, akkor is tetszik neki.
Aztán a reálisabb. Akik meg hallgatják a videót és csak utána mondják a videóra hogy: jó. Na, és persze az utóbbi kategória a "rossz" rajongó kategória. Pedig csak normálisak, és nem esnek hasra egy ugyan olyan ember láttán mint ők. Nem az embert, ha nem az ember zenéjét munkásságát szeretjük. Így hát nem létezhet jó és rossz rajongó. Taylor megérdemelte! Bár mostanában nem igazán a régi, de azért még mindig jó! Biber nem a kedvencem! De hát annyira a talpát nyalják csak tud valamit (bár nem tudom mit) !? Aztán én az elektronikus hip hop alapból utálom, így hát a győzteseket is. Carly Rae Jepsen háát... határ eset. Szerintem győzhetett volna jobb, is de ő se rossz (bár csak egy száma van ami tetszik, és az nem nagy dolog) úgy hogy azt mondom hogy lehetett volna rosszabb is a vég eredmény.
Aztán a reálisabb. Akik meg hallgatják a videót és csak utána mondják a videóra hogy: jó. Na, és persze az utóbbi kategória a "rossz" rajongó kategória. Pedig csak normálisak, és nem esnek hasra egy ugyan olyan ember láttán mint ők. Nem az embert, ha nem az ember zenéjét munkásságát szeretjük. Így hát nem létezhet jó és rossz rajongó. Taylor megérdemelte! Bár mostanában nem igazán a régi, de azért még mindig jó! Biber nem a kedvencem! De hát annyira a talpát nyalják csak tud valamit (bár nem tudom mit) !? Aztán én az elektronikus hip hop alapból utálom, így hát a győzteseket is. Carly Rae Jepsen háát... határ eset. Szerintem győzhetett volna jobb, is de ő se rossz (bár csak egy száma van ami tetszik, és az nem nagy dolog) úgy hogy azt mondom hogy lehetett volna rosszabb is a vég eredmény.
2012. november 13. 15:51
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline |
[i]Gratulálok![/i]
Kár hogy nincs JEDWARD!
Kár hogy nincs JEDWARD!
2012. november 13. 16:48
Gratulálok Taylor Swiftnek és Lana Del Rey-nek!
2012. november 13. 18:46
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
one direction & taylor swift & justin bieber garatulálok a dijjakhoz
2012. november 13. 19:39
Lana Del Rey <3 nem értem, hogy tudnak olyanokat jelölni, mint Justin Bieber... -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.