Lindsay Lohan gyereket és Oscar-díjat akar
2012. november 22. 19:04
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.11.22. 18:23)
Amennyire vészesen csökken a rOscar színvonala, nemsokára biztosan kap majd egyet.
Szerintem pedig az Oscar továbbra is ugyanaz a népszerűségi verseny, ami mindig is volt. Tudom, h egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de én nem látom mitől volt jobb a díjátadó 20 éve, és miért lenne más most, amikor továbbra is ugyanazok az őszes urak osztogatják ott az észt a legnagyobb százalékban. Bár az a Russell Brandes dolog bevallom engem is eléggé lesokkolt...
2 felhasználónak tetszik:
Destiny015,
Siistra
2012. november 22. 19:14
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
prézli
Szegény gyerek... Még magára sem tud vigyázni, nemhogy egy gyerekre.
Hát,ebben van valami.
2012. november 22. 19:25
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (prézli @ 2012.11.22. 18:55)
Na igen, és láttunk is már ilyet, valami britniszpirsz vagy hogy hívják ...
Szerintem a rajngók dobjanak össze egy kissebb összeget, csináljanak egy Oscar utánzatot, mert másmilyen úgy se lesz neki
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. november 22. 19:38
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
prézli egyetértek.. az Oscarral meg hát hajrá ha összetudja magát szedni akkor még talán sikerülhet is..
2012. november 22. 19:38
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Hát az Oscar-ra várhat és ha az nem lesz neki akkor gyereke se vagy micsoda?
2012. november 22. 19:44
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Én is akarok sok mindent,mégsem kapom meg
2012. november 22. 19:45
Kár hogy örökbe akar fogadni, épp írni akartam hogy a gyereket könnyebben összehozná, mint az Oscart
2012. november 22. 19:52
Remélhetőleg akkora rohamléptekben nem fog romlani az Oscar színvonala, hogy ennek a butuska, elkényeztetett lánykának Oscart javasoljon az Akadémia. Igen meglepődnék, ha előállna egy fenomenális és Oscar gyanús alakítással, de ettől nem kell tartanom, ugyanis mindez testidegen lenne tőle. Eddig csakis önmagát kellett alakítania a vásznon, mégis csak málnákra jutott.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 22. 20:10
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline |
devilrose
a kommented utolsó pár szavával egyáltalán nem értek egyet. Lindsay szerintem eszméletlen jó színésznő, ha csak kicsit koncentrál, nagyon jól alakíthat.. ehhez meg anyni kell hogy felhagyjon az eddigi életével, és ha elhatározta magát mért ne hagyna. Tehetsége van hozzá, az biztos..
Viszont gyereket énsem értem minek akar, először tegye rendbe az életét, hogy ne kelljen havonta a rendőrségre rohangálnija, aztán majd utána akarjon örökbe fogadni..
a kommented utolsó pár szavával egyáltalán nem értek egyet. Lindsay szerintem eszméletlen jó színésznő, ha csak kicsit koncentrál, nagyon jól alakíthat.. ehhez meg anyni kell hogy felhagyjon az eddigi életével, és ha elhatározta magát mért ne hagyna. Tehetsége van hozzá, az biztos..
Viszont gyereket énsem értem minek akar, először tegye rendbe az életét, hogy ne kelljen havonta a rendőrségre rohangálnija, aztán majd utána akarjon örökbe fogadni..
2012. november 22. 20:14
Idézet (dori08 @ 2012.11.22. 20:00)
Ezt a lányt teljesen kifordította ez a szemét világ amiben mozog, a média sajnos egy hamis csillogás, erre ő az egyik legjobb példa!
Ez csak rizsa! Anna Paquin miért maradt normális? Miért nem indult meg a lejtőn? Pedig ő aztán tényleg tehetséges Lindsayvel ellentétben. 2 hatalmas atyai füles kellett volna neki, hogy észhez térjen!
2012. november 22. 20:19
Vainúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 190117 offline |
Nem is értem mi lett Lindsay Lohannel az utóbbi időben. Semmi mást nem csinál csak csúszik lefelé a lejtőn, arról nem is beszélve, hogy mostanában úgy néz ki, hogy a saját anyja lehetne. Teljesen tönkretette őt a csillogás, meg a hírnév, és az ebből következő drogfüggősége. Mindig azt kérdezem ilyenkor, hogy hol van a szülő? Hol volt akkor amikor elkezdett lefelé csúszni és miért nem állította meg? Ha így halad továbbra is, nem hogy Oscart nem fog kapni, a 30-at nem fogja megérni.
Kár érte, csinos pofi volt némi tehetséggel.
Kár érte, csinos pofi volt némi tehetséggel.
2012. november 22. 20:22
kapott már atyai fülest... és valszeg rendbe akarja tenni az életét kedves uzftv...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.