Starity

Christina Aguilera új albuma is megbukott

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 17. 16:17 #101
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Én még mindig arra várok, hogy megfogalmazza nekem valaki, hogy mi számaít manapság (a letöltések és kalózkodások korában) bukásnak? Idehaza az egyik legnépszerűbb csapat a Tankcsapda összes tizenakárhány albumából nem fogyott el ennyi, amiről ebben a cikkben 2 nap után vitázunk. Tehát mit jelent a bukás ez esetben?
8 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, MadHatter, Glamster, Lizania, Black Hearth2, ItsLénaa, Luckie
2012. november 17. 16:21 #102
Remika
Remika

Státuszgumibaba-hárem xd
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 944
Csatolások: 0
Azonosító: 172008
magyarország nem összehasonlítható amerikával,ami ki nagyobb mint egész európa,szal ott azért nem 10 millióan élnek..
2012. november 17. 16:36 #103
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
anno volt vmi lista, h a legtöbbet letöltött album a 2010-es évben a bionic volt, őt követte rihanna lemeze... bár nemtom, ebben mindennemű letöltést számoltak, v csak a legálisakat... de az érdeklődés azért adott volt ott is.
4 felhasználónak tetszik: Glamster, LULUPeas, MadHatter, Luckie
2012. november 17. 17:42 #104
Encsi Ramóna Rita
Encsi Ramóna Rita
visszatérő vendég
Hozzászólás: 217
Azonosító: 160167
Majd lesz belőle sok,és
YOUR BODY FOREVER <3333
2012. november 17. 18:30 #105
- törölt felhasználó -    
halljak meg, ha több mint fél év után is ilyen silány eredmények lesznek, én magam fogom megírni a cikket, hogy xtina lemeze megbukott!!
2012. november 17. 19:14 #106
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
_ToTo_:
Abban egyetértek, hogy igazából egy előadóknak a legnagyobb bevétele már nem a lemezeladásokból, hanem inkább a turnékból, megjelenésekből stb áll, így nem beszélhetünk egy előadó bukásáról azért, mert kevés kelt el az albumából.

Viszont azért egy magyar előadót ne hasonlítsunk egy nemzetközi világsztárhoz, mert Mo. lakossága durván 10 millió, abból talán ha 3-4 millió van otthon a mai zenében és számít célközönségnek és ezeknek is szerintem kb a 70%-a nem nagyon van oda a magyar zenéért, míg egy Xtina kaliberű világsztárnak az egész bolygón van célközönsége. =D

Viszont továbbra is egyetértek, hogy 2 nap alatt 70.000-et eladni úgy, hogy előtte egy hete már amúgy is kiszivárgott, és ezt a 70.000-t csak Amerikában, egyáltalán nem bukás...
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, Lizania, Luckie
2012. november 17. 19:20 #107
- törölt felhasználó -    
Candy_attact!
nem 75.000?
2012. november 17. 19:24 #108
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Candy_attack @ 2012.11.17. 19:14)
_ToTo_:
Abban egyetértek, hogy igazából egy előadóknak a legnagyobb bevétele már nem a lemezeladásokból, hanem inkább a turnékból, megjelenésekből stb áll, így nem beszélhetünk egy előadó bukásáról azért, mert kevés kelt el az albumából.

Viszont azért egy magyar előadót ne hasonlítsunk egy nemzetközi világsztárhoz, mert Mo. lakossága durván 10 millió, abból talán ha 3-4 millió van otthon a mai zenében és számít célközönségnek és ezeknek is szerintem kb a 70%-a nem nagyon van oda a magyar zenéért, míg egy Xtina kaliberű világsztárnak az egész bolygón van célközönsége. =D

Viszont továbbra is egyetértek, hogy 2 nap alatt 70.000-et eladni úgy, hogy előtte egy hete már amúgy is kiszivárgott, és ezt a 70.000-t csak Amerikában, egyáltalán nem bukás...

Nem összahsonlítás miatt írtam, csak példának, mivel elgondolkoztam, hogy mi számíthat manapság bukásnak vagy sikernek. Nem lehet pontosan lemérni. Lehet, hogy eladnak valamiből 80 ezret és lehet, hogy másik 15 millió meg letölti ingyen és azt mondja rohadt jó a lemez. Vagy pl eladnak Gaga lemezéből több milliót, de még a rajongók is fanyalognak rajta. Akkor mi a bukás és mi a siker? think.gif
2012. november 17. 19:35 #109
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.17. 19:24)
Nem összahsonlítás miatt írtam, csak példának, mivel elgondolkoztam, hogy mi számíthat manapság bukásnak vagy sikernek. Nem lehet pontosan lemérni. Lehet, hogy eladnak valamiből 80 ezret és lehet, hogy másik 15 millió meg letölti ingyen és azt mondja rohadt jó a lemez. Vagy pl eladnak Gaga lemezéből több milliót, de még a rajongók is fanyalognak rajta. Akkor mi a bukás és mi a siker? think.gif

Hát ezt szerintem mindenki más alapján dönti el. Én például egy lemezt általában a kritikai értékelések alapján ítélek meg. Hiszen az olyan albumok, amiket a hozzáértők pozitívan fogadnak, nem lehetnek olyan rosszak. A Lotus-t én, az itteniek 90%-a, és a kritikusok jó albumnak tartják, épp ezért nem nevezném "bukásnak". Persze néha megesik, hogy nem értek egyet a kritikusokkal.
Szóval én a kritikák alapján neveznék egy albumot bukásnak, vagy sikernek.
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Lizania, Black Hearth2, Luckie
2012. november 17. 19:51 #110
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 939
Azonosító: 181973
Mindeki karierjében vannak hullám völgyek...
2012. november 17. 19:55 #111
- törölt felhasználó -    
A kritika az csak egy dolog. A legtöbb esetben irreleváns. Nem szabad hagyni, hogy az befolyásoljon! Attól, mert még egy kritikus lehúz egy albumot, attól még ugyan az az LP lehet rajongói kedvenc. Ahogy vannak szép számban, olyan agyondicsért albumok is, amelyek számomra hallgathatatlanok. (Biztos vagyok benne, hogy vagytok ti is így jó néhánnyal.) Van kismillió olyan korong, amelyekre ezek a nagy kritikai lapok, magazinok 2 csillagokat firkantottak annó, most meg az egyetemes zenekultúra klasszikus, kihagyhatatlan lemezeiként emlegetik, azokat a lemezeket, amelyeket korábban lehúztak ezek a nagy és "hozzáértő" kritikai magazinok.
"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az." by Petőfi. Ez az idézet tökéletesen ideillik. Azok az albumok, amelyek kiállják az idő vasfogát és 10-20 vagy több év múlva is széles hallgatókra találnak, nos szerintem az a legnagyobb elismerés egy énekes, zensz vagy éppen csapat számára.
9 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Im a SlaveForBritney, katara, MadHatter, Glamster, Lizania, Black Hearth2, Mia, Luckie
2012. november 17. 20:06 #112
katara
katara
visszatérő vendég

az én meglátásom az, h a mai világban már a bukás sem az klasszikus módon értendő (eladás, meghívások, turnék, érdektelenség).
régen valamennyire azért adtak magukra a zenészek, előadók, h nem acsarogtak v fikázódtak nyilvánosan (nem terkgették ki a szennyest, volt némi illem), v a fanok sem hergelték egymást (úgy), mint manapság... mára már nyílt színen zajlanak ezek - és a netnek, tévének "hála" -, sokkal gyorsabban történnek a savazások.
szóval inkább megbuktatásról lehetne beszélni, mert telített a piac, nagy a konkurencia, és versengenek a hallgatók=fogyasztók figyelméért=pénzéért...
és lehet akármilyen naívnak lenni, igenis folynak a háttérben olyan furkálások, amivel eltakaríthatják az útból a potenciálisan veszélyes "elemeket"... a hazaiakról is mennyit lehetne mesélni. de csak elég a legutóbbi hangfoglaláson készülteket megnézni.
a zene ma már üzleti iparág, nem pedig művészet. művészetnek pedig nem nevezném azt, amikor bevált kliséket követve csontig benyalják magukat a bárgyúak szürkeállományába, azok meg mint egy gyerek beszabadulva a cukrosboltba nyálcsorgatva felzabálnak mindent. ezekkel a mézes madzagokkal irányítják őket, és a megtévesztés részeként, az "áldozat" is azt hiszi önszántából választott.
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, MadHatter, Glamster, Black Hearth2, Luckie
2012. november 17. 20:34 #113
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Norah @ 2012.11.17. 19:55)
A kritika az csak egy dolog. A legtöbb esetben irreleváns. Nem szabad hagyni, hogy az befolyásoljon! Attól, mert még egy kritikus lehúz egy albumot, attól még ugyan az az LP lehet rajongói kedvenc. Ahogy vannak szép számban, olyan agyondicsért albumok is, amelyek számomra hallgathatatlanok. (Biztos vagyok benne, hogy vagytok ti is így jó néhánnyal.) Van kismillió olyan korong, amelyekre ezek a nagy kritikai lapok, magazinok 2 csillagokat firkantottak annó, most meg az egyetemes zenekultúra klasszikus, kihagyhatatlan lemezeiként emlegetik, azokat a lemezeket, amelyeket korábban lehúztak ezek a nagy és "hozzáértő" kritikai magazinok.
"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az." by Petőfi. Ez az idézet tökéletesen ideillik. Azok az albumok, amelyek kiállják az idő vasfogát és 10-20 vagy több év múlva is széles hallgatókra találnak, nos szerintem az a legnagyobb elismerés egy énekes, zensz vagy éppen csapat számára.

Végül is igaz. Én sosem hagytam-hagyom, hogy egy kritika (vagy bármi más) miatt megutáljak egy albumot. A kritikák idővel változni szoktak. Gondolok például a Queen Jazz című lemezére, vagy éppen a te általad említett Eroticára. Megjelenésükkor lehúzták őket, majd visszatekintve rengeteg pozitív kritikákat kaptak. Az értékeléseket én egy szempontnak tartom, amit lehet fontosnak, vagy jelentéktelennek vélni. Én mostanában egyet szoktam érteni a kritikákkal, persze nem mindegyikkel. Bár szerintem mára az értékeléseknél elég kicsi a mérce. (Amit nem is csodálok a mai színvonalat nézve.)
Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek, csak az a gond, hogy megtudom számolni az ujjaimon azokat a lemezeket, amiket később, évtizedekkel később is meghallgatnák szívesen. (Példa: Adele - 21)
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Lizania, Black Hearth2
2012. november 17. 20:41 #114
- törölt felhasználó -    
Im a SlaveForBritney a queen jazz egy remek példa erre!
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2012. november 17. 20:57 #115
- törölt felhasználó -    
szegény Christina!!Mostanában semi sem jön össze neki! sad.gif .
2012. november 17. 21:03 #116
katara
katara
visszatérő vendég

a kiritka az mindig is kétélű fegyver volt, maradt és lesz is. mert pl kitől várhat el az olvasó független, objektív kiértékelést bmiről is? normális esetben egy olyan ember jelenik meg előttünk, aki feddhetetlen, széles látókörű, sokat tapasztalt, intelligens, humánus. aki tartja magát egy értékrendszerhez, amiben azok a tulajdonságok szerepelnek kiemelt helyeken, amelyek egy embert emberségessé, értelmessé, jóindulatúvá, bölccsé tehetik. és eme mérce alapján kéne, h kerüljenek besorolás alá. ezek elsajátításához például az alkotások befogadása is hozzásegíthet. nem választható el egymástól az alkotó az alkotásától, főként mert a valós helyzetekben adott reakcióik adhatnak megerősítést vagy épp cáfolatot 1-1 műre.
és akkor honnan lehet tudni, h egy kritika minket jó irányba terel??
régen is így volt, h manipulált kritikákkal/véleményekkel megvezették a tömegeket különféle célok végett... és akkor agyban most mindenki fussa át akár csak az elmúlt 100 év eseményeit... van mit emlegetni.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, Glamster, Black Hearth2
2012. november 17. 21:14 #117
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Hát emberek, én ma végig hallgattam az albumot, és azt mondom, hogy ez k*rva jó lett. Nálam nem bukott meg. Riháná, kéjti perri, lédi gaga meg a dizni sztárok milliószor sz*rabb albumokat hoznak össze, amiken java részt hallgathatatlan számok vannak. Nálam tuti találat volt a Lotus, pedig nem vagyok Christina rajongó, de szerintem ütős egy album lett. Pár dalon mondjuk érezni a torzítást, és ez annyira nem tetszik, de egyébként briliáns korong, gyönyörű számokkal. Engem megvett vele ez a nőcike!
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Mia, Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, katara
2012. november 18. 00:11 #118
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (prézli @ 2012.11.16. 17:27)
Prézli, érted, PRÉZLI a nevem.

Erről még annyit, hogy megnézném az anyakönyvi kivonatodat pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Lizania, LadyRainbow, Mia, MadHatter, ItsLénaa