Starity

Christina Aguilera új albuma is megbukott

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 16. 19:05 #41
yourshawty
yourshawty
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Teljesen egyetértek Candy_attack!!!
2012. november 16. 19:05 #42
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Csatolások: 0
Azonosító: 130532
OMFG már nem azért, de Christinához képest Swift egy senki. Mindenben veri: hangban, dalokban, előadásmódban, imidzsben, stb.
12 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, Black Hearth2, Glamster, rencsi95, MadHatter, House Of Wax, An_d_a, Meoww, Mia, _ToTo_, Luckie
2012. november 16. 19:12 #43
- törölt felhasználó -    
Ritka sz@r egy album.
2012. november 16. 19:15 #44
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Nyugodj meg, ha a díjátadók szavazásainál lenne mondjuk egy 16-os korhatár, Swift nem kapna semmit, még levegőt se...

Mellesleg megnézném Swiftet, ahogy Xtina egyik slágerét énekli. Szerintem az első magas hangnál agyvérzést kapna... Tehetségben galaxisok vannak a kettő között.

Még a végén úgy állítod be, h Taylor jobb Christinánál? Nehogy már a befőtt rakja el a nagymamát... XD
17 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, Glamster, rencsi95, MadHatter, House Of Wax, Jolie_77, katara, An_d_a, LULUPeas, _ToTo_, Meoww, Beyla, Mia, Porcicca, Luckie
2012. november 16. 19:20 #45
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (ItsMilan @ 2012.11.16. 19:09)
Azért nyer minden évben díjakat, Xtina meg már ezer éve lószart sem kapott, ugye? Nézd meg Taylor remekművét mennyien vették meg az első héten, aztán vess egy pillantást Christina förtelmének az eladásaira is...

What? Xtina azért nem kapott mostanában díjat, mert az utolsó albuma 2 és fél éve jelent meg. Amúgy "lószarnak" én azokat a díjakat nevezném, amiket 2012-ben kiosztottak. Ezek a díjátadók ma már a népszerűségről szólnak, nem a tehetségről...Csak egy kis tájékoztatásként... dry.gif
13 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Glamster, rencsi95, MadHatter, Black Hearth2, Jolie_77, katara, Adrianna, Beyla, joe_r, Mia, Porcicca, Luckie
2012. november 16. 19:24 #46
Candy_attack
Candy_attack
Monster

Im a SlaveForBritney:
Úgy van... Az idei EMA-n is majdnem ideg összeroppanást kaptam. Se Gaga se Rihanna nem nyert semmit, bezzeg a kis tinip*ncik kedvencei... Nem csoda, hogy az értelmes előadók már el se mennek ezekre. XD
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke, Im a SlaveForBritney, Porcicca, Luckie
2012. november 16. 19:28 #47
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
grrr.gif grrr.gif Már megint ez az állandó civakodás Xtina körül... SZÉP MONDHATOM! Nem unjátok még, mert Én krvára. reklamalo.gif reklamalo.gif És különben is: HOGY JÖN MOST IDE TAYLOR SWIFT?? Itt Xtináról van szó, és nem róla. Meg a kedvencem még, amikor a Britney Spears fanok jönnek ide gyalázni Christinát (tisztelet a kivételnek). MIÉRT VAN EZ, EMBEREK? Nem lehet mindkettőt szeretni? Hát Én mindkettejüket elismerem, és ismerem, de nem gyaláznám egyikőjüket sem.

Egyébként várjuk még ki a végét, és térjünk vissza rá egy hét múlva. Ha akkor sem fogyik kellőképpen, akkor majd kijelenthetjük, hogy bukás az album, de addig ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket.
10 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, katara, Lizania, MadHatter, Meoww, Glamster, Beyla, Mia, Luckie
2012. november 16. 19:29 #48
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
neee :c én vennék csak nincs máni ToT és ha lenne akkor már vennék Evanescence, Paramore meg Avril albumot is x'D
2012. november 16. 19:32 #49
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
hát elég patkány dolog (ámbár Touché!), h a csak a tegnap megjelent cikkemre így rákontrázott a "cikk"(??) írója.

prézli, nyilvánvaló, h elfordultál tőle (jaaaj, tudom én, tudom én, emléxem rád korábbról, küldtél te be chrises cuccokat, meg tudod: a gugli a barátod...), szóval az okokon pedig gondokodj el, minél több nézőpontból vizsgáld meg amire rájöttél, ugyanis ennyire szembefordulni és úton-útfélen meghurcolni valakit, az kajakra nem kóser elmét/lelket jelez... vagy inkább szard le xtinát, és foglalkozz azokkal akiket/amiket szeretsz, minket meg hagyj "a saját levünkben főni". mi ebben a nehéz, Hä?

másfelől sértő, h míg én (na meg akik hasonlóképp adnak magukra) több helyről igyexem ellenőrizni, fixálni, értelmezni az infókat, átgondolom az olvasottakat, hallottakat (bár nekem tetszik ez a felderítés, néha új összefüggésekre jövök rá), megpróbálok tartalmat és keretet adni neki, belevinni némi megértésre sarkalló sort, addig az oldalon rendre azok kapnak nagyobb figyelmet, melyek olyan felszínes "értékeket" hirdetnek, amik hozzájárulnak az emberi normáknak megfelelő értékrendek eltorzulásához. (v pedig olyanok, amelyekben egyesek kiélhetik a frusztráltságukat azzal, h megtaposgálnak vkit/vmit.) egyszerűen nincs mélysége ezeknek a fogalmazványoknak. igaz azt se nagyon vágom, h a szerkesztőségnek mi oka volt rögtön a megjelenést követően bukásról számot adni?
és akkor még ott vannak azok, akik hsz-eikben bevetik a jól bevált, ócska és sz*rrá-járatott közhelyeiket, és máris egy toleráns, mindent tudó "intelligens" lények alkotta közsségben találhatod magad. sülthal.

én azért még néha befirkálgatok pár sort, ha vmi érdekes van.

ja amúgy nekem egyre jobban tetszik a lemez. a playful "sing-n-sounding" mood nekem bejön. akárhogyis, ha ez is bukta, akkor bukta. csinál majd másik lemezt. ez a csaj énekelni fog amíg csak él. sőt még utána is. akkor igaz már csak digitálisan, de fog. és azért kíváncsi lennék majd 50, 100 múlva kiket fog emlegetni a szakma. uaz van most is mint 30 éve: a csicsák korszakát éljük, amit majd felvált a nemes egyszerűség és szimbolizmus. és ugyanúgy röhögknek majd ezeken a következő generációk, mint ahogy a mostaniak lenézik a 80sokat.
14 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke, Black Hearth2, Im a SlaveForBritney, Lizania, An_d_a, Adrianna, MadHatter, _ToTo_, Meoww, Glamster, Beyla, joe_r, Luckie
2012. november 16. 19:44 #50
- törölt felhasználó -    
Mert a kutyát nem érdekli.
2012. november 16. 19:47 #51
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
írjátok le még 10-en, hogy "korai bukásról beszélni" mert akkor okosnak tűntök!
2012. november 16. 19:47 #52
sarga_rozsa
sarga_rozsa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 259
Azonosító: 178634
most azért nem kellene az embereknek, mert meghízott?
2012. november 16. 19:49 #53
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (Candy_attack @ 2012.11.16. 19:15)
Nyugodj meg, ha a díjátadók szavazásainál lenne mondjuk egy 16-os korhatár, Swift nem kapna semmit, még levegőt se... 

Mellesleg megnézném Swiftet, ahogy Xtina egyik slágerét énekli. Szerintem az első magas hangnál agyvérzést kapna... Tehetségben galaxisok vannak a kettő között.

Még a végén úgy állítod be, h Taylor jobb Christinánál? Nehogy már a befőtt rakja el a nagymamát... XD

Azért azt ne felejtsük el, hogy Taylornak van hat Grammy-je is, amit nem a tinik szavaztak meg neki. Attól, hogy fiatal és sikeres, még nem egy Selena, vagy One Direction szintű előadó. Nem is értem miért kell összehasonlítani Christinával, mivel annyira más kaliberű énekesnő mindkettő. Aguilera hangja vitathatatlanul jobb, de Taylor például minden dalát magának írja, és a produceri munkálatokban is részt vesz, míg Christina az új albumánál sok dalnál társszerzőként sem működik közre. Az, hogy kinek melyikük előadásmódja jön be, az ízlés kérdése, Taylor stílusa letisztultabb, egyszerűbb, de ez nem biztos, hogy rossz.
Swift lemezeladásaihoz meg nem kell másét viszonyítani, mert nagyon egyedi eset, hogy valaki ennyit adjon el egy hét leforgása alatt. Persze Taylor hatalmas amerikai népszerűsége itt érthetetlen lehet sokaknak.
Christina most talán nem a legnépszerűbb előadó, valószínűleg ezért is teljesít egyelőre rosszul a lemeze, és nem a tartalma miatt. Az első kislemez bukása, és a promóció hiánya miatt sem lehetett nagyon másra számítani, mivel így sokakhoz el se jut, hogy egyáltalán új album lesz. Ezért felesleges szerintem a cikket támadni.
2012. november 16. 19:49 #54
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
hú, mostanában Starityn elég érdekes cikkek jelennek meg. Mi értelme volt így leírni őt? Fog ebből több is fogyni, ebben biztos vagyok.
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. november 16. 19:49 #55
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Ez oltári nagy hülyeség. Alig pár napja kapható az album, hát most figyeljetek, ennyi idő alatt még Selena se lenne képes óriási milliókat eladni! Nem bukott az még meg, ezt hülyeség kijelenteni.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter
2012. november 16. 19:51 #56
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Meme23 @ 2012.11.16. 19:44)
Mert a kutyát nem érdekli.

omg.gif Igazat adok neked, ez az album az értelmes embereket érdekli, nem pedig a kutyákat. wink.gif De ahogy látom, eléggé fogyatkozóban vannak az értelmes emberek...
10 felhasználónak tetszik: Lizania, katara, Pöttömke, MadHatter, Meoww, Glamster, Beyla, Mia, Black Hearth2, Luckie
2012. november 16. 19:51 #57
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Én meg azt sem értem, miért civakodtok annyira a cikken. Kicsit elcs*szte az író, na és? Majd máskor jobban odafigyel az ilyenekre. pardon.gif rohog.gif
2012. november 16. 19:58 #58
- törölt felhasználó -    
Cannibal3 nem szeretnék értelmetlen vitát kezdeményezni,de ha van előadó aki részt vesz a szövegírásban,és a producerizálásban az christina!
7 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, MadHatter, Glamster, Mia, Black Hearth2, Luckie
2012. november 16. 20:02 #59
- törölt felhasználó -    
ItsMilan előbb gondolkozz azután beszélj,lószart sem kapott??! ahoz képest csillagot a walk of fame-en a jótékonysági munkáira több külömböző díjat,és nem feltétlenül az a jó amire sokan vevők....példának okáért ott van bieber...
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Im a SlaveForBritney, Glamster, Luckie
2012. november 16. 20:04 #60
- törölt felhasználó -    
ItsMilan továbbá én ezt taylor-ra ugyanúgy elmondhatnám,arról azért megfeledkezel hogy ha nem is szereted attól még christina egy olyan előadó akit el kell ismerni!
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Im a SlaveForBritney, Mia, Luckie
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok