A napokban napvilágot látott Thalía legújabb, Manías címet viselő videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyszerű klippel jelentkezett Thalía
2012. november 15. 09:12
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 15. 13:20
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem nem tetszik...! :/
2012. november 15. 14:44
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
nekem nem jön be...
2012. november 15. 14:45
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nagyon szép ez a szám, mély mondanivalóval. Éppen ezért ezt a kisfilmet (az egyszerűségét leszámítva) nem is igazán tudom összerakni eggyé a dallal. A klippel nincs egyébként semmi problémám, de egy ilyen szövegű dalhoz szerintem kissé komolytalan. Legalábbis a nagy nevetős meg bohóckodós jeleneteket én kihagytam volna... Ezt leszámítva tetszik a videó, ami egyébként nagyon hasonló a Nandito Ako videójához, csak annyi a különbség, hogy ott sminkben és csajosan van öltözve, itt teljesen hétköznapi viseletet hord.
Ja, egyébként van egy másik [korábbi] videóklip is, ez is érdemelt volna anno egy külön cikket. A Tony Bennettel közös duett:
Ja, egyébként van egy másik [korábbi] videóklip is, ez is érdemelt volna anno egy külön cikket. A Tony Bennettel közös duett:
Alishon.
2012. november 15. 15:13
Nekem tettszik a klip, a dalt pedig imádom.
Lehet hogy látványban nem gazdag a klip, de Thalia annyi remek munkát adott már ki a kezéből hogy szerintem kell egy ilyen videó is.
Lehet hogy látványban nem gazdag a klip, de Thalia annyi remek munkát adott már ki a kezéből hogy szerintem kell egy ilyen videó is.
Sally Sparrow
2012. november 15. 18:33
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (beyaaldama @ 2012.11.15. 15:13)
Ezt a videóját ismered? Nekem rögtön ez ugrott be a Manías után. :
2012. november 15. 22:15
1. Ez nem videoklip, hanem egy videó a dal felvételéről.
2. "új albumának pontos megjelenési dátuma egyelőre még ismeretlen"
Igen, annyira ismeretlen, hogy már kb. egy hónapja tudni hivatalosan, hogy november 19-e...
Legközelebb nézzetek utána pontosabban az információknak!
Igen, annyira ismeretlen, hogy már kb. egy hónapja tudni hivatalosan, hogy november 19-e...
2012. november 16. 08:33
Idézet (LMX2010 @ 2012.11.15. 22:15)
1. Ez nem videoklip, hanem egy videó a dal felvételéről.
Akkor nem volt alaptalan a bizonytalanságom. Én nem innen értesültem a videóról, hanem máshonnan és mivel itt megjelent cikkben, hogy klip, el is hittem. Ugyanis nekem az rémlett, hogy a Manías klipjébe a rajongóit is be akarja vonni... De ebben nyoma sincs egy fannak sem. Köszi a pontosítást!
Jé, tényleg. Nekem fel sem tűnt, hogy a cikkben a bizonytalan megjelenés szerepel. Afelett átsiklottam. Pedig az előző cikkben már le lett írva, hogy november 19.
Egyébként nem tudom, ki ismeri és ki nem botlott még bele, de már egy jó ideje fent van a Habítame siempre is. Szerintem az is nagyon szép.
2012. november 16. 10:15
Sally Sparrow!
Persze hogy ismerem azt a videót is, sok a hasonlóság, az igaz.
Persze hogy ismerem azt a videót is, sok a hasonlóság, az igaz.
2012. november 24. 15:05
Itt van egy jó cikk az albumról, meg is akartam írni, de ez a szar rendszer kiléptetett. Még egyszer nem állok neki.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.