A szemtanúk szerint az American Music Awards after partiján többször is ölelkeztek és kéz a kézben sétáltak ki a díjátadóról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez és Justin Bieber: van még remény?
2012. november 19. 20:21
2012. november 19. 20:24
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Légy szíves legközelebb arról is írjon valaki cikket, hogy vettek egy kiskutyát. Vagy hol ebédeltek, az mindig nagyon érdekes! Most komolyan... nem unjátok ezt a témát?
2012. november 19. 20:27
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Ez a Hollywoodlife.com miért van erre a két gyerekre ennyire rákattanva? Szinte minden "Jelenás" cikkben ezt az oldalt jelölik meg forrásnak...
Egyébként most már nem veszik észre magukat? Feltűnési viszketegség level 999.
Egyébként most már nem veszik észre magukat? Feltűnési viszketegség level 999.
2012. november 19. 20:30
Miért kell folyton ezt a két senkit a címlapra tenni? Csak azért van ez az egész cirkusz, hogy róluk beszéljenek! Egy kamukapcsolatban ez nem meglepő, minek kell erről ennyi cikket írni? A kevésbé ismert emberekről meg jó, ha egy-egy cikk megjelenik :/ És nem, nem vagyok féltékeny egyikre se, még mielőtt valamelyik Szeleníta-fan rám fogná. Az meg a másik, hogy egy emberről csak egyetlen cikk jelenthetne meg egy nap, akkor róluk miért jelenik meg egy nap kettő-három? :S Gondolkozzatok: ha annyira rossz lenne a kapcsolatuk, nem lógtak volna együtt most sem. Szánalmas, amit művelnek. Tipikus celebek. :/
2012. november 19. 20:34
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Ez a szöveg,most komoly,amit a Hollywoodlife leközölt? Először Selena bemutat neki,utána meg Justin lesz élete szerelme xDDD
Szerintem valaki már elkezdett valami könyvet írni róluk,mert lassan ott tartunk. Oké,h hírnevet akarnak,meg azt,h beszéljenek róluk,de ez már tényleg szánalmas....
Szerintem valaki már elkezdett valami könyvet írni róluk,mert lassan ott tartunk. Oké,h hírnevet akarnak,meg azt,h beszéljenek róluk,de ez már tényleg szánalmas....
2012. november 19. 20:34
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Jaj hagyjuk már őket!! Kit érdekel hogy együtt vannak e vagy sem? Megér ez napi két cikket? Ez kb olyan hírértékkel bír mint az ha a szomszéd Juliska szakít a Pistikével.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney
2012. november 19. 20:35
viki100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 157266 offline |
Remélem kibékülnek és újra egy párt alkotnak. Én mindkettőjüket szeretem és imádom. De jó lenne ha kibékülnének!!!
és azt nem értem hogy egysek emberek mindkettőjüket utálják!! hát azok be kaphatják. és ciel vagy akárhogy is hívnak bekussolhatsz. és én nem unom a témát!!
és Évike12 te is ciel sorába tartozol!!
Azt nem értem hogy negatív hozászólásokat minek írtok le!!!!!
és azt nem értem hogy egysek emberek mindkettőjüket utálják!! hát azok be kaphatják. és ciel vagy akárhogy is hívnak bekussolhatsz. és én nem unom a témát!!
és Évike12 te is ciel sorába tartozol!!
Azt nem értem hogy negatív hozászólásokat minek írtok le!!!!!
2012. november 19. 20:38
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
engem már őszintén nem érdekel, hogy most szakítottak-e vagy nem.. remélem hogy igen, mert még mindig azt mondom hogy nem egymáshoz valóak, Selena jobbat érdemel, de nekem már az is mindegy ha együtt akarnak megöregedni, csak Sel legyen boldog, ennek az egész "járnak-nemjárnak" találgatásnak meg tegyenek már pontot a végére...
amúgy.. mi az isten az bieberke lábán? xĐ igazán pasis ^^
amúgy.. mi az isten az bieberke lábán? xĐ igazán pasis ^^
2012. november 19. 20:40
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline |
Egyet értek Edeee...! Es Amy..!
2012. november 19. 20:42
Nagyon aranyosak együtt,örülök hogy végül is nem szakítottak, de hogy minden cikk a Jelena-ról szól... Már egy kicsit fárasztó, hogy össze kell ahhoz zavarodnom, hogy utána megértsek belőle valamit. Selena tényleg nagyon gyönyörű Mint mindig Úgy imádom
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.