Az alig egy hete megrendezett show-n prezentált indián lány stílusú outfit kiváltotta néhány indián származású amerikai lakos nemtetszését. A botrány elkerülése érdekében a márka cenzúrázza a nyilvánosságra került felvételeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrány a Victoria's Secretnél
2012. november 13. 14:37
Nem ez az első eset, de semmi okuk sem volt felháborodni. És Karlie még bocsánatot is kért, holott neki aztán tényleg csak annyi köze volt, hogy viselte.
2012. november 13. 14:57
Annyira műbotrány ez is. Az indiánok úgy csinálnak, mintha rajtuk kívül senki nem viselhetne ilyen fejdíszt. Felfoghatták volna inkább tisztelgésnek. A másik hasonló a No Doubt klipje, néha annyira szánalmas egy-egy kisebbség, hogy az hihetetlen.
2012. november 13. 15:18
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline |
hmm?? ez...eléggé...fura...
2012. november 13. 15:28
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (prézli @ 2012.11.13. 15:21)
Ehh... A No Doubt klipje is ezért lett betiltva, mert rossz színben tüntette fel az indiánokat. Ugyan már. Ekkora hülyeséget régen nem hallottam.
Nem lett betiltva, ők vették le - ráadásul még a cikket is Te írtad meg erről
Amúgy az egész egy nagy debilség. Azért mert felvesznek, felhasználnak egy indián fejdíszt egy bemutatón, filmben vagy klipben - evvel miért 'támogatják' a benszülöttek ellenei erőszakot? Kimaradtam valamiből? Hol itt az összefüggés? Pereljem be a kék eget, mert zöld a fű? WTF van evvel az elcseszett világgal.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Black Hearth2
2012. november 13. 15:59
PANKAA2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 173482 offline |
Hát ez úgymond: "hülyeség a javából!!!"
2012. november 13. 16:02
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Ez röhej. Komolyan, aki kitalálja ezeket a "vádakat" mit gondol? Unatkozik, vagy csak sz.r a magánélete? Semmi reális nincs ebben. Nem támogattak semmit sem, főleg nem az erőszakot. Ez nevetséges.
2012. november 13. 16:02
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.13. 15:28)
Nem lett betiltva, ők vették le - ráadásul még a cikket is Te írtad meg erről
Amúgy az egész egy nagy debilség. Azért mert felvesznek, felhasználnak egy indián fejdíszt egy bemutatón, filmben vagy klipben - evvel miért 'támogatják' a benszülöttek ellenei erőszakot? Kimaradtam valamiből? Hol itt az összefüggés? Pereljem be a kék eget, mert zöld a fű? WTF van evvel az elcseszett világgal.
Szerintem azért gondolják hogy az erőszakot támogatja, mert rajta van a fejdísz, mellette meg bugyi+melltartóban feszít. Habár hülyeség ez az egész úgy ahogy van.
2012. november 13. 16:14
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
istenem, akkor talán megérteném ha a cigányok problémáznának mert rozsdás talicskába húznák maguk után a vasat egy bemutatón de ez...:''DD
2012. november 13. 16:27
Nem értem miért kellet egy ruha miatt ekkora problémát csinálni, szerintem semmi baj nincs vele. Amúgy szép a VS-től, hogy bocsánatot kértek és hogy nem használják többé azt a ruhát.
2012. november 13. 16:42
Oké védi a kultúrájukat meg minden de komolyan az amerikai indiánok vagy kik már mindent sértésnek vesznek.
2012. november 13. 17:12
Ez meg milyen műsor már megint???? Nem hogy örülnének az indiánok vagy azok leszármazottai, hogy reklámozzák a kultúrájukat, még egy ilyen marketing műsorban is csak a rosszat keresik??? És könyörgöm... ez nem a IX. század, hogy az indián nők megerőszakolásáról kelljen beszélni. Már nem azt a világot éljük. Ugyanúgy követnek el ilyen bűnt a fehérek, ázsiaiak, afrikaiak ellen is, mégsem lázadnak, ha a kultúrájukat használják reklámként. Ez a vádaskodás tökre szánalmas. -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.